Görüş Bildir
Haberler
Eve Kapanıp Koltuğa Yapışmanıza Neden Olacak Yılın En İyi 10 Televizyon Dizisi

Eve Kapanıp Koltuğa Yapışmanıza Neden Olacak Yılın En İyi 10 Televizyon Dizisi

Uzun ve yorucu bir günün ardından eve geldiğiniz zaman tek istediğiniz, koltuğa uzanıp dizi izlemek biliyoruz... Biz de sizler için 2018 yapımı olan ve en çok izlenen dizileri bir araya getirdik. Gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sorry for Your Loss

10. Sorry for Your Loss

IMDb: 7,3

Sorry For Your Loss, kocasını beklenmedik ölümünün ardından hayatını yoluna koymaya çalışan Leigh Shaw’ın hikayesini konu ediyor. Kit Steinkellner‘ın yaratıcısı olduğu dizide Leigh karakterine Elizabeth Olsen hayat veriyor.

9. Castle Rock

9. Castle Rock

IMDb: 7,9

Stephen King uyarlaması Castle Rock, yazarın unutulmaz romanlarından karakterleri, mekanları ve hikayeleri bir araya getiriyor. Dizinin hikayesi, Cujo, The Dark Half, IT ve Needful Things gibi eserlerinde karşılaştığımız kurgusal Maine kasabasında geçiyor.

8. Picnic at Hanging Rock

8. Picnic at Hanging Rock

IMDb: 6,2

Appleyard Koleji, öğrencileri için Sevgililer Günü’nde Hanging Rock adı verilen bölgeye gezi düzenler. Herkes güzel havanı tadını çıkarıp eğlenceli vakit geçirir. Fakat bir süre sonra üç kız öğrenci ve bir öğretmenin ortadan kaybolması herkesi tedirgin eder. Herkes onları bulmak için etrafı dolaşmaya başlar. Ama kimse onlara ulaşamaz. Joan Lindsay’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizide, Natalie Dormer, Yael Stone, Lola Bessis, Sibylla Budd, Anna McGahan, Lily Sullivan, Madeleine Madden gibi isimler yer alıyor.

7. Tepedeki Ev (The Haunting of Hill House)

7. Tepedeki Ev (The Haunting of Hill House)

IMDb: 9,0

Tepedeki Ev, daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır. Hush, Göz ve Oyun filmlerinden hatırladığımız Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu Tepedeki Ev, Shirley Jackson’ın aynı adlı kült romanından uyarlanıyor.

6. You

6. You

IMDb: 8,0

Zeki bir New Yorklu olan Joe bir kitapçıda çalışmaktadır. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Yellowstone

5. Yellowstone

IMDb: 8,3

Yellowstone’da, Montanalı çiftçi aile Duttonların hikayesini ele alınıyor. Kevin Costner’ın Amerika’nın en büyük arazilerinden birinin sahibi olan John Dutton karakterini canlandırdığı dizide, her kesimden çeşitli saldırılara maruz kalan Dutton çiftliği üzerinden dönemin Amerikasında yaşanan güç savaşları anlatılıyor.

4. Trust

4. Trust

IMDb: 7,6

Milyarder iş adamı John Paul Getty'nin 16 yaşındaki torunu İtalyan mafyası tarafından kaçırılır. Çocuğun geri verilmesi için fidye olarak 17 milyon dolar istenmektedir. Fakat cimriliği ile bilinen Jeap Paul Getty istenen fidyeyi fazla yüksek bulduğu için ödemez. Oğlunu kurtarmak isteyen anne Gail, bir çözüm bulmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Bu süreçte çocuğun hayati tehlikesi her saniye artmaktadır.

3. The Terror

3. The Terror

IMDb: 8,1

Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi 1847 yılında geçiyor. Kraliyet Donanması, Northwest Passage’ı bulmak için tehlikeli bir yolculuğa atılır. Sınırlı kaynaklarla zorlu koşullarda yaşamaya çalışan insanlar gittikçe umudunu yitirmekte günden güne paranoyaklaşmaktadır. Kraliyet Donanması’nın keşif yapmak için çıktıkları yolculukları zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşmüştür. 

Dan Simmons’ın çok satılan kitabından uyarlanan dizinin başrollerinde Jared Harris ve Tobias Menzies yer alıyor.

2. The First

2. The First

IMDb: 6,7

The First, Mars’a yapılan ilk insanlı yolculuğu konu ediyor. gezegende koloni oluşturma maceralarını konu ediniyor. 2030’lu yıllarda geçen dizide Mars’ta koloni oluşturmak üzere yola çıkmak üzere olan astronotların hazırlık süreçleri ve gezegende koloni oluşturma maceraları anlatılıyor. Yolcuların ve ailelerinin yaşadıklarına da yer verilen dizinin başrolünü usta oyuncu Sean Penn üstleniyor.

1. Barry

1. Barry

IMDb: 8,1

Başrolünde Bill Hader'ı izleyeceğimiz dizi, Barry isimli eski bir askerin kendini Los Angeles’ta tiyatro sahnesinde bulmasını oldukça komik bir dille anlatacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
42
21
9
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Setenay

Başıma bir iş gelmeyecekse tepedeki evin abartıldığı kadar oouvvv muhteşem olmadığını düşünen tek ben miyim arkadaş :((

Paco Hernandez

Başlamayı düşünüyoruz da hayal kırıklığı yaratan, abartıldığının aksine olan noktalar nelerdir?

Bilal Tüylü

tepedeki ev dram agırlıklı gerilim türünün en iyi örnegi üstelik sinema filmi tadında bir dizi olarak uyarlanması harika olmuş..karakterlerin rollere uyumu m... Devamını Gör

Elif Erkoç

tepedeki evi nerden izlediniz acaba? ben bulamadım hiçbir yerde.

iremhas3

Bonus: asla ama asla benim icin yeri degismeyecek bir dizi Hannibal