Görüş Bildir
Haberler
"Estetik Güzeli" Diyen de Var TRT'nin Akça Hatun'u Fahriye Evcen'in Dünden Bugüne Değişimi

"Estetik Güzeli" Diyen de Var TRT'nin Akça Hatun'u Fahriye Evcen'in Dünden Bugüne Değişimi

27.05.2022 - 11:23

Fahriye Evcen; uzun yıllardır dizi, film ve reklam projelerinin aranan yüzü. Üstelik başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sürekli gündemde. Peki, kendisini bu kadar ünlü yapan ne? Fahriye Evcen nasıl ünlü oldu? Sizin için Evcen'in şöhret yolculuğunu araştırdık. Eh, biraz da değişimine değindik tabii! Hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Fahriye Evcen'in hayatına kısaca göz atalım.

Önce Fahriye Evcen'in hayatına kısaca göz atalım.

Güzeller güzeli Fahriye Evcen, 1986 Almanya doğumlu. Asıl memleketi ise Samsun. Yaşamının büyük bir kısmını Almanya'daki geçiren Evcen ve ailesi, özellikle Neo Nazi'ler yüzünden kötü zamanlar geçirdi. Almanya'da sosyoloji bölümünde eğitim görürken dizi tekliflerinin gelmesi üzerine okuluna ara verdi ve annesi ile İstanbul'a dönüş yaptı. 2005 yılında oyunculuğa adım atan Evcen, kısa süre içinde de dikkatleri üzerine çekti ve ekranların aranan yüzü hâline geldi.

Peki, güzeller güzeli Fahriye Evcen nasıl keşfedildi?

Peki, güzeller güzeli Fahriye Evcen nasıl keşfedildi?

Bundan seneler önce Fahriye Evcen, bir yaz döneminde Almanya'dan Türkiye'ye tatile geliyor. Zaten tüm olay da burada başlıyor. Tatildeyken Oya Aydoğan'ın bir programına seyirci olarak katılıyor. Bu programda Oya Aydoğan'ın dikkatini çeken Evcen'e 'Oyuncu olmak ister misin?' sorusu yöneltiliyor. Ardından Aydoğan, kendisini İbrahim Mertoğlu ile tanıştırıyor. Birbirlerinden iletişim numaraları aldıktan sonra Evcen, Almanya'ya dönüyor. Kısa bir süre sonra da Türkiye'ye gelerek Asla Unutma isimli dizide rol alıyor ve birkaç projenin ardından kendisine şöhretin kapıları ardına kadar açılıyor.

Ünlü oyuncunun kariyerindeki belki de en önemli proje Yaprak Dökümü’ydü.

Ünlü oyuncunun kariyerindeki belki de en önemli proje Yaprak Dökümü’ydü.

Evcen'in Yaprak Dökümü dizisindeki rolünü bilmeyen yoktur muhtemelen. Kendisi bu proje ile âdeta bir yıldız gibi parladı. Fahriye Evcen, tekrarlarıyla hâlâ gündemdeki yerini koruyan dizide Necla karakterine hayat verdi. İlk bölümlerde fazla dikkat çekmese de ilerleyen sezonlarda geniş bir hayran kitlesi edindi. Evcen, canlandırdığı karakterin hikâyesinin yanı sıra oyunculuğu ve güzelliğiyle de sürekli gündemdeydi. Yani Fahriye Evcen'in adım adım tırmandığı şöhret basamaklarında bu dizinin yeri son derece önemli!

Bir anda dizilerin aranan ismi hâline geldi.

Bir anda dizilerin aranan ismi hâline geldi.

Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü final yaptıktan sonra hız kesmeden projelerine devam etti. Yaprak Dökümü'nün ardından Yalancı Bahar isimli dizide başrol oynadı. Sonrasında ise Çalıkuşu dizisi ile bir kez daha gönüllerde taht kurdu. Bu süre zarfında bir yandan da film projelerine devam etti. Daha çok romantik komedi alanındaki filmlerde boy gösteren güzel oyuncu, şöhret olduktan kısa bir süre sonra âdeta altın çağını yaşamaya başladı. Şu anda da TRT'nin favori dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu isimli dizide Akça Hatun karakterine hayat veriyor.

Filmler ve diziler derken reklam projelerinde de yer aldı.

Filmler ve diziler derken reklam projelerinde de yer aldı.

Güzel ve başarılı oyuncuya haliyle reklam için de pek çok teklif gidiyor ancak kendisi bu konuda epey ince eleyip sık dokuyor. 2015 yılında oynadığı Elseve şampuan reklamı, o dönemlerde büyük yankı uyandırdı. Ardından Koton ve Divan Mobilya markalarının da reklamlarında rol aldı. Son olarak oğlu ile Prima markası için kamera karşısına geçti. Reklam filminde seslendirdiği ninniyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fahriye Evcen ve mutlu evliliği…

Fahriye Evcen ve mutlu evliliği…

Evcen'den bu kadar bahsetmişken evliliğinden söz etmemek olmaz tabii ki. Burak Özçivit ile yaşadığı aşkı 2017 yılında evlilikle taçlandıran Evcen; şu anda resmen evli, mutlu ve çocuklu. 2019 yılında anne olan güzel oyuncu, hem kariyerinde hem özel hayatında mutluluğu yakalamış gibi görünüyor.

Biraz da Evcen'in estetiklerini konuşalım.

Biraz da Evcen'in estetiklerini konuşalım.

Güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakan Evcen, sık sık estetik haberlerine de konu oluyor. Kendisinden bugüne kadar henüz resmi bir açıklama gelmese dahi güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimi ortada. Evcen'in eski fotoğraflarına baktığımızda burun estetiği yaptırdığını fark edebiliyoruz. Bununla beraber botoks ve dolgu işlemleri de yaptırdığını görebiliyoruz. Ayrıca çene törpüsü de Evcen'in tercih ettiği estetik işlemlerden biri. Yine de neden ve nasıl olduğu fark etmeksizin Evcen'in güzelliği ortada, bize de sadece ona hayran kalmak düşüyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
13
8
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgoodasitgets

Kadının kas çene elmacık ve dudak estetikleri falan çok bariz ama estetiksiz halı de gayet güzeldi bu da bir gerçek zaten çoğu ünlü gereksiz estetik yaptırıy... Devamını Gör

Charlie Brown

ehh biraz mı?

kbrhtc

Türkiyenin ilk 5 güzelleri arasında bence çok begeniyorum ama gerçekten bir iticiliği var çok soğuk put gibi sıcak durmuyor pek.