Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan, Muhalefetin Tepki Gösterdiği İsmi Adaylıktan Çekecek

Erdoğan, Muhalefetin Tepki Gösterdiği İsmi Adaylıktan Çekecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,  AK Parti'den milletvekili adayı olmasına rağmen yasalara aykırı şekilde belediye meclis üyeliği görevini sürdüren Mustafa Naim Yağcı’nın yerine başka bir ismi aday göstereceği belirtildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin milletvekili listeleri konusuna değişim sinyali vermesinin ardından gözler, geçici aday listesine çevrildi.

Milliyet'ten Ayşegül Kahvecioğlu'nun haberine göre, AK Parti'de adaylıktan çekilen eski Esenyurt Belediye Başkanı AK Parti İstanbul 3. Bölge 8. sıra milletvekili adayı Necmi Kadıoğlu’nun yerine İstanbul eski İl Başkanı MKYK Üyesi Bayram Şenocak listeye girecek.

Süresi içinde Belediye Meclisi Üyeliği görevinden istifa etmeyen İstanbul 1. Bölge adayı Mustafa Naim Yağcı’nın yerine avukat Muhammet Enes Savaş gelecek. Sırasını beğenmediği için çekilen Samsun 8. sıra adayı Kadir Kayan’ın yerine de bugün yeni bir isim belirlenecek.

Ne olmuştu?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AK Parti'den milletvekili adayı olan bir kişinin kanunlara aykırı olmasına rağmen İBB'de meclis üyeliğini sürdürdüğünü belirterek 'Gereği yapılmazsa kişiyi ve belgeleri açıklayacağım' demişti. 

Kaftancıoğlu'nun işaret ettiği kişinin İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ile Ataşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Mustafa Naim Yağcı olduğu ortaya çıkmıştı. Yağcıoğlu, 'Kanun gereği istifa etmeniz gerekirken neden istifa etmediniz? sorusuna 'İstifama müsaade edilmedi. Konu YSK’de. YSK inceleyecektir' diye yanıt vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
9
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

yasalara aykırı derken? bunu umursadiklarini zannetmiyorum öyle olsa malûm... başka şey var işin içinde,yoksa kim takar yasaları.

mamamia

bana beğendirmek zor da değil aslında ama işin içinde bit yeniği olunca :p

Pasif Kullanıcı

Vardır bir planınız vardır

Pasif Kullanıcı

0 bile fazla

Diğdem Çakır

Yeni mi fark ettiniz ley? Bağcılar'da bile malum kişi otellerde 18liklerle yapıyordu en sonunda birisi gizlice videoya almış indirdiler ama adam açık açık di... Devamını Gör