Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilin Seni Nasıl Anıyor?

Eski Sevgilin Seni Nasıl Anıyor?

Biten ilişkilerin ardından eski sevgililerimiz hakkında hepimiz konuşuyoruz. İlişkinin bitme şekline bağlı olarak belki arkasından çok iyi şeyler belki de çok kötü şeyler söyleyebiliriz... Eski sevgilin senin şimdi nasıl anıyor?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım ne kadar süredir ayrısınız?

3. Söyle bakalım ne kadar süredir ayrısınız?

4. Peki ayrılık nedeniniz bunlardan hangisi?

4. Peki ayrılık nedeniniz bunlardan hangisi?

5. "İlişki boyunca her şey mükemmeldi." diyebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tartışmalarınız daha çok neden kaynaklanırdı?

7. Peki eski sevgilini özlüyor musun?

8. Son olarak eski sevgilin seni sosyal medya hesaplarından takip ediyor mu?

Eski sevgilin senin için pek iyi şeyler söylemiyor...

Eski sevgilin senin için pek iyi şeyler söylemiyor. Belki ilişki içinde birbirinizi fazla yıpratmanız belki de kötü bir ayrılık. Bunu sen bizden daha iyi bilirsin ama eski sevgilin senin arkandan pek iyi konuşmuyor. İyi ki bittiğini düşündüğün belki de devam etseydi daha kötü etkileneceğiniz için sonlandırdığınız ilişkiniz aslında tam da zamanında bitmiş. Birbirinize karşı duygularınız bitmiş ve hatta iyi olan bütün duyguların yerini de kötü duygular almış olabilir. Belki ilişki içindeyken her şeyin bir zamanlar mükemmel gittiğini düşünebilir ve hatta hayatının aşkı olduğuna kendini inandırmış olabilirsin ama bir süre sonra hiç de beklediğin gibi olmadığına şahit olmuşsun. İkiniz de birbiriniz için çok iyi şeyler söylemiyorsunuz. Eski sevgilin seni kötü anmasının yanında bir daha seni görmek istemiyor bile olabilir.

Eski sevgilin senin hakkında konuşmak dahi istemiyor...

Eski sevgilin senin hakkında pek konuşmak istemiyor. Ne iyi ne kötü hiçbir şekilde seni anmıyor. Hatta öyle ki adını bile anmıyor. Aranızda geçen şeyleri aşamadığından belki de bir şeyleri bitiremediğinden içinde hala acı duygusu var. Bu duygu geçmeden de seninle yaşadığı şeyleri düşünmek istemiyor ve seni aklına getirip kendini üzmek istemiyor. Onun aklında sürekli iyi ve güzel şeylerle yer etmişsin ama belki onun belki senin hataların nedeniyle biten bir ilişki var ortada. Bu ilişki de artık eskisi gibi olmayacak. Bunu ikiniz de farkındasınız. Birbirinize verebileceğiniz sevginiz de tahammülünüz de anlayışınız da bir yere kadar devam etmiş. Şu an o duygulara tekrar sahip olabileceğinizi düşünmüyorsunuz. Eski sevgilin daha fazla acı çekmemek için senin hakkında konuşmamayı tercih ediyor.

Eski sevgilin seni her şeye rağmen çok iyi anıyor...

Eski sevgilin seni her şeye rağmen çok iyi anıyor. Belki kötü şeyler belki de iyi şeyler ile dolu bir ilişki yaşamışsınız. Aranızda geçen şeylerin bazılarını halledebilirken bazılarını halledememiş ve yok saymışsınız. Bu yok saydığınız şeyler ise bir süre sonra tekrar karşınıza çıkmış. İlişkinizde her zaman sevgiyi ve saygıyı öncelikli almışsınız. Şu an bile birbiriniz için iyi konuşabiliyorsanız bu iki duygu sayesinde. Birbirinize karşı saygınız bitmemiş ama sevginiz bitmiş. İkinizde yollarınızın açık ve güzel olmasını diliyorsunuz. Birlikte bir şeyleri bir yere kadar yürütebilmiş ve bir yerden sonra yürümeyeceğini anlayarak pes etmişsiniz. İlişkilerin bilincinde ve olgunluk sahibi biri olduğunuz için ne sen eski sevgilin hakkında kötü bir şey söyleyebilir, ne de eski sevgilin senin hakkında kötü bir şey söyleyebilir. Birbirinizi yıllar geçse de iyi anacak iki kişisiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
9
8
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Asıl soru ben onu nasıl anıyorum…

Manav Yörük

Eski sevgilin senin için pek iyi şeyler söylemiyor. Belki ilişki içinde birbirinizi fazla yıpratmanız belki de kötü bir ayrılık. Bunu sen bizden daha iyi bil... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Ben anmak bile istemiyorum oda öyledir Eski sevgilin senin hakkında konuşmak dahi istemiyor... Eski sevgilin senin hakkında pek konuşmak istemiyor. Ne iyi ne... Devamını Gör