Görüş Bildir
Haberler
Eğer Bir Trafik İşareti Seni Anlatıyor Olsaydı, Bu Hangisi Olurdu?

Eğer Bir Trafik İşareti Seni Anlatıyor Olsaydı, Bu Hangisi Olurdu?

Osman Avcı
22.08.2014 - 17:46 Son Güncelleme: 25.08.2014 - 17:28

Bu soruyu Pasific Sunwear adlı şirket, satış sorumlusu pozisyonuna elaman alırken soruyormuş. Sebebi ise trafik işaretlerinin insanın karakterini yansıtması. Peki ya, senin karakterini hangi trafik işareti yansıyor, bunu hiç düşündün mü? Bu test, bunun cevabını veriyor. Hadi :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir klasik araba modeli seçerek başlayabilirsin!

2. Trafikte birisi seni sıkıştırmaya çalışıyor. Makasların, selektörlerin kısaca tacizlerin biri bin para. Ne yapacaksın?

3. Aşk hayatın ne durumda?

4. Ruh halini yansıtan en uygun emoji?

5. Kurallarla aran nasıldır peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin seni terk etti, üstüne de en yakın arkadaşınla çıkmaya başladı. Bu durumda ne yapacaksın, hadi bakalım!?

7. Değerli bir taş seç!

8. Son soru: Seni tanımlayan en doğru kavram nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"U Dönüşü Yapılmaz" işareti çıktı!

"U Dönüşü Yapılmaz" işareti çıktı!

Öncelikle sen çok kararlı bir insansın. Bir şeye karar verdiysen, o işin sonu mutlaka gelir. 5 viteslisin ayrıca. Sadece 1, 2, 3, 4, 5! Geri vites: 404 Not Found. Geri dönüşün yoktur. Üstünü çizdiğin kişilerin vay haline yani. Kurallarla yaşıyorsun bir bakıma. Gerçekçi ve akılcısın çünkü. Zaten geriye dönmelerden bu zamana kadar karlı çıkan var mı ki. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı ;)

"Girişi Olmayan Yol" işareti çıktı!

"Girişi Olmayan Yol" işareti çıktı!

Sen sımsıkı, ceviz gibi birisin. Seni açmak, gerçek 'seni' görebilmek, dünyanın en zor işlerindendir, hiç kuşkusuz. Az konuşursun, çok dinlersin, iyi bir gözlemcisin de. Hayatına sokacağın insanları seçerken de ince eleyip sık dokursun. Ayrıca hayatına çok az insan sokuyorsun dedik ama bu korkaklığından ileri gelmiyor; bunun sebebi çok net: Tedbirli birisin çünkü, ki bunun da yaşanmışlıklarla alakası var. Ancak, son olarak, o cevizi kırabilenler, ki ne mutlu onlara, iyi bir dost, iyi bir sevgili, iyi bir insan kazanmış olacaktır, ey dünyanın en zor insanı :)

"Anayol" işareti çıktı!

"Anayol" işareti çıktı!

Öncelikle sen çok anaç/babacan bir insansın. İnsanları asla yargılamıyor, onların iyi taraflarını görmeye çalışıyor (ki sana göre kötü insan yok, sadece koşullar kötü) ve onları değiştirip-kendine göre şekil verip sevmek yerine, onları oldukları gibi seviyorsun. Bu yüzden insanlar tarafından saygı gören birisin ve seni hep yanlarında istiyorlar; güven veriyorsun onlara. Bütün yollar sana çıkıyor kısacası, geçiş üstünlüğü de hep sende!

"Bütün Yasaklamaların Sonu" işareti çıktı!

"Bütün Yasaklamaların Sonu" işareti çıktı!

Sen bütün yasaklamaların, bütün kısıtlamaların karşısında olan bir insansın. Zaten sana göre yasak kavramı, mantık olarak saçma bir şey. Çünkü biliyorsun ki, en tatlı elma, yasak olan elmadır. Özgür ruhlusun ayrıca da, sana zincir vuracak çılgına her türlü şaşılır! Evet bu zamana kadar sana tasma takmaya meyledenler oldu, ama o tasmaları hep onların boyunlarına geçirmeyi bildin!

"Park Etmek Yasaktır" işareti çıktı!

"Park Etmek Yasaktır" işareti çıktı!

Sen denemekten, iyi birisini bulmaktan, hayatına iyi insanlar sokmaktan korkmayan cesaretli birisin. Risk alıyor, asla vazgeçmiyorsun. Fakat zaman kötü, insanlar da onlardan kötü. Yediğin kazığınsa haddi hesabı yok. Yani artık eskisi kadar risk almamayı düşünüyorsun. Kısaca diyorsun ki 'Burada duraklama ve park etmek yasaktır, hadi başka kapıya'. Sıkıysa dursunlar bundan sonra, arabalarını çektirip cezaya boğmayan namerttir namert :)

"Tehlikeli Viraj" işareti çıktı!

"Tehlikeli Viraj" işareti çıktı!

Sen oldukça tehlikeli bir insansın. Sinirlisin bir kere, agresifsin de. Gözün döndü mü, ortalığı yakıp yıkabilir, insanları şarampole yuvarlayabilirsin. Çünkü haksızlığa gelemiyorsun ve çabuk incinen de bir gururun var, sınır tanımayan kibirinse cabası. Ancak sendeki bu sinir, saman alevi gibi. Zaten kindar olsaydın 'Tehlikeli Viraj' değil, 'Sürekli Tehlikeli Viraj' olurdun. Yine de seninle fazla oynamak lazım, ayarını da bozmamak.

"Yol Ver" işareti çıktı!

"Yol Ver" işareti çıktı!

Sen sabırlı bir insansın. Senin yaşadıklarını başkası yaşasaydı, çoktan bardağı taşar, sabır kelimesinin anlamını unuturdu. İkinci bir şansa da inanıyorsun. Hatalar insanlar içindir sana göre. Ayrıca sevdiğine taviz vermekten asla çekinmezsin, Eee sonuçta o senin en kıymetlin(di). ANCAK bu halinden ölümüne sıkıldın: Değişikliğe ve nefes almaya ihtiyacın var çünkü. Öbür yandan insanlar haindir, anında tepene çıkarlar. Sen sabırlısın diye, seni kendilerine bağımlı sanarlar. Tüm bu sebeplerden: YOL VER!!!

"Otoyol" işareti çıktı!

"Otoyol" işareti çıktı!

Senin kadar komformist, senin kadar rahatına düşkün, senin kadar geniş bir ademoğlu geldi mi bu yeryüzüne, çelişkili. Dünya alev alıp yansa, o ateşten ancak sigaranı yakarsın, o kadar umurunda değil dünya. Bu gamsızlığın çevrendekilerin sinirini bozsa da, yapacak bir şey, sen busun, ki onların bu sinirini bile kafana takmıyorsun. Bizce en iyisini yapıyorsun, bu hayat cidden kafaya takmaya değmez, ki takanları da görüyoruz, Yaş: 30, Kafa: 50, Görüntü: 80 :)

"İleri Mecburi Yön" işareti çıktı!

"İleri Mecburi Yön" işareti çıktı!

Oooo galiba idealist bir bireyle karşı karşıyayız. Öncelikle senin için genel kabuller bir 'hiç' hükmünde. Genel kabullerin gündelik dertleri vardır çünkü ve hep kendini garantiye almak ister. Çünkü insanlar bencildir ve hep kendini düşünür. Sense bunların hepsinin, topunun bir adet antitezisin. Bildiğin yoldan şaşmaz, hep kafanın dikine gidersin. Büyük düşüncelerin, büyük eylemlerin ve büyük ideallerin insanısın yani. Seni bu kokuşmuş ve bencil genel kabuller asla yolundan döndüremez. Hep ileriye, daima ileriye!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
69
49
23
10
10
3