Görüş Bildir
Haberler
En Lezzetli Yemek Tarifleri İçin Mutlaka Takip Etmeniz Gereken Instagram Hesapları

En Lezzetli Yemek Tarifleri İçin Mutlaka Takip Etmeniz Gereken Instagram Hesapları

merverdd
14.12.2022 - 09:52

Sosyal medyada yemek hesaplarını takip etmeyi seviyor ve lezzetli tarifler arıyorsanız içeriğimiz tam size göre. En sevilen, değişik tarifler hazırlayan, sunum önerileri veren Instagram yemek hesaplarını araştırdık. Birbirinden lezzetli pratik tariflerle ana yemekten tatlıya, sağlıklı yemeklerden atıştırmalıklara, iştahınızı kabartacak tarifler hazırlayan, en çok takip edilen ve beğenilen Instagram profillerine birlikte göz atalım. 👇

1. obenalkan

1. obenalkan

Aşçı olan Oben Alkan'ın çok renkli bir Instagram profili var. Hazırladığı yemek videolarını, sonradan seslendirerek detaylı anlatım yapıyor. Ayrıca videoların açıklama kısmı da oldukça yeterli. 

Pratik ve lezzetli tarifler ve yemeklerle ilgili püf noktalarını öğrenmeniz gereken videolar da çekiyor. Bu güzel Instagram hesabına mutlaka göz atmalısınız.

Ziyaret etmek için: obenalkan

2. berraque

2. berraque

Çok eğlenceli bir Instagram profili var Berrak Hanım'ın. Birbirinden lezzetli ve pratik tarifler yapıyor. Hem Türk hem de dünya mutfağından tarifler hazırlıyor.  Keyifle takip edip tarifleri denemek için sabırsızlanacaksınız.

Ziyaret etmek için: berraque

3. zeynepcipa

3. zeynepcipa

Tüm tarifleri lezzetli ve sağlıklı diyebiliriz. Özellikle veganların ve vejetaryenlerin kendileri için tarifler bulabiElceği bir profili var. Tüm tarifleri çok pratik. Karmaşık tarifleri sevmiyorsanız Zeynep Hanım'ın Instagram profili tam size göre. 

Ziyaret etmek için: zeynepcipa

4. Emir Yargın / cakallezzetler

4. Emir Yargın / cakallezzetler

Emir Yargın'ın yemek tarifleri paylaştığı profilinin adı çakal lezzetler. Birbirinden lezzetli ve pratik videolar paylaşıyor. Eğleneli kişiliğiyle de dikkat çekmiş ve kendini çok sevdirmiş bir isim. 

Profiline mutlaka göz atıp tarifleri denemelisiniz.

Ziyaret etmek için: cakallezzetler

5. ferahustunel

5. ferahustunel

Ferah Hanım'ın profilinde, geleneksel Türk mutfağından tarifleri bulabilirsiniz. Tariflerinin altında paylaştığı yaşama dair cümleleriyle de naif kişiliğini ortaya koymuş biri. Tarifleri detaylı ve özellikle dikkat etmeniz gereken püf noktaları belirtilerek yazılmış. 

Ziyaret etmek için: ferahustunel

6. ariferdogann

6. ariferdogann

1.6 Milyon takipçisi olan Arif Erdoğan, özellikler Türk mutfağından tarifler yapıyor ve paylaşıyor. Kısacası anne mutfağından erişilebilir tarifleri tüm detaylarıyla anlatıyor ve sunuyor. 

Tariflerinde kullandığı peynir, yoğurt, ekmek, aklınıza gelebilicek tüm malzemeleri kendi yapıyor. Bu sebeple de çok takdir ediliyor.

Ziyaret etmek için: ariferdogann

7. Fulya Çelik / happyfoodss

7. Fulya Çelik / happyfoodss

Fulya Hanım Instagram profilinde, ana yemekten tatlıya, hamur işlerinden kahvaltı tariflerine kadar aklınıza gelebiliecek her yemeği yapıyor. Detaylı bir şekilde pişirme aşamalarının videolarını çekiyor ve tariflerin püf noktalarını veriyor. 

Ziyaret etmek için: happyfoodss

8. Aydan Üstkanat

8. Aydan Üstkanat

Yeni tatlar keşfetmek istiyorsanız ve sağlıklı yemekler pişirmek istiyorsanız Aydan Hanım'ın profiline mutlaka göz atın. Birbirinden sağlıklı iştah kabartan  tarifleri ve detaylı anlatımına bayılacaksınız!

Ayrıca yazmış olduğu kitaplarla da bilgisini okucuyularıyla paylaşıyor.

Ziyaret etmek için: aydanustkanat

9. semenoner

9. semenoner

Türkiye'nin ilk kapsamlı yemek kursunun kurucu Semen Hanım. Renkli kişiliği, detaylı tarif anlatımı ve lezzetli yemeklerine göz atmanızı tavsiye ederiz. 

Ziyaret etmek için: semenoner

10. sukrankaymak

10. sukrankaymak

6.3 milyon takipçiyle Instagramın en sevilen isimleri arasında Şükran Hanım. Birbirinden lezzetli tarifler hazırlıyor. Instagramda ilk yemek tarifleri hazırlayan profillerden biri, sonrasında geniş kitlelere ulaşabilmiş ve çok sevilmiş. 

Ziyaret etmek için: sukrankaymak

11. Tuba Şark / tubasarkhome

11. Tuba Şark / tubasarkhome

Tuba Hanım 3 çocuk annesi ve öğretmen. Yemek yapmayı çok seviyor ve birbirinden lezzetli tarifler hazırlıyor mutfağında. Sunumları da yemekleri gibi harika görünüyor.

Ziyaret etmek için: tubasarkhome/

12. emirelidemir

12. emirelidemir

Emir Elidemir'i MasterChef yarışmasından hepimiz tanıyoruz. Instagram profilinde annesi ile birlikte çektiği yemek tarifleri videoları var. Çok pratik ve lezzetli tarifler yapıyor mutlaka bir göz atın ve tariflerini deneyin.

Ziyaret etmek için: emirelidemir

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın