Görüş Bildir
Haberler
Farklı Mizah Tarzlarıyla Y ve Z Kuşağını Güldürmeyi Başaran Yeni Nesil Komedyenler

Farklı Mizah Tarzlarıyla Y ve Z Kuşağını Güldürmeyi Başaran Yeni Nesil Komedyenler

Nurseda Gerek
12.05.2021 - 07:30

Dert, tasa ve tabii ki gündem... Günden güne olumsuz konular arasında gidip gelir olduk. Şimdi sıra biraz da eğlenmekte! Karantinanıza farklı bir soluk katmanız için sizi birbirinden komik komedyenlerle tanıştırmaya geldik! Kimini zaten tanıyor, kimini ise çok yakında tanıyacaksınız. İşte birbirinden eğlenceli, yeni neslin komedi ustası olmaya aday isimler!✌

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya

Şimdilerde 'Konuşanlar' programıyla sevilen Hasan Can Kaya, geniş kitlelere hitap etmeye başladı. '1 Kadın, 1 Erkek ve 2 Çocuk' programında senaristlik yaparken stand-up gösterileri yapmaya başlayan komedyen, şimdilerde izleyenlerini gülmekten kırıp geçiriyor. 'Konuşanlar' projesi komedyen Hasan Can Kaya'nın ilk kişisel projesi olarak biliniyor.

Doğu Demirkol

Doğu Demirkol

Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, kariyer hayatına sosyal medya için çektiği kısa videolarla başladı. Adından bahsedilmeye başlanmasının ardından 'Yetenek Sizsiniz' adlı yarışma programına katıldı. Sonrasında BKM Açık Mikron'da sahne alarak stand-up gösterileri yapmaya başladı. Komedyenliğinin yanı sıra kariyer hayatına sinema sektörünü de ekleyen Demirkol, 51. Siyad Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülünün sahibi oldu.

Feyyaz Yiğit

Feyyaz Yiğit

Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümünde okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünü bitirdi. Ardından yazarlık, müzisyenlik ve oyunculuk gibi birçok alanda başarılı çalışmalara imza attı. Feyyaz Yiğit, 'Disko Kralı' programında sergilediği performansla tanınmış ve ardından birçok yapımda yer almıştır.

Deniz Göktaş

Deniz Göktaş

26 yaşındaki komedyen Deniz Göktaş, ODTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp, Psikoloji alanında eğitim aldı. Ardından sinema sektöründe yer alma isteğine karşı koyamadığı için İstanbul'a geldi ve yolu 'Tuz Biber' ekibiyle kesişti. Deniz Göktaş'ın stand-up gösterilerine YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Aslı İnandık

Aslı İnandık

Aslı İnandık, Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünden mezun oldu. Çello ve piyona üzerine 4 sene eğitim aldı. Üniversite eğitimi için Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Sonrasında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesi Tiyatro/Oyunculuk bölümünde öğrenim gördü. Eğitim hayatından sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne almaya başladı ve sosyal medyada paylaştığı videolar sayesinde kısa bir süre sonra tanındı. İnandık, şimdilerde komik tiplemeleri ve yer aldığı yapımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mesut Süre

Mesut Süre

Yıllarca radyo programcısı olarak sesine aşina olduğumuz Mesut Süre, İstanbul'un çeşitli yerlerinde stand-up gösterileriyle sahne alıyordu. Stand-up performansını bir süre sonra ekranlara taşıdı. Şimdilerde YouTube'da 'Mesut Süre İle İlişki Testi' kanalında eğlenceli içerikli performanslar sergilemeye devam ediyor.

Çok da Fifi Hatunlar

Çok da Fifi Hatunlar

Yazar, oyuncu, komedyen... Birbirinden eğlenceli kadınların yer aldığı Çok Da Fifi Hatunlar, yetenekli kadınların yer aldığı bir stand-up grubu. Kadın bakış açısıyla güldüren gurubun üyeleri Aslı Akbay, Deniz Özturhan, Hande Yögen, Meltem Parlak Ersöz ve Şirincan Çakıroğlu'ndan oluşuyor.

Sergen Deveci

Sergen Deveci

Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra İstanbul'a gelen Sergen Deveci, sosyal medyada paylaştığı eğlenceli skeçlerle adını büyük bir kitleye duyurmayı başardı. Amatör tiyatrolarda rol aldıktan sonra 'Bonkis' adlı internet dizisinde kamera karşısına geçti. Stand-up gösterileriyle sahne alan Deveci, şimdilerde YouTube kanalında 'Daniska Show' adlı bir program sunmakta.

Emre Günsal

Emre Günsal

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Emre Günsal, stand-up gösterileriyle sahne alan isimler arasında yer alıyor. Genç komedyen geçtiğimiz yıl, alışılmışın dışındaki mizah anlayışı ile sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Büyüyen tepkiler sonrası gözaltına alınan Günsal, çok geçmeden serbest bırakıldı.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
18
5
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın