Görüş Bildir
Haberler
''Drama Queen'' Yengeç Burcu Kadınlarını Daha İyi Tanımak İçin Bilmeniz Gerekenler

''Drama Queen'' Yengeç Burcu Kadınlarını Daha İyi Tanımak İçin Bilmeniz Gerekenler

astrooo
25.09.2022 - 07:16

''Drama queen'' dediysek de yanlış anlaşılmasın, çok enerjik mizah duygusu gelişmiş insanlardır. Ama her olaydan drama çıkardıklarını söylesek yanılmış olmayız. Abartı duygulardan çok hoşlanırlar. Aynı zamanda ideal eş ve ideal anne olma potansiyelleri çok yüksektir. Fedakar, sadık ve oldukça sevgi dolu olurlar. Yengeç kadınlarının eline seveceği birini verin ve izleyin. Onu mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapacağından hiç şüpheniz olmasın.

Sevgilerini reddetmenizi hiç tavsiye etmem. İşte o zaman sıkıntılı zamanlar sizi bekliyor diyebiliriz. Sizi takıntı haline getirir ve nerdeyse hiç pes etmezler. Çok sabırlıdırlar ve çok uzun bir süre sizin için çabalarlar. Bu yüzden yengeç burcu kadınıyla uzun bir süre geçirdikten sonra hala istediği nokta da değilseniz yaptığınız bir hata son damla olabilir. Sizden vazgeçerlerse bir daha asla geri dönmezler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen beni üzemezsin! Ben kendi kendimi üzerim zaten...

Duygularıyla, aşka olan inancıyla ve şefkatiyle bilinen yengeç kadınlarımız oldukça hassastır. Her şeyi en ince ayrıntısıyla düşünürler. Yengeç kadını kendini yaralayan bir burçtur. Siz onu üzmeden o en kötüsünü düşünüp kendini zaten üzmüştür.

Sıcacık gülümsemeleriyle içinizi ısıtabilirler.

Melankolik bir burç değildir, duygusal olması sizi yanıltmasın. Aksine gayet enerjik, cıvıl cıvıl kadınlardır. Mizah anlayışları gelişmiş ve sıcak kanlı olurlar. Mutluyken çok mutlu, üzgünken de çok üzgün olurlar. Teselli bulamaz, ne deseniz boştur. Kendi haline bırakmanız onun iyi olmasını hızlandırır. Tabii kalbini kıran siz değilseniz...

Abartılı duygular yengeç kadınlarının vazgeçilmezidir.

Yaşadığı olayları ve duyguları mutlaka abartılı bir şekilde yaşarlar ve abartılı bir şekilde yansıtırlar. Dikkat çekmeyi oldukça severler. Bu durum davranış, giyim tarzı ve konuşmasına da yansır. İçten davranışları ve enerjisiyle etkiler.

Görünmez silahları vardır...

Masum görünümleri sizi yanıltmasın, sizinle ilgili planları varsa bunu size belli etmeden sinsice yapar, ne olduğunu bile anlamazsınız. Sizinle tartışmaya girmezler. İstedikleri zaman oldukça soğuk kanlı olabilirler. Size olan yaklaşımları oldukça samimi ve içten görünse de gerçek olup olmadığını asla anlayamazsınız.

Size tam da bir dost olabilecek duygusal şekerler.

Size tam da bir dost olabilecek duygusal şekerler.

Arkadaşlık ilişkileri kuvvetlidir. Başından geçen her olayı en ince ayrıntısıyla arkadaşlarıyla paylaşır. Arkadaşlarıyla konuşmayı, dertleşmeyi, ve fikir almayı severler fakat uygulayamazlar. Çünkü onları sadece duyguları harekete geçirir. Arkadaşlarına yalan söylemez ve güvene önem verirler. Fedakardır ve arkadaşlarına çok değer verirler. Bir yengeç kadının yakın arkadaşı değilseniz size iyi davranması sizi sevdiği anlamına gelmez. Çevresinde ki insanlara karşı kibar ve sevecendirler. Bu tutumları olası kavga, tartışma vb durumlardan kaçmak içindir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pembe gözlüklerimi taktım bir de böyle bakayım...

Pembe gözlüklerimi taktım bir de böyle bakayım...

Bir durum, bir kişi ya da bir yer onun için ya facia ya da olağan üstüdür. İkisinin arası olduğu durumlar oldukça azdır. Ya çok kötümser ya da çok iyimserdir. Her ne kadar hassas ve üzülmesi kolay insanlar olsalar da kendilerini avutup mutlu olmayı seçebilirler.

Ben her yerdeyim!

Her ne kadar evlerine düşkün, evcimen insanlar olsalar da sosyal hayatlarına da düşkündürler. Yengeç kadınlarına sosyal ortamlar da çok sık rastlayacaksınız. Sosyal medya onun için önemlidir. Popüler olmayı ve çevresi tarafından önemsenmeyi ister.

Onun hayal dünyasına yetişebilir misin?

Yengeç kadınları durgun ve monoton bir hayat istemezler. Olağanüstü bir hayal gücüne sahiptirler. Farklı aktiviteler yapmayı severler. Sevmeseler de ortama uyum sağlarlar. Uyumsuz ve taşkın hareketlerde bulunmazlar. Herhangi bir kötü olay yaşanmadan bulundukları yeri usulca terk ederler.

Olayların içine çekmeyin, onlar kendi dünyalarında mutlu.

Gereksiz hırsları yoktur. İnsanlarla yarışa girmezler. Onlar kendi dünyalarının insanlarıdır. Bu yüzden karşılaştırılmaktan hiç hoşlanmazlar. Onlar zaten kendi içlerinde mükemmeldir. Bu yüzden onları sevmemenizi anlayamazlar.

Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk!

Bu tam da yengeç kadınlarının söyleyebileceği bir söz. Aşk, yengeç burcu kadınları için çok önemlidir. Çok tutkulu, çok yoğun severler ve çokça fedakarlıkta bulunurlar. Sevdiği insan için her zaman elinden gelenin fazlasını yaparlar. Sevdikleri insanı hayatının merkezine koyarlar ve kolay kolay pes etmezler. Çok sadık ve şefkatlidirler. İdeal eş ve anne burcu desek yanılmış olmayız. Eğer, karşılıksız bir aşkın içindeyse onu gözünde yüceltir. Karşısında ki insanın ona karşılık vermesini umursamaz ve hep iyimser bir şekilde yaklaşır. Size o kadar çok emek verir ki fedakarlıklarının karşılığını almak ister ve uzun süre pes etmezler. Bu uzun sürenin ardından hala yaptıklarının karşılığını alamazsa sizi bırakır ve asla bir daha geri dönmezler. Çünkü ellerinden gelenin fazlasını yapmışlardır ve bu yüzden içleri rahattır.

Daha fazla içerik için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın