Görüş Bildir
Haberler
'Emzirirken Öldü' Dediği Bebeğini 23 Gün Çatıda Saklamış

'Emzirirken Öldü' Dediği Bebeğini 23 Gün Çatıda Saklamış

Eray İspir
09.10.2022 - 13:57 Son Güncelleme: 09.10.2022 - 14:29

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 2 günlük bebeğinin emzirirken öldüğünü iddia eden B.Ç'nin ifadeleri ortaya çıktı. B.Ç ifadesinde, '12 Eylül'de doğan bebeğimi emzirdiğim sırada uyuyakalmışım. Sabah uyandığımda bebeğin üstünde yattığımı fark ettim. Baktığımda nefes almıyordu ve hareketsiz yatıyordu.' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 gün evin çatısında saklamış...

23 gün evin çatısında saklamış...

6 Ekim tarihinde Karşıyaka Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre 12 Eylül tarihinde bir kız çocuğu dünyaya getiren B.Ç., çocuğunun doğum sonrası rutin kontrollerine davet edilmesi sonrasında Emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. 

Emniyetin çalışması sonrası bebeğe dair iz bulunamazken, soruşturma derinleştirildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne B.Ç sorguda bebeği evinin arkasındaki fındık bahçesine gömdüğünü itiraf etti.

'Bebeği emzirmeye çalışırken uyuyakaldım'

'Bebeği emzirmeye çalışırken uyuyakaldım'

Emniyetteki ifadesinde bebeği emzirmeye çalışırken uyuya kaldığını belirten B.Ç. 'Kafede çalıştığım sırada S.Ö. ile tanıştım. Görüşmeye başladık. Kendisiyle cinsel birlikteliğimiz oldu. Bu ilişkiden 4 ay sonra hamile olduğumu fark ettim. Korktuğum için kimseye söyleyemedim. Bebeği Ordu Doğum Hastanesi'nde 12 Eylül'de dünyaya getirdim. Bir gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum. Bebeğimi alarak ailemden ayrı yaşadığım evime götürdüm. Bebeğim ağladığı için, aç olduğunu düşünerek, emzirmeye başladım. 14 Eylül'de göğsümde emzirdiğim sırada uyuyakalmışım. Sabah uyandığımda bebeğin üstünde yattığımı fark ettim. Baktığımda nefes almıyordu ve hareketsiz yatıyordu. Öldüğünü anladım. Ne yapacağımı bilemedim. O panikle bebeği evimin çatısına sakladım' dedi.

'Aile hekimliğinden kardeşimi aramışlar'

'Aile hekimliğinden kardeşimi aramışlar'

İtirafta bulunan B.Ç, 'Bir süre sonra aile hekimliğinden kardeşimi aramışlar. Bebeği kontrole getirmediğimi söylemişler. Kardeşimin hamile olduğumdan bilgisi yoktu. Ardından kardeşim benimle konuştu. Bebeğin nerede olduğunu sordu, bu işin kötü sonuçları olacağını söyledi. Ben de bunun üzerine 6 Ekim'de bebeği çatıdan alarak, evimizin arkasındaki fındık bahçesine saat 01.30 veya 02.00 sıralarında gömdüm. Sabah karakola giderek bebeğimin kayıp olduğu yönünde ihbarda bulundum. Polis arama yaptı. Hiçbir şey bulunamayınca, beni emniyete çağırdılar. Gittiğimde dayanamayarak olayı anlattım' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bebeğin benim olup olmadığını bilmiyorum'

'Bebeğin benim olup olmadığını bilmiyorum'

Bebeğin babası olduğu iddia edilen S.Ö. ise ifadesinde, 'B.Ç. ile cinsel birlikteliğim oldu. Hamile olduğunu bana söylemedi. Bebeğin benim olup, olmadığını da bilmiyorum' dediği belirtildi. Bebeğin kesin ölüm nedeni ve babasının kim olduğu adli tıp kurumundaki incelemenin ardından netlik kazanacak.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
holdthedark

Allah belanızı versin sizin

Beatrize Vaksman

ABD ye dondu burasi. Once insanlarin icini bosalttilar, tum milli manevi degerlerini sildiler. Simdi sagdan soldan boktan sebeplerle cinayet isleyen, rahatsi... Devamını Gör

Levi Kajitsi

Bu gibi insan bozuntulari dogurganlik ozelligini yok edeceksin, biz uykusuz kalalim birsey olmasin adina bu tur o.c’lari annelik yasasin yok uyuya kaldim ser... Devamını Gör