Görüş Bildir
Haberler
Rihanna Hamile mi, Kaç Aylık Hamile? Rihanna Evli mi? Rihanna'nın Sevgilisi ASAP Rocky Kimdir?

Rihanna Hamile mi, Kaç Aylık Hamile? Rihanna Evli mi? Rihanna'nın Sevgilisi ASAP Rocky Kimdir?

GNS
31.01.2022 - 20:34

9 Grammy ödülü sahibi Barbadoslu şarkıcı Rihanna sevenlerine şaşırtıcı bir haber verdi. Yeni albüm duyurusu yapması beklenen dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın sevilisi ASAP Rocky ile olduğu pozları paylaştı. Paylaşımda dikkat çeken nokta ise Rihanna'nın hamile olması oldu. Bir süredir beraber olduğu ASAP Rocky ile çocuk sahibi olacakları ortaya çıkan Rihanna'nın kaç aylık hamile olduğu tartışmaları başladı. Peki Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky kimdir? Rihanna evli mi? Rİhanna kaç aylık hamile? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birliktelikleriyle magazin gündemine damga vuran ikili Rihanna ve ASAP Rocky sevenlerine müjdeli haberi verdi. İkiliden albüm haberi beklenirken, paylaştıkları fotoğrafla bebek bekledikleri iddiaları ortaya atıldı. Hamilelik fotoğrafları olay yaratan Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky'nin kim olduğu ve Rihanna'nın kaç aylık hamile olduğu konusu sosyal medya gündemine oturdu. İşte detaylar...

Rihanna Hamile mi?

Rihanna Hamile mi?

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, hamilelik fotoğrafları ile sosyal medya gündemine bomba gibi oturdu. Sevgili ASAP Rocky ile ilk bebeklerini beklediklerini duyuran Rihanna, sevenlerini heyecanlandırdı.

Rihanna Kaç Aylık Hamile?

Rihanna Kaç Aylık Hamile?

Rİhanna'nın kaç aylık hamile olduğuna dair henüz bir bilgi paylaşılmamıştır.

Rihanna ve ASAP Rocky Evli mi?

Rihanna ve ASAP Rocky Evli mi?

Rihanna ve ASAP Rocky çiftinin 2020 yılından beri birlikte oldukları bilinmektedir.

ASAP Rocky Kimdir? ASAP Rocky Kaç Yaşında ve Nereli?

ASAP Rocky Kimdir? ASAP Rocky Kaç Yaşında ve Nereli?

Rakim Nakache Mayers veya bilinen sahne adıyla ASAP Rocky 3 Ekim 1988 yılında Amerika'da doğmuştur.  Amerikan rapçi ve müzik videosu yönetmenidir. New York'un Harlem bölgesinde doğup büyüyen ASAP Rocky, adını da aldığı hip hop oluşumu A$AP Mob'un bir üyesidir.

2011'de ilk mixtape'i LiveLoveA$AP'i çıkardı ve olumlu geri dönüşler almıştır. Ekim 2011'de Sony Music Entertainment ile 3 milyon dolarlık bir anlaşma yapmıştır ve LongLiveASAP adındaki ilk stüdyo albümünü 15 Ocak 2013'te çıkarmıştır.

ASAP Rocky En Sevilen Şarkıları:

  • Live. Love. ASAP (2011)

  • Long. Live. ASAP (2013)

  • At. Long. Last. ASAP (2015)

  • Testing (2018)

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın