Görüş Bildir
Haberler
Ege'de Korkunç Olay: 2'si Bebek, 3'ü Çocuk ve 1'i Kadın 6 Göçmen Öldü

Ege'de Korkunç Olay: 2'si Bebek, 3'ü Çocuk ve 1'i Kadın 6 Göçmen Öldü

Muğla açıklarında Yunan ekiplerince geri itilen 73 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2'si bebek, 3'ü çocuk ve 1'i kadın olmak üzere 6 göçmenin ise cansız bedenine ulaşıldı. Göçmenlerin 18 kişi olduklarını beyan etmeleri üzerine kayıp olduğu belirlenen 2’si bebek 5 düzensiz göçmenin aranmasına ise devam edildiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

66 düzensiz göçmeni kurtarıldı

66 düzensiz göçmeni kurtarıldı

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 00.10’da, Marmaris Kızılburun açıklarında can salları içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine 2 sahil güvenlik botu görevlendirildi.

Ekipler, 3 can salı içerisindeki 66 düzensiz göçmeni kurtardı.

Düzensiz göçmenlerden edinilen ilk bilgiler doğrultusunda, göçmenlerin Yunan ekiplerince 4 can salı içerisinde Türk karasularına geri itildiklerinin öğrenilmesi üzerine birer sahil güvenlik helikopteri, uçağı ve botu daha bölgeye yönlendirildi.

Arama kurtarma çalışmaları sonucunda yarı batık durumdaki bir can salına tutunan 7 düzensiz göçmen daha kurtarıldı, 2’si bebek, 3’ü çocuk ve 1’i kadın olmak üzere 6 göçmenin ise cansız bedenine ulaşıldı.

5 düzensiz göçmenin aranmasına devam ediliyor

5 düzensiz göçmenin aranmasına devam ediliyor

Yarı batık durumdaki can salından kurtarılan düzensiz göçmenlerin 18 kişi olduklarını beyan etmeleri üzerine kayıp olduğu belirlenen 2’si bebek 5 düzensiz göçmenin aranmasına ise devam ediliyor.

6 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
13
7
6
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Malum Şahıs

arap kalkındırma partililer yunan salvosuna başlamış yine adamlar akıllı oğlum reisiniz gibi kendi milletine düşman değil yunanistana salladığınız kadar baça... Devamını Gör

zeyzeyy5

O göçmenlerin türkiyede kalma sebebi yolculuk masrafı hangisni karşlıcak türkiye

Leyli

Yunanların yaptığı ayrı bi şerefsizlik, o düzensiz göçmenlerin yanlarına bebek alarak o yolculuğun ne kadar tehlikeli olduğunu bile bile devam etmesi ayrı bi... Devamını Gör