Görüş Bildir
Haberler
Eşlerinden Boşandıktan Sonra Eskisine Göre Daha 'Mütevazı' Bir Hayat Yaşamaya Başlayan Ünlüler

etiket Eşlerinden Boşandıktan Sonra Eskisine Göre Daha 'Mütevazı' Bir Hayat Yaşamaya Başlayan Ünlüler

Serngl
05.07.2019 - 11:13

Mütevazı dediysek, o kadar da mütevazı değil tabii ki...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şeyma Subaşı

1. Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile olan evliliğini bilmeyen tek bir Allah'ın kulu yoktur sanıyoruz ki. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile evliyken inanılmaz lüks bir hayat yaşıyordu, hepiniz hatırlarsınız. Mikonos senin Miami benim, sürekli seyahat hâlindeydi. Öyle ki Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na düğün hediyesi olarak 56 milyon liralık boğaz manzaralı bir ev bile hediye etmişti. Ancak çift, geçtiğimiz aylarda evliliklerini sonlandırdı ve Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'na aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği açıklandı.

Acun Ilıcalı ile evliyken yaşadığı lüks hayatla bilinen Subaşı, ayrılığın ardından daha 'mütevazı' bir hayat yaşamaya başladı malumunuz.

2. Asena Atalay

2. Asena Atalay

Caner Erkin ve Asena Atalay'ın sansasyonel evliliklerini ve sancılı boşanma süreçlerini hatırlamayan yoktur. Özellikle evli oldukları dönemde, Asena Atalay'ın Berkay Şahin ile olan samimi görüntülerinin ortaya çıkmasıyla, magazin gündemi sarsılmıştı. O dönem Caner Erkin her ne kadar eşinin yanında olsa da, sonrasında Atalay'ın kendisine ihanet ettiğini söylemişti.

Boşanmaları ise, Türkiye'nin gördüğü en sansasyonel boşanma süreçlerinden biriydi.

3. Ece Erken

3. Ece Erken

Sunucu Ece Erken, 2007 yılında ünlü iş insanı Tuncer Öztarhan ile dünyaevine girmişti, belki biliyorsunuzdur. Hatta o dönem Erken'in sosyetik aile tarafından istenmediği de konuşulmuştu. Ece Erken eşi Öztarhan ile boşanmasının ardından, eskisine göre daha mütevazı bir hayat yaşamaya başlamıştı.

Özellikle de içinde bulunduğu çevre değişmişti, tahmin edersiniz ki.

Özellikle de içinde bulunduğu çevre değişmişti, tahmin edersiniz ki.

Geçtiğimiz aylarda Ece Erken'in Tuncer Öztarhan ile ilgili yapılan bir yoruma verdiği cevap ise tepkiyle karşılanmıştı. 'Tuncer Öztarhan ile evliyken saygın bir ailenin üyesi olduğunu, eğer hâlâ onunla birlikte olsaydı bugün Erken'e dil uzatanların onun kapısından bile geçemeyeceğini' söyleyen takipçisine bu boşanma için, 'En büyük pişmanlığımdır.' diyen Erken, pişmanlığını dile getirmişti.

4. Bade İşçil

4. Bade İşçil

Evliliği yılan hikâyesine dönen ve boşanmasının ardından nafaka konusunda anlaşmazlığa düşen diğer bir isim ise Bade İşçil. Bade İşçil 2013 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Malkoç Sualp'ten olaylı bir şekilde boşanmıştı hatırlarsanız. Bu boşanma magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti.

Evliliklerinin üzerinden yaklaşık üç yıl geçmesinin ardından boşanan çiftin evliliği, bu süreçte arapsaçına dönmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Musa Aytun

5. Musa Aytun

Seren Serengil büyük bir aşkla evlendiği Musa Aytun'dan yaklaşık on yıl önce boşanmıştı, belki hatırlarsınız. Seren Serengil evlendikleri dönemde Aytun'un, Karaköy'de sırtında kumaş taşıyan ve 500 lira maaş alan bir adam olduğunu ve babasının da parası pulu olmadığını söylemişti. İkilinin tüm masraflarını annesi Nevin Teoman'ın karşıladığını da iddia etmişti.

Yine sayesinde eski eşinin lüks bir hayat yaşadığını, kendi parasıyla Acarkent'te bir evde yaşamasının mümkün olmadığını söylemişti.

Yine sayesinde eski eşinin lüks bir hayat yaşadığını, kendi parasıyla Acarkent'te bir evde yaşamasının mümkün olmadığını söylemişti.

Ancak ne yazık ki bu evlilik bununla kalmamış, Seren Serengil eski eşinin annesinin parasıyla kumar oynadığını da iddia etmişti. Nitekim Seren Serengil, Musa Aytun'dan boşandıktan sonra, Aytun kayıplara karışmıştı. 2017 yılında silahlı saldırıya uğrayan Aytun'u ilk ziyaret edenlerden biri de, eski eşi Seren Serengil'di.

6. Armağan Uzun

6. Armağan Uzun

Bir dönem magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü Bülent Ersoy'un Armağan Uzun ile olan evliliği. Bülent Ersoy jüri koltuğunda oturduğu programda yarışmacı olan Armağan Uzun ile aşk yaşamaya başlamış, ardından ikili evlenmişti. O dönem aradaki yaş farkından dolayı epeyce eleştirilen çift, bir süre sonra boşanmıştı. Armağan Uzun ise Bülent Ersoy ile çaresizlikten evlendiğini, evlenme teklifini çaresizlikten kabul ettiğini söylemişti. Bülent Ersoy ile adını duyuran Armağan Uzun, ayrılığın ardından düşüşe geçerek unutulmuştu.

Bonus: Duygu Su Gülpınar

Bonus: Duygu Su Gülpınar

Aradaki yaş farkından dolayı eleştirilen diğer bir isim ise Ali Ağaoğlu ile birliktelik yaşayan Duygu Su Gülpınar'dı. Az buz değil, ikili arasında 39 yaş fark vardı. Üstelik sevgilileri olsa da Ağaoğlu'nun Semra Ağaoğlu ile hâlâ evli olduğunu belki biliyorsunuzdur. Neyse konumuz şu an bu değil. Asıl konumuza dönelim.

Ağaoğlu, genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a aldığı ultra lüks hediyelerle de sık sık gündem oluyordu.

Ağaoğlu, genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a aldığı ultra lüks hediyelerle de sık sık gündem oluyordu.

Duygu Su Gülpınar, Aağaoğlu ile birlikte olduğu dönemde kendisini eleştirenlere, 'Elektrik faturamı düşünürken de yoktunuz. Sakatlandığımda, düştüğümde, ağladığımda da yoktunuz.' diyerek tepki göstermişti. Katıldığı bir programda da 'kişisel eşyalarını evden ayrılırken yanına aldığını, buna hediyelerin de dahil olduğunu' söylemişti. Duygu Su Gülpınar, Ağaoğlu ile ayrıldıktan sonra çok daha mütevazı bir hayat yaşamaya başladı malumunuz. Artık kendisini eskisi gibi sık sık göremez olduk.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
219
67
34
15
9
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gurur Asi

Ayda 125.000 TL ve mütevazi bir hayat. Yazık gerçekten

Lestat

Mütevazı ve şeyma subaşı arasında bağlantı kuramadım.

portside

Özel jet ile tatile gidememe. Tarifeli sefer bakmaca

hadibeordan

hediyeyi geri istemek nedir allah aşkına...arkadaşınla görüşmeyi kestiğinde bile istemezsin, eşten hiç istenir mi.

Berke

Eşi çocukları olmasına rağmen aldatmış sonuçta, tamam normal bir ayrılıkta hediye geri istenmez ama böyle bir durumda ben de isterdim.