Görüş Bildir
Haberler
Özgürlüğün Vücut Bulmuş Hali Kova Burcu Erkeğini Tanıyoruz!

Özgürlüğün Vücut Bulmuş Hali Kova Burcu Erkeğini Tanıyoruz!

astrooo
07.09.2022 - 08:27

Özgürlüğüyle kafasını bozmuş olan kova burcu için nereden başlasak ne desek az arkadaşlar. Hümanist olmak güzel bir şey tabi ama bu kadar sosyal kelebek olmanız sevgilinizin canını sıkabilir.

Kova burcu için sık sık beni seviyor mu sevmiyor mu sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Eğer verilen cevap sizi tatmin etmiyorsa size bir öneriyle geldim. Dediğim gibi kendi hayatına, özgürlüğüne, arkadaşlarına aşırı düşkün olan kova burcu erkeği eğer sizin için bunlardan fedakarlık yaparsa sizi sevdiğinden emin olabilirisiniz. Cevabınız hayırsa arkanıza bakmadan kaçmanızı öneririm. Sizi manipüle etmesine asla izin vermeyin çünkü bu konuda oldukça yeteneklidirler.

Kova burcu erkeği ilgili merak ettiğiniz şeyler için;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Partilerin aranan ismi kova...

Sosyal kelebeğimiz partilemeye bayılır arkadaşlarına hayır diyemez. Laf aramızda yalnızlıktan hiç hoşlanmaz. Yani hem hayatında kimseyi istemeyip hem de asla yalnız kalamayan burcumuz kovadır.

Kova burcunun zekasını küçümseyen var mı? Büyük hata...

Kova burcunun zekasını küçümseyen gazabından kaçamaz. Dikkat edin sizin zayıf noktanızı bulup saldırmaktan asla kaçınmayacaktır. Size kendinizi kötü hissettirebilir sakın buna üzülmeyin istediğini ona vermiş olursunuz.

Eğer kova burcunu çıldırtmak isterseniz onu biraz sorguya çekin bakalım...

Eğer kova burcunu çıldırtmak isterseniz onu biraz sorguya çekin bakalım...

En ufak sorgulamada çılgına dönen kovalar biraz sakin olun özgürsünüz anladık, kötü niyet aramayalım lütfen her sorulan soruyu hesap sormak olarak algılamak kovanın ruhunda var.

Narsistlikte marka olmayı hedefleyen bir halleri yok mu sizce de?

Evet kendini aşırı derecede beğenen kova burcu erkeğimiz vizyonsuz insanlardan da pek haz etmez açıkçası bilgili ve kültürlü olmak onlar için oldukça önemlidir. Çevresinde de böyle insanlar ister. Sizi küçümsemesine pek takılmayın onun için zaten ondan iyisi yoktur.

Onlar her şeyin en iyisini bilir aksini iddia ederseniz başınız dertte demektir!

Eğer kendinizi büyük bir tartışmanın ortasında bulmak istemiyorsanız kova burcu erkeğimiz için yapabileceğimiz tek şey onu onaylamak. Ama eğer damarına basarsanız dikkatini çekmiş olursunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biri çapkınlık mı dedi? Ahh ahh biz kova burcu erkeğine bir gün de küsmedik ki...

Kova burcu erkeklerinin çapkın olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde ünlü erkeklerde örneklerini görebiliriz. Çapkınlık dediysek terazi burcuyla karıştırmayalım flörtözlükten ileri seviyede takılmayı severler.

Kova erkekleri için yalnız kurtlar desek yanılmış olmayız.

Kova erkekleri için yalnız kurtlar desek yanılmış olmayız.

Bağımsız olmayı tek başına bir bireyim ben diye bas bas bağırmayı bırak aslında yalnızlıktan korktuğunu biliyoruz. Sorumluluk almak istemiyor paşamız ama bu hayat böyle geçmez benden söylemesi.

Peki kovalarla sevgilik hayatı nasıl mı olur? Hemen bi bakalım...

Peki kovalarla sevgilik hayatı nasıl mı olur? Hemen bi bakalım...

Kova burcu tutkuludur arkadaşlar güven duygulu huzurlu ilişkilerin adamı değil o. Hem ona aşık olduğunuzu gösterin hem de her an gidebileceğinizi, tutku ve öfke bu aşkın bileşenleri olacaktır. Vahşi bir kadın olmanız onun hoşuna gidecektir.

O zaman hemen söyleyelim kova burcu erkeği nasıl kadınlardan etkilenir?

Çok net söyleyebilirim ki sadece güzellik onu asla etkilemez. Vizyon sahibi; kültürlü, bilgili, başarılı, gezmeyi seven, yeniliklere açık ohooo yaz yaz bitmez arkadaşlar ister ki mükemmel olun. 'Daha neler aa o kim ki?' dediğinizi duyar gibiyim ama gerçekler...

Arkadaşlarım da arkadaşlarım diyen kova burcu erkeği gel de biraz acınla yüzleş bakalım...

Kovalar çok mu arkadaş canlısısınız acaba ya, bana biraz abartıyorsunuz gibi geliyor. Çok fazla vericisiniz herkes için bir şeyler yapmayı bırakın yalnızlığınızı bu şekilde gideremezsiniz. Asıl size değer veren insanları görün biraz kova mağdurları da sevinsin artık değil mi ama?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak 40 yılda bir aşık olan kova burcu erkekleri için söyleyebileceklerime gelelim!

Eğer bir kova burcu erkeğini kendinize gerçekten aşık ettiyseniz öncelikle tebrikler. Çok büyük zorlukları aştığınızdan hiç şüphem yok ama çok mutlu olacağınızdan da sizin hiç şüpheniz olmasın. Sizi çok mutlu etmek isteyecektir, bütün mutluluğu ondan almanızı ister, dikkat edin kıskançlıklara mahal vermeyelim. Çünkü onun dışında bir mutluluk içerisindeyseniz pek uzun sürmeyecektir. Kıskançlıktan deliye döndüğünü görebilirisiniz. Dikkatli adımlar atarsanız sorun yaşamazsınız ama onu arada gıcık etmeyi ihmal etmeyin. İlişkinizi diri tutmak için oyunlar oynayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın