Görüş Bildir
Haberler
Ebru Polat Altı Milyon Liralık Aracını Paylaştı Ortalık Ayağa Kalktı!

Ebru Polat Altı Milyon Liralık Aracını Paylaştı Ortalık Ayağa Kalktı!

Hacer Tonay
17.12.2021 - 23:12

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen şarkıcı Ebru Polat, kendisine aldığı lüks aracını sosyal medyada paylaşınca olanlar oldu. Yaptığı iddialı paylaşımların yanı sıra kazancıyla da dudak uçuklatan Ebru Polat gündemden düşmüyor. Bu kez de sosyal medyada kendini ödüllendirmek için aldığı 6 milyon liralık aracını paylaştı. Paylaşım sonrasında tepkilere maruz kalan ünlü şarkıcı neye uğradığını şaşırdı. Tepkiler sonrasında canlı yayına çıkan şarkıcı 'Nispet için değil, mutlu olduğum için paylaştım' dedi. İşte Ebru Polat’ın açıklamaları..

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şarkıcılığının yanı sıra yatırımlar yaparak kazancını katlayan Ebru Polat, kozmetik markasıyla da büyük rağbet görüyor. Akıllı yatırımlarla kazancına kazanç ekleyen ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde kendisini ödüllendirmek için lüks bir araç aldı. Aldığı aracı Instagramdan paylaşan Ebru Polat, büyük tepki gördüğünü ve bin pişman olduğunu söyleyen Ebru Polat, geçtiğimiz ekim ayında konuk olduğu '2. Sayfa' programında, 'Kozmetik markam en çok satanlardan biri. Çünkü hep organik. Egzama ve sedefin tedavisine yardımcı olan ürünler' demişti. İşte Ebru Polat’ın tepki çeken paylaşımlarının detayları…

Günlük Kazancı Dudak Uçuklattı!

Günlük Kazancı Dudak Uçuklattı!

Ünlü şarkıcı, canlı yayında bir günlük kazancı açıklanınca herkesi şaşkına çevirmişti. Polat'ın bir günde bin 890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığı ortaya çıkmıştı.

Hukuk fakültesi mezunu olan, uzun süredir şarkıcılık yapan, son dönemde kozmetik sektörüne de el atan Ebru Polat, hayalini gerçekleştirmiş ve kendisine 6 milyon TL'lik araba almıştı.

"Kendimi Ödüllendirdim"

"Kendimi Ödüllendirdim"

Sosyal medyada paylaştığı videoda 'Hadi bakalım hayırlı yolculuklar bana' diyerek yeni aracına binen ünlü şarkıcı, aracın içine özel olarak isminin ve soyadının baş harflerinin logosunu istemişti.

38 yaşındaki şarkıcı, 'Bu yıl çok çalıştım. Dolayısıyla kendimi ödüllendirmem gerekiyor. En çok istediğim şeylerden biri de güzel bir arabaydı ve aldım' ifadelerini kullanmıştı.

"Herkes Birbirine Girdi"

"Herkes Birbirine Girdi"

'2. Sayfa' canlı yayınına katılan Polat, yeni arabası ve gündem olan paylaşımıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 'Bin pişman oldum arabayı paylaştığıma. Bir yere gittiğinizde sizinle çok iyi ilgilenirlerse hep çekip, sosyal medyaya atma ihtiyacı duyuyorsunuz. O anda çok mutluydum ve paylaştım...'

40 Yılda Bir Araba Paylaştım!

40 Yılda Bir Araba Paylaştım!

'Çalıştığım işte bile çok düşmanım oldu, panik oldum. Yorumculuk yaptığım programın kulisinde 'biz de özel şoför ve araba istiyoruz' diye herkes birbirine girdi. İnsanlar bir değişik olmuş...'

'40 yılda bir araba paylaşmışım. Millete nispet amaçlı değil, teşekkür amaçlı paylaştım. Bir sevinç, coşku var orada. Gösteriş yapanlara kızıyorum. Ben hayatta parasını gösteren, hava atan bir insan değilim. Böyle şeyleri hiç sevmem.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Villanın Aylık Kirası 100 Bin TL!

Villanın Aylık Kirası 100 Bin TL!

2021 yazı için Muğla'nın Bodrum ilçesini tercih eden ve popüler tatil bölgesinden ev kiralayan şarkıcının ödediği ücret de olay olmuştu. Yalıkavak'ta lüks bir villa tercih eden Polat, aylık 100 bin TL kira ödemişti.

Ebru Polat, 'İstanbul'da ev almayı seviyorum burada ise kiralamayı. Yazlığa o kadar yatırım yapmam, Bodrum'a artık yatırım yapacağım. Fark ettim ki buraya yatırım yapmak daha karlıymış' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın