Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre İç Güdülerin Güçlü mü?

Evet/Hayır Testine Göre İç Güdülerin Güçlü mü?

Sena Erdoğdu
19.09.2023 - 17:42 Son Güncelleme: 19.09.2023 - 21:32

Evet/Hayır psikoloji testine göre iç güdülerin güçlü mü?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tam telefonu alıp arayacağın kişinin o anda seni aradığı oldu mu?

2. O an aklından geçen kişiyle yolsa karşılaştın mı?

3. Karşında ağlayan biri olduğunda onunla birlikte ağlar mısın?

4. İnsanların bakışlarından yalan söylediğini anlar mısın?

5. Bir ortamda senin hakkında konuşulduğunu anlar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni tanıştığın insanlar hakkında çıkarımlar yapabilir misin?

7. Daha önce hiç rüyanda gördüğün şey çıktı mı?

8. İkna kabiliyetin yüksek mi?

9. İlk başta sevmediğin birini daha sonradan sevebilir misin?

10. Son olarak karar almak senin için zor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sen iç güdülerin çok güçlü!

Dikkat çekici bir şekilde, senin içgüdülerin adeta bir süper güç gibi. Bir şeyi hissettiğinde, bu hissinin ardında yatan gerçekliği görmezden gelme. Zira bu hislerin genellikle altından bir şeyler çıkar ve çoğu zaman da bu hislerin doğru olduğunu gösterir. Seni yönlendiren şey, enerjilerin gizemli dünyası. Empati yeteneğindeki oldukça güçlü. Karşındaki kişilerin ne hissettiğini anlayabilir ve bakışları, davranışlarından çözümlemeler yapabilirsin. Tanıştığın kişilerden aldığın enerji, hayatının hangi yönüne gideceğini belirler. Eğer bir kişiden hoşlanmadıysan, ne kadar çabalasan da, o kişiyle arandaki enerji dengesi bir türlü sağlanmıyor. Bu durumda, hislerine güvenmekten başka çaren kalmıyor. Çünkü sonuçta seni yöneten, hislerin. Bir şey içine sinmiyorsa ve yanlış olduğunu düşünüyorsan, o şeye adım atamazsın. Bu durum, hislerinin hayatının her alanına nasıl etki ettiğini gösterir. Hislerin sayesinde, hayatının labirentinde doğru adımlar atar ve enerjisi seninkine uygun olan doğru insanları hayatına çekersin. Bu yüzden hislerine güvenmeye devam et, çünkü onlar senin en büyük pusulan.

12. Senin iç güdülerin güçlü değil!

Bir adım geri at ve kendine bir bak: İç güdülerin tam anlamıyla bir pusula gibi çalışmıyor. İnsanların derinlerde sakladıkları gerçek niyetlerini çözme konusunda biraz zorlanıyorsun. Ancak etrafındakiler seni bir duruma dikkat çektiğinde, işte o zaman bir şeylerin farkına varıyorsun. Bu, empati yeteneğinin biraz zayıf olduğu anlamına gelebilir ve insanların ne hissettiğini tam olarak anlamakta zorlanıyorsun. Kalbinin sesine değil, aklının sesine kulak veriyorsun. Çünkü senin için akıl her zaman ön planda. İnsanları tanımak için uzun süreler harcıyor, onları gözlemliyor ve onların güvenilir olup olmadıklarını anlamaya çalışıyorsun. Bu süreç bazen oldukça uzun ve zahmetli olabiliyor. Ancak bu uğraşlar sonunda, onlara güven duymaya başlıyor ve hayatına tam anlamıyla adapte oluyorlar. İç güdülerin konusunda biraz zorlandığını kabul etmek gerek. Bir şeyi hissetmek için çabalıyorsun, ancak çoğu zaman hislerin seni yanıltıyor. Belki de bu, hislerine göre hareket etmek yerine mantığını kullanmayı tercih ettiğin için. Ancak unutma, her ne kadar iç güdülerin güçlü olmasa da, bu senin kim olduğunun bir parçası. Sen bir şeyleri somut bir şekilde ele almayı seviyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
16
5
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
grandport

iç güdülerim çok güçlüymüş..😄

Mr Tg

Hislerin sayesinde, hayatının labirentinde doğru adımlar atar ve enerjisi seninkine uygun olan doğru insanları hayatına çekersin.

Gizem Yenikler

11. Sen iç güdülerin çok güçlü!