Görüş Bildir
Haberler
Duyunca Çok Şaşıracaksınız! Milyon Dolarlık Servetlerini Çocuklarına Bırakmak İstemeyen 12 Ünlü

Duyunca Çok Şaşıracaksınız! Milyon Dolarlık Servetlerini Çocuklarına Bırakmak İstemeyen 12 Ünlü

Nafakaaa
04.02.2022 - 10:45

Anne babanız milyoner olsa miraslarından faydalanmamanızı istemesi hoş olmazdı değil mi? İşte evlatlarının milyonlarından faydalanmasını istemeyen o ünlüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Marlon Brando

1. Marlon Brando

Aslında mirasını bırakabileceği 11 çocuğu olan Marlon Brando, sadece yaşamından sonra değil yaşadığı dönemde de mal varlığından 2 çocuğunu mahrum bırakmıştı. Evlatlık kızı Petra ve rahmetli kızı Cheyenne'nin oğlu. Asıl sebebinin bilinmemesine rağmen ortada Petra'nın annesinin Brando'ya para için dava açması olduğu hakkında söylentiler dolaşıyor. Torununu ise neden mahrum bıraktığı bilinmemekte...

2. Daniel Craig

2. Daniel Craig

007 James Bond filmiyle ününü kazanan yabancı aktör Daniel Craig'in tahminlere göre yaklaşık 160 milyon dolar mal varlığı olduğu düşünülüyor. Fakat ne yazık ki 2 kızı da bundan faydalanamayacak... Babası denizci annesi ise resim öğretmeni olan Craig, her bireyin hayatını kendisinin kazanması gerektiği düşüncesinde. Miras kavramını saçmalık bulan Craig, bir insanın hayatı boyunca para kazanmasını düşünüyor.

3. Sean Connery

3. Sean Connery

Sean Connery 2020'de öldüğünden beri tüm dünyanın gözü mirasını oğluna bırakıp bırakmadığında... Yaşarken dahi oğluna bir ders vermek amacıyla öldüğünde mirasını oğluna bırakmayacağını sık sık dile getiren Sean Connery, ' O, zor zamanların ne olduğunu bilmiyor fakat hayatı öğrenmesi çok da uzak değil.' diyor.

4. Kirk Douglas

4. Kirk Douglas

Kirk Douglas, hayatını ihtiyacı olanlara yardım etmeye adamış biri. Eşiyle beraber 'kendilerine yardım edemeyenlere yardım etme' düşüncesiyle bir vakıf kurdu. Böyle birinden de zaten vasiyetinde mirasını vakıftan başkasına bırakması beklenmezdi.

5. Andrew Lloyd Webber

5. Andrew Lloyd Webber

Operadaki Hayalet ve Kedi müzikallerinin bestekar ve yazarı Andrew Lloyd Webber kariyeri boyunca 1 milyar dolardan fazla para kazanmıştır. Ancak her birey kendi hayatını kendi kazanmalı fikrinde olduğundan 5 çocuğu da bu mal varlığından yararlanamayacak... Bestekar  'Bu iş ahlakına sahip olmakla ilgili - Miras kalan paraya hiç inanmam. Çocukların aniden çok para bulmalarından yana değilim çünkü sonra çalışmak için motivasyonları kalmıyor.' diyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 50 Cent

6. 50 Cent

Ünlü rapçi 50 Cent ve oğlu Marquise uzun zamandır bir tartışma içinde. Düzenli olarak sosyal medyada yazdıklarıyla ilişkilerinin zorluğunu gözler önüne seriyorlar. En sonunda ünlü rapçi oğlunu mal varlığından mahrum bırakmakla tehdit etti.

7. Simon Cowell

7. Simon Cowell

X Factor, American Idol, America's Got Talent gibi ünlü yapımların yaratıcısı Simon Cowell da çocuklarına mirasını bırakmaktan yana olmayan ünlüler arasında yer alıyor... Cowell'a göre bir insanın çocuklarına verebileceği en iyi şey zamanları ve bildiklerini onlara öğretme fırsatıdır... Cowell mal varlığını çocuklara ve köpeklere yardım eden yardım kuruluşlarına bağışlama fikrinde.

8. Anderson Cooper

8. Anderson Cooper

Son zamanlarda bir radyoda konuşan ünlü Amerikan haber sunucusu Anderson Cooper da mal varlığını oğluna bırakmayacağını söyledi... Bahsettiğimiz diğer ünlüler gibi, Anderson Cooper'a göre de bir birey her şeyi kendi başına başarmalı.

9. Laurene Powell Jobs

9. Laurene Powell Jobs

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un eski eşi de tıpkı eski eşinin istediği gibi çocuklarına mirasını bırakmayacak ünlüler arasında... Amacı kaynakları etkili bir şekilde kullanmak olan iş kadını Laurene 2015'te üniversite okumak için yeterli geliri olmayan öğrencilere yardım eden bir proje oluşturdu.

10. Joan Crawford

10. Joan Crawford

Joan Crawford da zamanında çocuklarına miras bırakmak istemeyen ünlüler arasındaydı... 4 evlatlık çocuğa sahip olan ünlü Hollywood yıldızı Joan Crawford öldüğünde, iki büyük çocuğu beş kuruşsuz kaldığı ortaya çıkmıştır. Tüm Crawford serveti küçük ikizlere kalmıştır. Bu da dava sürecine yol açar fakat sonunda büyük çocukları davayı kazandığında hakkaniyet yerini bulmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. David Cassidy

11. David Cassidy
www.instagram.com

Bir diğer ünlümüz ise çocukları arasında adaletsizlik yapmanın en büyük örneklerinden birini David Cassidy... Bir röportajında oğlunu kızından daha çok sevdiğini, bunun sebebinin de kızının onunla büyümemesi olduğunu söyleyen David Cassidy, kendisini kızı Katie'nin babası gibi hissetmiyormuş. Bu yüzden de evlatları arasında haksızlık yaptığı,  kızına mal varlığından bir kuruş dahi bırakmadığı ortaya çıkmıştır.

12. Philip Seymour Hoffman

12. Philip Seymour Hoffman

Oscar ödüllü aktörümüz Philip Seymour Hoffman'ın yaklaşık 35 milyon dolar olan servetinin tek varisi eşi sevgilisi Marianne O'Donnell'dır. 3 çocuğu olan Hoffman da servetini çocuklarına bırakmak istemeyen bir diğer ünlümüz. Kendisini çocuklarının güven fonu olarak görmelerini istemez...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
6
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

bu iş öyle olmuyor yalnız. fakir bi ailede doğan çocuğun sahip olduğu kazanma hırsı hiç bi zaman para içine doğup ama paraya ulaşmasına izin verilmeyen cocuk... Devamını Gör

Art Ankara

Şahan Gökbakar'ın yaptığı bir mizah programı vardı pek izlemezdim ama denk geldiğim bir bölümde arabesk şarkıcısı tiplemesi yapıyordu gayrimeşru çocuğu ortay... Devamını Gör

Berkay Küçük

Çocuğun salak olur, nankör olur anlarım. Dünya kadar malın var, hadi çoğunu bağışla çocuklarına da al sana sadece şu kadar para iş yapabil yaşam kur gerisine... Devamını Gör