Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Erkeğin Maaşı Kaç Lira Olmalı?

etiket Evleneceğin Erkeğin Maaşı Kaç Lira Olmalı?

Galina Grigoryevna
31.07.2018 - 16:45 Son Güncelleme: 10.09.2019 - 12:18

Tabii evlilik, aşk ve sevgi üzerine kurulmalıdır. İki kişi birbirini sever ve aynı evde yaşama kararı alırlar. Her neyse evlilik herkese göre değişir de bakalım maaşlar konusunda da öyle düşünebiliyor muyuz? Evleneceğin kişi ne kadar maaş almalı sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Benzine aylık ne kadar harcarsın?

1. Benzine aylık ne kadar harcarsın?

2. Ali Ağaoğlu olsan hangi projeyi onaylarsın?

2. Ali Ağaoğlu olsan hangi projeyi onaylarsın?

3. Yaz tatilinde ailenin köyüne nasıl gitmeyi istersin?

3. Yaz tatilinde ailenin köyüne nasıl gitmeyi istersin?

4. Nasıl bir ölüm isterdin?

4. Nasıl bir ölüm isterdin?

5. Nasıl bir gücün olmasını isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ekmeğin olmadığı durumlarda pasta yer misin?

6. Ekmeğin olmadığı durumlarda pasta yer misin?

7. Sen ne kadar zengin gözükmek isterdin?

7. Sen ne kadar zengin gözükmek isterdin?

Maaşı önemli değil!

Evleneceğin erkeğin maaşı benden yüksekmiş, azmış, ne kadar alıyormuş? Bunların hiç önemi yok. Önemli olan sahiden ve gerçekten sevebilmek. Tabii hayata tutunmak için belirli bir kazancın olması gerekiyor. Fakat senin için ne kadar maaş aldığı önemli değil. Önemli olan ne kadar saygı, sevgi ve güven çerçevesi içerisinde mutlu bir evlilik sürdürdüğünüz. İleride olacak çocukların masraflarını düşünmek veya kendini daha rahat bir hayatta yaşatmak isteyebilirsin fakat bu durumu daha da öteliyorsun ve senin için ceketini alsın gelsin. Ne kadar maaş aldığının bir önemi olduğunu düşünmüyorsun.

10.000'den fazla!

Evlenceğin kişi kraliyet ailesinden falan olmalı sanırım. 10.000 TL ve üstü maaş alabilmek... Hadi aldı diyelim, o kişinin seninle evlenmesi hayaller aleminde yer almaktan başka bir şey değil. Tebrik ediyorum harika sonuç gözüküyor. Bu kazandığı maaşla nerede yaşarsınız, nasıl bir hayatınız olur hayal bile edemiyoruz. Sen etmiş gibisin. Ayrıca tabii evine bakacak, sen de bakıyorsun. 10.000 TL maaş alıyor diye bu kadar havalanmasın. Senden iyisini mi bulacak canım hiç!

3.000 - 5.000 arası!

Tabii sen de diyorsun ki evleneceğim erkek 3.000 - 5.000 TL arası alsın. 'Taş mı yiyelim be kardeşim?' dediğini duyar gibiyiz. Haklısın tabii. Sen de bir yerde 'SSK'sı var mı? Bana yetebilecek mi?' diye düşünüyorsun. Tabii ayaklarının üzerinde durabilirsin ama eve de belirli bir destek gelmesi gerekiyor. Haklı gerekçelerin var o yüzden kızamıyoruz sana. Bence en iyisini de yapıyorsun. Kesinlikle bu kadar maaşı olmalı. Bunun tatili var, benzin parası var ohooo... Senin evleneceğin erkeğin maaşı en az 3.000 - 5.000 TL arası olmalı.

5.000 - 10.000 Tl arası!

Senin rahat bir hayatın olmalı. Sen sırf sosyalleşmek için çalışmış olmalısın. Aldığın maaş kıyafetine, makyajına gidecek. Seni el bebek gül bebek yaşatacak gibi gözüküyor. Hadi bakalım 5.000 - 10.000 TL arası maaşla neler yapılır, nerelerde yaşanır planını çıkar. Eğlenceli ve çocuklarınızın geleceğinden endişe duymayacağın bir evlilik olmalı. 5.000 kazanmak bugünün şartlarında gerçekten iddialı bir istek olsa gerek. Harika bir seçim yapman gerekiyor. Bol saadetler dileriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
229
196
77
64
34
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nabansen

evde çocuğa baksın kocam ben geçindiririm bizi :D

Deniz Derya Canfeda

Bende senin kafadanım kız 😂 Gel sarılak sjsjsj

Apollonia corleone

maaşı benden çok kendi için önemli.Biraz bakımlı iyi giyimli bir erkekse elbet paraya kendi için ihtiyacı olacak.Benim param kendime

blackmet

Aq cinsiyet eşitliğinden kadın hürriyetinden bahsediyoruz yaptığınız içeriğe bak ulan size herşey mübah