Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın Eski Doktoru: 'Bir Hikâyenin Bitişine Tanık Olacağız'

etiket Erdoğan'ın Eski Doktoru: 'Bir Hikâyenin Bitişine Tanık Olacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez, dün canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan'ın durumuna ilişkin konuştu.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başdanışmanı Turhan Çömez, 'Erdoğan artık siyasi kariyerinin son 2 haftasına girdi ve bir hikâyenin bitişine tanık olacağız hep birlikte'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Erdoğan kaybedeceğini görüyor'

'Erdoğan kaybedeceğini görüyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece katıldığı bir canlı yayında rahatsızlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Midesini üşüttüğünü ve bugün yapılacak Kırıkkale, Yozgat ve Sivas mitinglerine katılamayacağını' duyurdu. 

Cumhuriyet'in haberine göre, Erdoğan'ın eski doktoru ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başdanışmanı Turhan Çömez, ''Canlı yayında böyle bir şeyin yaşanıyor olması durumun öneminin biraz daha altını çiziyor. Erdoğan bunu kampanya çalışmasına bağladı, yine onun sözü üzerinden, ona itibar ederek değerlendirme yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Peki neden Erdoğan bu kadar yoğun bir kampanya çalışmasına başladı? Erdoğan kaybedeceğini görüyor' dedi.

'Bir hikâyenin bitişine tanık olacağız hep birlikte'

'Bir hikâyenin bitişine tanık olacağız hep birlikte'

'Erdoğan aslında kampanya başlamadan önce, erken seçim çalışmaları başlamadan önce, depremi de bahane ederek, çok renkli bir kampanya olmayacağını, miting yapılmayacağını ve herkesin buna riayet etmesini beklediğini söyledi'' diyen İYİ Partili Turhan Çömez, ''Fakat geçtiğimiz haftalarda hem Erdoğan'ın yaptırdığı özel anketleri hem kamuya açık veriler hem bizim elimizdeki veriler hem de sahadaki gözlemlerimiz Erdoğan'ın artık kariyerinin son dönemine geldiğini gösteriyor. Erdoğan artık siyasi kariyerinin son 2 haftasına girdi ve bir hikâyenin bitişine tanık olacağız hep birlikte'' diye konuştu.

'21 yıldır alıştığı bu koltuk altından gidiyor'

'21 yıldır alıştığı bu koltuk altından gidiyor'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuşmasına devam eden İYİ Partili Çömez, 'Erdoğan'ın yaşadığı panik, telaş, endişe ve korku bundandır. Çünkü 21 yıldır alıştığı bu koltuk altından gidiyor.  Bunu gördüğü için Erdoğan, panikle mitinglere, açılışlara, devlet destekli programlara sarıldı, bakanlarını sahaya sürdü, yine bakanlar devlet destekli projelerle yola devam ettiler ve buradan oy devşirmeye çalışıyorlar. Bütün bunları bir kenara bırakırsak benim sahada gördüğüm şu: saha artık 'yeter' diyor, 'bıktık' diyor, 'değişim' diyor ve saha bir devri kapatmaya hazırlanıyor' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
310
144
40
28
26
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın