Görüş Bildir
Haberler
Eren Erdem, Rusya Televizyonuna Verdiği Röportajın Ham Hâlini Paylaştı

Eren Erdem, Rusya Televizyonuna Verdiği Röportajın Ham Hâlini Paylaştı

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, sosyal medyada şahsına yönelik saldırılar nedeniyle Russian Today'e verdiği röportajın Türkçe versiyonunu paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun suçlamalarının da yer aldığı videoda CHP'li Erdem'in Meclis konuşması ve Rus TV'sine verdiği röportajın Türkçe hali de görülüyor. Röportajda Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik hiçbir suçlamanın olmadığını belirten Erdem, aksine Avrupalı yetkililerin konuya ilişkin bilgisine ve Türkiye'nin transit ülke olarak kullanılması iddialarına değindiğini ifade etti.

Sarin gazı konusunu milletvekili olarak halka karşı sorumluluğunu düşünerek ele aldığını belirten Erdem, 'Bir hafta boyunca şahsıma yapılmayan kalmadı. Gazetelerde boy boy fotoğraflarımla ülkeyi suçladığım iddiasıyla hainlik suçlamasında bulundular. Yandaş TV kanallarında yalan ve iftiralar atarak Saray'a yaranmaya çalıştılar. İktidar yetkilileri toplantılarda şahsıma atıp tuttular. İşte bu videoyla bana atılan tüm iftira ve ithamların çöküşüne tanık olacaksınız. Cumhurbaşkanı başta olmak üzere bu iftira ve linç kampanyasına dahil olan tüm siyasiler, tetikçi yazarlar ve aktrollere karşı tazminat davası açacağım' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
56
13
5
3
3
0