Görüş Bildir
Haberler
Erişim Engelinin Savunulduğu Habere Erişim Engeli!

Erişim Engelinin Savunulduğu Habere Erişim Engeli!

Emre Ordu
09.11.2022 - 19:37 Son Güncelleme: 09.11.2022 - 20:45

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun davasına bakan hakimin çevresine 'İki yıldan fazla ceza vererek onu siyasi yasaklı hale getirmem telkin edildi' dediği iddiasıyla ilgili haberlere mahkeme kararıyla erişim engeli getirilmişti. İktidara yakın medya erişim engeli kararını destekleyip hakimin FETÖ'cü olduğunu iddia etti. Mahkemeden o haberlere de erişim engeli geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyala açılan davanın eski hakimi Hüseyin Zengin'in yakın çevresine İmamoğlu ile ilgili, 'İki yıldan fazla ceza vererek onu siyasi yasaklı hale getirmem telkin edildi' dediği iddia edilmişti. 

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu'nun yargı kulislerinden aktardığı bu habere mahkemeden jet hızıyla erişim engeli kararı çıkmıştı. Aralarında Onedio'nun da olduğu çok sayıda haber sitesi söz konusu iddiayı aktaran haberini yayından kaldırmıştı.

İktidar medyasının haberleri de erişime engelllendi

İktidar medyasının haberleri de erişime engelllendi

İktidara yakın medya ise Hakim Hüseyin Zengin hakkındaki iddiaları yalanladı. 

Sabah gazetesi, Takvim ve  A Haber gibi iktidara yakınlığı ile dikkat çeken medya organları iddiaların odağındaki hakim Zengin’i FETÖ’cü ilan etti. FETÖ’nün gizli yapılanmasının parçası olduğuna dair peş peşe haberler yapıldı. Bunun ardından ise çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Cumhuriyet'in aktardığı bilgiye göre, Sabah gazetesi, Takvim ve A Haber'in Hakim Zengin’in FETÖ’cü olduğunu iddia eden haberlerine erişim engeli getirildi. Karar, Zengin’in başvurusunun ardından Samsun 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alındı.

Ayrıca bakınız👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
9
6
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sananekiadımdan

En iyisi tüm gazete ve kanalları kapatalım. AKP ne istiyorsa yazsın çizsin.

Halil Değerli

Dağ nerede... .... Yandı bitti, kül oldu.... .... 🤪😡

Ferdi Çelik

Kardeşiminde dediği gibi bu kadar hıyarın olduğu bir yerde hünkar beğendi tarifi verilmezdi