Görüş Bildir
Haberler
Sana Neden Çılgın Diyorlar?

etiket Sana Neden Çılgın Diyorlar?

Aburoski
29.07.2018 - 18:50

Sana çılgın diyorlarmış nedenini öğrenmek ister misin? 

Hadi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Çılgınlıkta yaş da önemli...

3. Yılan fobini yenmek için yılan dolu bir tabutun içine girer misin?

3. Yılan fobini yenmek için yılan dolu bir tabutun içine girer misin?

4. Gökyüzünün rengini değiştirme fırsatı verilseydi bu renklerden hangisi olurdu?

5. Geri dönmeme karşılığında uzaya gideceksin ama ailen 7 sülalene yetecek zenginliğe sahip olacak. Kabul eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu geçmişte yaşayan insanlardan hangisi sana yürüsün isterdin?

7. Dünyada neler olup bittiğini bilmeyeceksin fakat sonsuza kadar yaşayacaksın. İster miydin?

8. Son olarak, çılgınlığını puanlar mısın?

8. Son olarak, çılgınlığını puanlar mısın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Anlık yaşıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sana çılgın demelerinin nedeni hayatı anlık yaşıyor olman. Plansız, program hayatı sürdürmek çoğu insan için doğru gelmiyor. Hatta bazı insanlar senin hayatını düzene sokmanı bile söylüyor olabilir. Fakat aslında doğru olmayan düzen içerisinde hayat sürdürmek, hayatı monoton yaşamak. Bu hayat tarzı senin nefes almanı sağlıyor.

Sen kesinlikle plan yaparak hayatını sürdüremezsin. Hatta bu düzenlilik sana çocukluğunda bile hep saçma gelmiştir. Aslında hayatı anlık yaşamak sana çılgınca gelmiyor tam tersi olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorsun ama insanların monoton yaşamlarının yanında senin hayatın çılgın gibi geliyor. Sen bu anlık yaşamından hiç vazgeçme!

İçinden geldiği gibi davranıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sana çılgın demelerinin nedeni içinden geldiği gibi davranman! Aslında içinden geldiği gibi davranmak senin ne kadar samimi olduğunu gösteriyor. Açık sözlüsün, karşındaki insana ne söylemek istiyorsan o an söylüyorsun. Bunu bazı insanlar patavatsızlık olarak da görebilir fakat samimiyetin insanlara kolayca geçtiği için bu pek sorun olmuyor. 

Sorun olmadığı için seni çılgın olarak görüyorlar. Evet çılgınsın. Kimse içindekileri kolay kolay karşısındaki insana söyleyemiyor. Bu senin hiçbir zaman yapmacık olmayacağını gösterir. Yapmacık davranmaman da insanların hoşuna gidiyor. Sen içinden geldiği gibi davranmaya devam et. Seni çılgın seni...

Aklına eseni yapıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sana çılgın demelerinin nedeni, aklına esen her türlü deliliği yapıyor olman! Arkadaşların senden her an bit atak bekliyor. Bir gün oradasın bir burada. Senin hızına kimse yetişemiyor. İnsanların gitmeye cesaret edemedikleri yerlere gidiyor, yapmaya cesaret edemedikleri şeyleri yapıyorsun. E doğal olarak insanlarda da bir kıskançlık başlamış. Kimse kolay kolay senin gibi de olamaz. Sen de çevrende bunun gayet farkında. 

Biraz insanlar senin için endişeleniyor fakat sen onları sakinleştirmeyi iyi biliyorsun. Senin hayatın bunun üzerine kurulu. Kafana eseni illaki yapacaksın. Yoksa nefes alamazsın. Sen aklına esenleri yapmaya devam et. Çünkü bu hayatı en güzel sen yaşıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
506
268
197
47
25
19
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asm Sarıaltın

Siz beni uzaya gönderin, yedi sülaleme para vermeseniz de olur. Hem sonsuza kadar da yaşacayacağım, oh! Dünya'da olan biteni bilmem ama evrenin yanında Dünya... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

İçinden geldiği gibi davranıyorsun!

Yağız Tanıl

Aklına eseni yapıyorsun! Verdiğin cevaplara göre sana çılgın demelerinin nedeni, aklına esen her türlü deliliği yapıyor olman! Arkadaşların senden her an bi... Devamını Gör