Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Aşı Olma Konusunda Sıkıntım Yok'

Erdoğan: 'Aşı Olma Konusunda Sıkıntım Yok'

Koronavirüs aşısı için Çin'in yanı sıra Rusya ile de görüşmelerin sürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şahsen benim aşı olmak konusunda sıkıntım söz konusu değil' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ayasofya Camisi'nde kıldı. Erdoğan daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'a açtığı hakaret davasıyla ilgili yorum yapan Erdoğan, 'Her şeyden önce eleştiri değil hakaret seviyesine çıkan ifadeleriyle hukuk içinde tabi ki bu kişiye gerekli hesap sorulmalıdır. Nitekim avukatlarım da şu anda hukuk dairesinde gereken neyse bunun hesabını bu şahsa soruyorlar. Olay budur. Çünkü edep denilen bir şey var. Haddini bilmesi lazım. Bu ülkede Cumhurbaşkanına, Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur, nasıl mesajlar verilmesi gerekir, bunu bilmesi lazım' dedi.

"CHP'nin şirazesi kaybolmuş"

"CHP'nin şirazesi kaybolmuş"

Cinsel saldırıdan tutuklanan Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı üzerinden CHP'ye yüklenen Erdoğan, şöyle konuştu:

'Bu konularla ilgili başından beri her zaman temiz belediyecilik, ahlâki belediyecilikten bahseden bu zat, ne yazık ki tabanına, seçtiği elemanına sahip olamadığının uygulamasını ortaya koymuştur. Hatta daha da ileri gidiyorum... Şu anda İstanbul İl Başkanlığını yürüten bayan, çok ciddi bir cezai durumla karşı karşıyadır. İstinaftadır. Buradan da ne çıkacağı belli değildir.

CHP'nin bir defa şirazesi kaybolmuştur. Şirazeden çıkmış bir siyaset anlayışıyla CHP istikametini kaybetmiştir. Bu istikameti toparlaması da bu saatten sonra çok çok zordur. Terör örgütleriyle dirsek dirseğe, kol kola yürüyen bir CHP ile bu dönemde tanıştık. Bundan sonraki süreçte de inanıyorum ki kendilerini toparlayamayacaktır.'

Aşı yaptıracağını açıkladı

Aşı yaptıracağını açıkladı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşı konusuyla ilgili de BionTech CEO'su Uğur Şahin ile görüştüğünü söyledi ve 'Olay sadece Çin değil, Çin'in dışında Rusya ile de görüşmeler var. Konuyla ilgili olarak da şahsen benim aşı olmak konusunda sıkıntım söz konusu değil. Burada sağlık söz konusudur. Tabii ki bizler de sağlığımızı korumak için gerekeni yapacağız.' dedi.

Fransa'nın Dağlık Karabağ kararına tepki gösteren Erdoğan, 'Şu anda değerli kardeşim Aliyev'in Fransızlara bir tavsiyesi oldu. 'Ermenileri bu kadar seviyorlarsa Marsilya'yı Ermenilere versinler' dedi. Aynı tavsiyeyi ben de veriyorum. Karabağ Azerbaycanlı kardeşlerimizin topraklarıdır. 28 yıldır buralar işgal altında. ABD'de Rusya da bunu kabul ediyor. Fransa da bunu kabul ediyordu. Azeri kardeşlerimiz göbeğini kendileri kestiler. Hayırlı olsun diyoruz. Salı günü ben de nasip olursa oradaki törenlere eşimle katılacağım' ifadelerini kullandı.

Erdoğan koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda kaldırılan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın sağlık durumuna ilişkin 'Bu sabah oğlu ile görüştüm. Şu anda daha iyiye gidiyor dedi. Maalesef bir sıkıntılı dönemi atlattı. 15-16 gün önce kendisiyle görüştüğümde durum böyle değildi. Sonrasında olumsuz bir hava esti. Temenni ederiz ki yoğun bakımdan bir an önce çıkar. Duadayız' açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
46
31
18
9
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

Ne bilelim biz senin Çin aşısı olduğunu! Nede olsa herseyiniz yalan olduğu gibi onunda yalan olma ihtimali çok yüksek

Yıldız dönmez

İnananın aklından korkun zaten.

Bozkurt

Konunun ciddiyeti kaybolmasın diye ahlak ve edepten dem vurduğu yerleri geçiyorum. Onun dışında Tayyip Erdoğan'ın bu zamana kadar ne sorunu olmuş? 1150 odalı... Devamını Gör

gilad pellaeon

Senin bir sorunun sıkıntın yok zaten. Halkın parası ile lüks şatafat içinde yaşıyorsun yedi sülalen siyasete girmeden önce gecekondu mahallelerinde kalırken... Devamını Gör