Görüş Bildir
Haberler
E Madem Evdeyiz, Yeni Yıla İçinizi Isıtacak Sımsıcak Yılbaşı Filmleriyle Girmeye Ne Dersiniz?

E Madem Evdeyiz, Yeni Yıla İçinizi Isıtacak Sımsıcak Yılbaşı Filmleriyle Girmeye Ne Dersiniz?

R.G.
24.12.2020 - 12:19

Yılın son gecesini sakin bir şekilde evde geçirmek ve yeni yılı güzel bir film izleyerek mi karşılamak istiyorsunuz? İşte bir yılbaşı gecesine renk katacak birbirinden başarılı yeni yıl filmleri:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. It's a Wonderful Life / Şahane Hayat (IMDb: 8,6)

1. It's a Wonderful Life / Şahane Hayat (IMDb: 8,6)

Klasik filmlerden biri olan It's a Wonderful Life, 1946 yılına ait bir yapım. Yönetmen koltuğunda Frank Cappa olan bu başyapıtın başrollerinde James Stewart ve Donna Reed yer alıyor. Başına gelen olaylar yüzünden yılbaşı akşamı köprü üstünde hayatına son vermeyi düşünen iş adamı George Bailey, o esnada bir melek ile tanışır. Yaşamına son vermemesi için bir oyun oynayan Clarence, George'un hayatına son vermesine engel olur. Clarence bu oyunda George'a hayatta olmadığı takdirde neler değişeceğini gösterir. George gördükleri karşısında hayatının değerini anlar.

2. National Lampoon's Christmas Vacation / Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (IMDb: 7,6)

2. National Lampoon's Christmas Vacation / Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (IMDb: 7,6)

Klasik yılbaşı filmlerinden biri olan National Lampoon's Christmas Vacation, yılbaşında bir ailenin başına gelebilecek bütün aksilikleri anlatıyor. Grisworld ailesinin babası Clark, Noel zamanına çok önem veren biri. Tüm hazırlıkları eksiksiz ve mükemmel yapmak isterken üst üste gelen aksilikler yüzünden tüm ailenin noel hayali yıkılır.

Grisworld ailesinin başına gelenleri izlerken hem Noel günleri neşesini iliklerinize kadar hissedecek hem de kahkaha atmaya doyamayacaksınız.

3. When Harry Met Sally / Harry Sally'le Tanışınca (IMDb: 7,6)

3. When Harry Met Sally / Harry Sally'le Tanışınca (IMDb: 7,6)

Harry ve Sally aynı üniversitede okudukları halde mezun olduktan sonra bir yolculuk esnasında tanışırlar. Yolculuk boyunca sohbet ederler ve konu bir şekilde ikili ilişkilere gelir. Yolculuk sonundaysa ayrılırlar. Ancak kader onları tekrar bir araya getirir. 90'lı yıllarının kült romantik komedi filmlerinden olan When Harry Met Sally, kavuşamayan aşıkları değil, neşeli bir yılbaşı akşamında bir araya gelmelerini anlatır.

Üzerinden yıllar geçse de izleme keyfinizin sona ermeyeceği bir film arıyorsanız eğer cevap When Harry Met Sally!

4. Home Alone 2: Lost in New York / Evde Tek Başına 2 (IMDb: 6,8)

4. Home Alone 2: Lost in New York / Evde Tek Başına 2 (IMDb: 6,8)

90'lı yılların efsanevi film serilerinden olan Home Alone, ikinci filmiyle yılbaşı akşamında sizleri neşelendirmeye hazır! Home Alone 2: Lost In New York, tüm ailesi noel tatiline giderken bir şekilde onları kaybedip ve sonucunda yalnız başına New York'ta kalan küçük bir çocuğun başına gelen olayları anlatıyor. Başrollerinde Macaulay Culkin, Joe Pesci ve Daniel Stern'ü gördüğümüz bu filmin yönetmen koltuğunda Chris Colombus yer alıyor. Bu film aynı zamanda Home Alone filminin devam filmi olarak karşımıza çıkıyor.

5. Jack Frost (IMDb: 5,4)

5. Jack Frost (IMDb: 5,4)

Noel günü kaza yaparak hayatını kaybeden şarkıcı Jack Frost, oğlu Charlie'yi bir başına bırakır. Charlie babasız büyürken bir noel günü tekrardan babasını görme dileğinde bulunur. Jack Frost bir kardan adam olarak hayata geri döner ve oğlu Charlie ile son bir kez daha vakit geçirir. Başrollerinde Michael Keaton, Joseph Cross ve Kelly Preston’un yer aldığı bu film 1998 yılına ait bir yapım.

Hem hüzünlendirecek hem de içinizi ısıtacak bir Noel filmi olarak Jack Frost!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Serendipity / Tesadüf (IMDb: 6,9)

6. Serendipity / Tesadüf (IMDb: 6,9)

Büyülü bir aşk hikayesi izlemek istiyorsanız Serendipity tam size göre!

Noel arifesinde alışveriş yapan ve birbirinden haberdar bile olmayan Sara ile Jonathan bir eldiven sayesinde tanışırlar. Mağazadaki son eldiveni almak isterken unutulmayacak bir aşk hikayesini başlatan bu iki aşık, tesadüflerin arkasında bir neden aramanıza sebep olacak. Başrollerini John Cusack ve Kate Beckinsale'in paylaştığı bu film 2001 yılında gösterime girmişti.

7. An Affair To Remember / Unutulmayan Aşk (IMDb: 7,5)

7. An Affair To Remember / Unutulmayan Aşk (IMDb: 7,5)

1957 yılına ait bir yapım olan An Affair To Remember, yılbaşı gecenize eşlik edecek kült romantik filmlerden biri. Avrupa'dan Amerika'ya giden bir gemide tanışan yakışıklı çapkın Nickie ile caz sanatçısı Terry birbirlerine aşık olurlar. 6 ay sonra Empire State binası çatısında buluşmak üzere sözleşip ayrılırlar. İkili sözleştikleri gün o çatıda buluşamaz ve olaylar gelişir.

Başrollerinde Cary Grant ve Deborah Kerr’in olduğu bu kült yapımın yönetmen koltuğunda Leo Mccarey yer alıyor.

8. The Polar Express / Kutup Ekspresi (IMDb: 6,6)

8. The Polar Express / Kutup Ekspresi (IMDb: 6,6)

The Polar Express, çocuk filmi gibi görünen ama aslında her yetişkinin keyifle izleyeceği bir yılbaşı filmi! Robert Zemeciks'in elinden çıkan bu filmde, noele ve noel babaya olan inancını kaybetmiş küçük bir çocuğun Kuzey Kutbu'na doğru yol alan bir trene binmesiyle hayatı değişir. Her sahnesinden ayrı bir keyif alacağınız bu film, hayal etmeyi unutan içinizdeki çocuğa bir selam gönderecek!

9. Un conte de Noël / Bir Noel Masalı (IMDb: 7,0)

9. Un conte de Noël / Bir Noel Masalı (IMDb: 7,0)

Fransız yapımı olan Un conte de Noel filminin yönetmen koltuğunda Arnaud Desplechin oturuyor. Başrollerinde Catherine Deneuve, Jean-Paul Roussillon, Mathieu Amalric yer alıyor. Bir yılbaşı akşamı tüm aile bir araya gelir. Ancak bu akşam yılbaşı mutluluğunu yaşamak yerine geçmişte yaşanan ve bir türlü kapanamayan meseleler ortaya çıkartılır. Keyifli yılbaşı akşamı dram dolu bir akşama dönüşür.

10. New Year's Eve / Yılbaşı Gecesi (IMDb: 5,7)

10. New Year's Eve / Yılbaşı Gecesi (IMDb: 5,7)

Yeni yıla kiminle birlikte girmek isteyeceğinizi düşündürtecek bir film, New Year's Eve!

New York'ta yılın son gecesinde birbirinden farklı hayata ve hikayeye değinen bu film yeni yılın ilk dakikalarını kimlerle geçireceğine karar verebilmenin önemini ortaya koyuyor. Filmin başrollerinde Robert De Niro, Zac Efron, Michelle Pheiffer, Ashton Kutcher ve daha birçok ünlü isim yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Elf (IMDb: 7,0)

11. Elf (IMDb: 7,0)

Yeni yıla kahkahalar içinde girmeyi kim istemez ki?

Elf filmi, Kuzey Kutbu'ndan New York'a gerçek ailesini bulmak için giden bir adamın hikayesini anlatıyor. Noel baba elfleri tarafından korunup büyütülen ve elf olmadığını öğrenen bir adamın macera dolu yolculuğunu konu alan bu yapımın başrollerinde Will Ferrell, James Caan, Zooey Deschanel, Mary Steenburgen, Daniel Tay, Bob Newhart ve Ed Asner yer alıyor.

12. Neşeli Hayat (IMDb: 6,1)

12. Neşeli Hayat (IMDb: 6,1)

Yeni yıla yerli bir yapım ile girmek isteyenlerin imdadına Neşeli Hayat filmi yetişiyor!

Yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın oturduğu bu filmde noel babanın tam olarak ne olduğunu bilmeyen ve noel baba işi bulan bir adam anlatılıyor. Neşeli bir hayata kavuşmak için çaba sarf eden ama bir o kadar da dram dolu bir hayata sahip olan bu ailenin hikayesi yılbaşı gecenizi renklendirecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
6
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Batu Kalafat

the preacher's wife (Rahibin Karısı) da güzel olabilir Whitney Houston ve Danzel Washington bol müzikli sıcak bi yılbaşı filmi 😊