Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Rahatsızlanınca Canlı Yayın Aniden Kesildi

etiket Erdoğan Rahatsızlanınca Canlı Yayın Aniden Kesildi

Emre Ordu
26.04.2023 - 00:12 Son Güncelleme: 26.04.2023 - 01:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirirken yayın birden kesildi. Programa verilen aranın ardından açıklama yapan Erdoğan, 'Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal 7 ve Ülke TV’nin canlı yayınında katıldı. Saat 22.00’de başlayacağı açıklanan yayın 23.30’da başladı. Erdoğan canlı yayında gündemi değerlendirirken yayın birden kesildi.

O sırada soru soran Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye 'reklam' dedi ve ayağa kalkmaya çalıştı. O sırada ekrana 'eyvah eyvah' sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan'ı göstermeden program reklama girdi.

İşte o anlar 📹

"Ciddi manada üşüttüm"📹

Programa Erdoğan'ın rahatsızlığı nedeniyle ara verildiği öğrenildi. Erdoğan, aranın ardından yaptığı açıklamada 'Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhalefet liderlerinden geçmiş olsun mesajları

Muhalefet liderlerinden geçmiş olsun mesajları

Muhalefet liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajları geldi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Cumhurbaşkanımızın sağlığı gayet iyi"

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Cumhurbaşkanımızın sağlığı gayet iyi"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti ve geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
66
54
46
16
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Yiğit

ah be azrail a.s bu seferde olmadı inş başka bir akşama ...

M. Teoman Dincadam

%1 oy kaybetti bile zevat. Asıl üşütme sandıktan sonra. Silivri soğuğunda üşütmelere alışacak o ve zerzevat çetesi

Crystal Maiden

Yok öyle kolay ölmek. Öte tarafta da çekersin de burada da bi görelim süründüğünü

Malum Şahıs

sen gidersen biz ne yaparız reyiz adlı pr çalışması

Ayşe Haseki

Bundan 20 puan almıştır, bizim halk fakir oğlan zengin kız, zengin kız fakir oğlan kültürü ile eğitildi, nerede mazlum var ya da mazlumu oynayan, onun yanınd... Devamını Gör