Görüş Bildir
Haberler
Euphoria Hayranları Toplanın: 3. Sezon Gelecek mi? Ne Zaman Gelecek?

Euphoria Hayranları Toplanın: 3. Sezon Gelecek mi? Ne Zaman Gelecek?

01.03.2022 - 12:11

Drake'in Future the Prince ile birlikte yürütücü yapımcılığını yaptığı dizi, bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, seks, travma ve sosyal medya eşliğinde yaşadıkları aşk ve dostlukları ele alıyor. Yönetmen koltuğunda Augustine Frizzell’in oturduğu aynı isimli İsrail yapımı diziden uyarlanan Euphoria’da 17 yaşındaki Rue’nun hikayesi anlatılıyor. 'Euphoria' kelime anlamı olarak aşırı mutlu hissetme hali anlamına geliyor. Z kuşağının hikayesini süslü, büyülü, inişli çıkışlı bir dünyada anlatan ve Leonardo DiCaprio'nun dahi hayranlıkla izlediği bu yapımı beğenmemek ne mümkün! Spider-Man serisi, Dune ve The Greatest Showman gibi yapımlardan tanıdığımız Zendaya’nın başrolde yer aldığı Euphoria ile eski anlatılanlardan nefret eden, yeni bir dünyada yaşayan, eski kurallara ve düşüncelere karşı çıkan, diğer kuşakların hiçbirine benzemeyen Z kuşağının hipnotize edici dünyasına dalıyoruz. Dizinin yeni bölümlerini hepinizin merakla beklediğini biliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapım künyesi oldukça etkileyici

Yapım künyesi oldukça etkileyici

Dizinin yazarı, yönetmeni ve yönetici yapımcılığını üstlenen Sam Levinson'un başarılı işi Euphoria, neredeyse her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Ayrıca büyük izleyici kitlelerine ulaşıyor. Öyle ki 2. sezonun 9 Ocak'taki ilk bölümü, toplam 13,1 milyon izleyici tarafından izlendi. 2020 Primetime Emmy Ödülleri'nde, Zendaya'nın drama serisi dalında en iyi kadın oyuncu ödülü dahil olmak üzere üç ödül alması da dizinin ne denli başarılı bir yapım olduğunu bizlere gösteriyor.

Efsane oyuncu kadrosu

Efsane oyuncu kadrosu

Euphoria'nın oyuncu kadrosunda Rue rolüyle Zendaya, Jules rolüyle Hunter Schafer, Cassie rolüyle Sydney Sweeney, Nate rolüyle Jacob Elordi, Maddy rolüyle Alexa Demie, Cat rolüyle Barbie Ferreria ve Lexi rolüyle Maude Apatow ve daha birçok tanıdık oyuncu yer alıyor. 2. sezondaki yeni karakterleri (Elliot rolündeki Dominic Fike gibi) düşünürsek muhtemelen 3. sezonda da yeni oyuncuların kadroya eklendiğini görebiliriz. Dizinin oyuncu kadrosunun ilk iki sezondaki başarılı performansı sonrası tüm gözleri üzerine toplaması onları iyice popüler hale getirdi. Bu nedenle kadrodan pek çok kişi farklı projelerde de yer almaya başladı. Laf aramızda; oyuncuların sıkışık programlarının dizinin çekimlerinin aksamasında ve gecikmesinde önemli bir etkisi olduğu dile getiriliyor.

Euphoria 3. sezon gelecek mi?

Euphoria 3. sezon gelecek mi?

İlk iki sezonuyla biz dizi severleri ekrana bağlayan Euphoria dizisinin 3. sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyordu. DABD merkezli dizi ve film izleme platformu HBO Max, dizinin hayranlarını mutlu edecek haberi verdi ve dizinin 3. sezon onayı aldığını duyurdu. 4 Şubat 2022 itibariyle HBO ve Euphoria ekibi dizinin 3. sezonu üzerinde resmen anlaştı. HBO, Euphoria resmi hesabından attığı “#EUPHORIA 3. sezon için yenilendi.” tweetiyle takipçilerine yeni sezonu duyurdu. HBO yöneticisi Francesca Orsi tarafından yapılan açıklamalarda da “Euphoria, tüm oyuncu kadrosu ile ikinci sezonda seviyesini zirveye taşıdı. Bu yetenekli ekiple çalıştığımız ve 3. sezonda da onlarla çalışmaya devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız” ifadeleri kullanıldı.

2. sezon finali herkesi meraklandırdı

2. sezon finali herkesi meraklandırdı

Dizinin devam etmekte olan 2. sezonu 27 Şubat'ta yayınlandı. 'All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Can not Name' bölümüyle finalini gerçekleştiren dizi ve bizleri 3. sezonu heyecanla beklemeye bıraktı. Bu bölümün yayınlanmasından sonraki tarihlerde 3. sezonun duyurusunun yapılmasını bekliyoruz. Dizinin ilk iki sezonu 8'er bölüm halinde yayınlanmıştı ve 2 özel bölüm, bu bölümlere eşlik etmişti. Dizinin 3. sezonunun kaç bölüm olacağına dair ise henüz bir bilgi verilmiş değil.

3. sezon ne zaman gelecek?

3. sezon ne zaman gelecek?

Euphoria'nın 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi yok; ancak 2. sezondan sonra çok uzun sürmeyeceğini umuyoruz. İlk sezon ve 2. sezon arasında pandemi nedeniyle oldukça uzun zaman beklemek zorunda kalmıştık. Şimdilik benzer bir durum 2. sezonla 3. sezon arasında yaşanacak gibi görünmüyor. O kadarı da kısmet diyor, heyecanla bekliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euphoria'nın 3. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Euphoria'nın 3. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Kısa süre önce 3. sezonunun onayını alan dizinin henüz bir fragmanı yayınlanmadı. Hatta hikayesinin ne yönde olacağı hakkında da hiçbir şey bilinmiyor. Bekleyip göreceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın