Görüş Bildir
Haberler
Dünyada Senin En Çok Mutlu Olacağın Yeri Söylüyoruz!

etiket Dünyada Senin En Çok Mutlu Olacağın Yeri Söylüyoruz!

Aburoski
04.08.2018 - 12:00

Yaşadığın yerden mutlu değilsen ve mutlu olacağın bir yer arıyorsan bu test tam sana göre. Seni mutlu edecek yeri söylüyoruz! 

Hadi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşın kaç bakalım?

3. Sevmediğin insanları da gerçek hayatta engellemek ister miydin? Seni ne görecekler ne de duyacaklar...

3. Sevmediğin insanları da gerçek hayatta engellemek ister miydin? Seni ne görecekler ne de duyacaklar...

4. Eğer istediğin işe kabul edilmen için elinden gelen her şeyi yapmazsan bir daha iş bulmayacaksın. Ve bu işe kabul edilmen için de birkaç kişiyi çiğnemen gerekiyor. Ne yaparsın?

5. Bu fotoğrafta ne görüyorsun?

5. Bu fotoğrafta ne görüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyanın en kötü kasabasına hayatının mahvolacağını bile bile sırf sevdiğin insan için gider misin?

7. Üniversiteyi aileden ayrı bir yerde mi okudun?

8. Bu ünlülerden hangisiyle 1 yıl boyunca ıssız bir adada kalırdın?

9. Son olarak, hayatından bir insanı yok etmen karşılığında tüm insanlık kanser hastalığından kurtulacak bu kim olurdu?

Roma!

Roma!

Seni ancak ve ancak tarih mutlu edebilir. Bu nedenle de sana uygun olan ve ömür boyu mutlu olacağın yer olarak İtalya'nın başkenti Roma'yı seçtik. 2800 yıllık bir tarih seni bekliyor. Her attığın adımda şaşıracak, her köşesinde bir tarihle karşılaşacaksın.

Paris!

Paris!

Mutlu olacağın bir yer aradığını biliyoruz fakat artık aramana gerek yok çünkü biz senin için seçtik. Senin mutlu olacağın yer kesinlikle Fransa'nın başkenti Paris! Biliyorsun ki Paris dünyanın en romantik şehirlerinden biri. E sana da bu şehirde yaşamak yakışırdı.

Amsterdam!

Amsterdam!

Senin mutlu olmak için eğlenmeye ihtiyacın var ve bu nedenle de sana en uygun şehrin Amsterdam olduğunu düşündük. Çok kalabalık bir şehir olmadığından burada rahat edebilirsin. Ha unutmadan biraz pahalıymış. E pahalı olması senin mutluluğundan daha mı önemli? Hayır, elbette ki değil. Hadi bakalım. Oralara yolun düşecek mi görelim.

New York!

New York!

Mutlu olacağın bir yer arıyorsan şu an senin için belirlediğimiz New York şehrine kesinlikle gitmelisin. Her giden insanda bağımlılık etkisi yaratan bir şehir. E sen de kalabalığı seven bir insan olduğun için bu şehir tam sana göre! Belki seni maddi açıdan zorlayabilir fakat mutlu olman için bu şehirde yaşamaya değer.

Artvin!

Artvin!

Seni ancak ve ancak doğa mutlu edebilir. Artvin'in yaylalarına seni şöyle bir gezintiye çıkaralım! Sen kesinlikle mutlu olacağın bir yer arıyorsan orası tam da burası! Temiz hava belki ilk seferinde seni çarpabilir fakat Artvin'in huzuruna erdin mi değmesin kimse keyfine...

İstanbul!

İstanbul!

Çoğu insan yaşamak için İstanbul'un uygun bir şehir olmadığını söylese de aslında bazı insanlar bu şehirden vazgeçemiyor. Senin ruh haline uygun, seni en çok mutlu edecek şehir İstanbul! Sen kalabalığı seviyorsun ve burada huzur buluyorsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
306
248
137
77
55
51
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Şentürk

sevdigin insan icin berbat bi kasabaya gidermisin diyor gitmem diyorum kanser yok olsun diye kimi oldurursun diyor sevgilimi oldururum diyorum beni romanrik ... Devamını Gör

Zuhal Ünal

nasıl güldürdün ya:)

seval doğan

paris