Görüş Bildir
Haberler
Senin Kişiliğin Hangi Kediye Benziyor?

Senin Kişiliğin Hangi Kediye Benziyor?

Sena Erdoğdu
19.09.2023 - 15:43 Son Güncelleme: 19.09.2023 - 20:32

Sen hangi kedisiin?

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım yalnızlık sana ne hissettiriyor?

3. Söyle bakalım yalnızlık sana ne hissettiriyor?

4. Sence bir şeyleri başarmak için birilerine ihtiyacın var mı?

5. Bulunduğun ortamda sen kimsin?

5. Bulunduğun ortamda sen kimsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki iş yerinde seni sevmeyen ve seninle uğraşan biri var. Nasıl baş edersin?

7. Hayatında en çok kimi düşünüyorsun?

7. Hayatında en çok kimi düşünüyorsun?

8. Son olarak en çok nerede zaman geçirirsin?

8. Son olarak en çok nerede zaman geçirirsin?

Çita

Çita

Bir çita gibi hızlı ve özgürsün! Hayatında her zaman tek başına var olmayı tercih etmiş, bir başına hareket etmeyi seçmiş bir kişi olarak tanınıyorsun. Etrafındaki insanlar ve üzerine yüklenen sorumluluklar sana hep birer yük gibi gelmiş. Belki de bu yüzden, kafana eserse bir çita hızıyla olduğun yerden uzaklaşabilir ve belki yıllar sonra geri dönmeyi seçebilirsin. Bağımlılıkların yok, kimseye bağlı olmayı sevmiyorsun. Bu yüzden hayatında kalıcı ilişkiler kurmak yerine, çita misali hızla geçip gidiyorsun. Korkusuz bir kişiliğin var. Her türlü durumla baş edebileceğine olan inancın ve kimseden kolay kolay korkmaman, belki de hayatında çok fazla korkacak bir şeyin olmamasından kaynaklanıyor. Sevdiğin insanlarla arana hem duygusal hem de fiziksel mesafeler koyuyorsun. Belki de bu, çita gibi hızlı ve özgür olmanın bir sonucu. Pratikliğin ve hızlı hareket etme yeteneğin, yavaşlıktan ve ağır işleyen durumlardan hoşlanmamanla birleşince, seni durdurulamaz bir hale getiriyor. İşte bu yüzden, sen çita gibisin!

Aslan

Aslan

Enerjin ve karizmanla her ortamı adeta büyülüyorsun, tıpkı bir aslanın çevresine hükmettiği gibi. İnsanlarla etkileşim kurmayı, onları yönlendirmeyi seviyorsun ve bu yeteneğinle de etrafındakileri adeta bir orkestra şefi gibi yönetiyorsun. Aile, senin hayatındaki en önemli değerlerden biri. Ne olursa olsun, ailenin yanında olmayı, onlara destek olmayı seviyorsun. Çünkü biliyorsun ki, ailen her zaman senin yanında olacak, seni destekleyecek. Onlarla olan bağlantını hiçbir zaman koparmıyorsun, çünkü onların varlığı senin hayatındaki en güçlü destek. Karakterin, bir dağın sağlamlığına benziyor. Kolay kolay yıkılmıyorsun, olayların etkisinde kalmıyorsun. Bu özelliğin, seni mantıklı düşünmeye yönlendiriyor. Olaylara duygusal açıdan değil, mantık açısından bakabiliyorsun. Bu da senin, hayatta karşılaştığın zorlukları daha kolay aşmana yardımcı oluyor. İletişim konusunda da oldukça yeteneklisin. Herkesle kolayca arkadaş olabilir, birkaç dakikalık bir sohbetle bile karşındaki kişiyi yakından tanıyabilirsin. Bu yeteneğin, sosyal çevreni genişletmende ve yeni insanlarla tanışmada sana büyük bir avantaj sağlıyor. Bu yönlerinle, hayatın her alanında başarıya ulaşabilecek bir kişiliğe sahipsin.

Kaplan

Kaplan

Kaplanların asil ve yalnız yaşayan doğasını andıran karakterin, hayatın karmaşasında bir o kadar ilgi çekici ve merak uyandırıcı. Yalnızlığı tercih ettiğin bu hayatta, kalabalıklar senin için sadece birer gürültü kaynağı. Az ama öz insanlarla çevrili olmayı seçiyorsun, çünkü kalabalıkların içinde kaybolmayı değil, seçkin bir avuç insanın içinde parlamayı tercih ediyorsun. İnsanlarla aranda her zaman bir mesafe var, ama bu mesafeyi koyabilmek de senin sosyal becerilerinin bir göstergesi. Herkesle anlaşma ve iletişim kurma yeteneğin var, ancak bu yeteneğini kullanırken de insanlara nerede durmaları gerektiğini göstermekten çekinmiyorsun. Samimiyetinin bir sınırı var ve bu sınırı aşanları affetmiyorsun. Haksızlık karşısında susmayan, haklının yanında duran bir karaktere sahipsin. Adalet duygun yüksek, herkese hak ettiği muameleyi gösteriyorsun. Canın yandığında, canını yakan kişinin de canını yakmaktan çekinmiyorsun. Bu da senin adalet anlayışının bir parçası. Hayatında genellikle kendini düşünüyor ve kendine göre yaşıyorsun. Bu, yalnızlığın ağırlığını biraz daha artırıyor çünkü hayatına birini alıp da onun için endişelenmek istemiyorsun. Kendi hayatını yaşamayı, başkalarının hayatlarına dahil olmaktan daha çok seviyorsun. Kendine ait bir dünya kurmuşsun ve bu dünyada yalnızca kendi kuralların geçerli.

Kedi

Kedi

Bir kediye benziyorsun, evet, senin karakterin adeta bir kedinin zarafeti ve hassasiyeti ile örtüşüyor. Psikolojik olarak zayıf bir karaktere sahipsin. Bu, herkesi hak ettiği şekilde değerlendirememe ve yaşadığın olayların etkisinden hızlı bir şekilde kurtulamama şeklinde kendini gösteriyor. Hassas bir yapın var, belki de bu hassasiyetin bazen senin kalkanın oluyor. Ne kadar umursamaz bir tavır sergilersen sergile, içinde büyüyen o eksiklik hissi ve kırgınlığı bir türlü bastıramıyorsun. Ani ruhsal değişimlerin var, bir gün gökyüzünde uçarken, bir diğer gün yerin dibine batıyorsun. Bu durum, hayatının gidişatının oldukça dalgalı olduğunu gösteriyor. Duygusal bir dalga geldiğinde, düşüncelerini kontrol edemiyor ve duygularına göre hareket ediyorsun. Biraz durup düşünmek yerine, ani duygu değişimlerine kapılıp adımlar atabiliyorsun. Bu durum da seni çoğunlukla yanlışa yönlendiriyor. Bu hızlı ve düşünmeden atılan adımlar, belki de hayatının daha dikkatli ve düşünerek ilerlemesi gereken bir evresinde olduğunu gösteriyor.

Panter

Panter

Senin adeta bir panter gibi gizemli ve çekici bir karakterin var. Soğuk bir dış görünüşe sahipsin ve bu, seni ilk bakışta anlamak için biraz zaman gerektiriyor. İnsanlar seninle daha fazla zaman geçirdikçe, senin gerçek yüzünü ve iç dünyanı keşfetme fırsatı buluyorlar. Bu gizemli hava, etrafındakilerin senin hakkında daha fazla merak duymasına neden oluyor. Senin nereden geldiğin, nereye gittiğin ve hayatının nasıl bir seyir izlediği, insanların en çok merak ettiği konular arasında. Öz güvenin ise adeta tavan yapmış durumda. Hiçbir şeyden korkmuyor, çekinmiyor ve her konuda bilgi sahibi olmayı hedefliyorsun. Bu özelliğin, her girdiğin ortamda dikkatleri üzerine çekmeni sağlıyor. Bilgi birikimin ve öz güvenin sayesinde, her konuda fikir sahibi olabiliyor ve bu da seni daha da ilgi çekici hale getiriyor. Hayatında kendine çok değer veriyorsun ve bu, senin önceliğin her zaman kendin olduğunu gösteriyor. Kendine olan bu değer, senin girişken bir kişilik sergilemeni sağlıyor. İlk adımı atmakta hiçbir sakınca görmüyor, hatta bu durum senin için bir nevi zevk haline gelmiş durumda. Bu da senin, hayatın her alanında cesurca hareket ettiğinin bir göstergesi.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
34
14
9
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atlantis

Aslan 🦁