Görüş Bildir
Haberler
Yengeç Erkeğiyle Sevgili Olmamanız İçin 7 Sebep

Yengeç Erkeğiyle Sevgili Olmamanız İçin 7 Sebep

astrooo
08.09.2022 - 16:44

Su grubu olmasının hakkını veren yengeç erkekleri; duygusal manipülasyonları ve annelerine olan düşkünlüğüyle bilinirler. Özellikle annelerine benzeyen kadınları seçerler. Dolayısıyla ona annesi gibi davranmanız oldukça hoşuna gidecektir. Geçmişine olan bağı sizi rahatsız edebilir. Sizden önce yaşadığı ilişkileri unutması çok zordur ve eski sevgililerine dönmeye meyilli olurlar.

Her şeyi ile ilgilenmenizi ister. Sürekli ilgi ve sevgiden rahatsız olmazlar, aksine ilgi göstermeyen insanla ilişki kuramaz. Eğer ben onu sevgiye boğarım derseniz buyrun yengeç erkekleri tam da size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duygu sömürüsünün vücut bulmuş hali diyebilir miyiz? Deriz ya...

1. Duygu sömürüsünün vücut bulmuş hali diyebilir miyiz? Deriz ya...

Yengeç erkeklerinin sürekli bir duygu sömürüsü içinde olduğunu göreceksiniz. Eski sevgililerini unutmaları çok uzun zaman alır ama masum olduklarını sanmayın sakın. Flörtöz ve her zaman yeni aşklara yelken açabilecek potansiyeldedirler. Çünkü ilgisiz kalmaya dayanamazlar. İlgi nerde yengeç orda biliyorsunuz. Yani sizin aşk acınızı çekerken aynı zamanda ilgili bir ya da birden fazla kişilerde derman bulabilirler.

2. Manipülasyonlarıyla baş edemeyeceksiniz!

Diyelim ki yengeç burcu sevgiliniz size karşı büyük bir hata yaptı. İşin sonunda sizi suçlu çıkarabilecek kadar güçlü manipülasyon yeteneğine sahiptir. Ben seni çok sevmiştim sen niye bana böyle yaptınlara kadar gelir olay. Bir bakmışsınız ki kendinizi özür dilerken buluyorsunuz. Size kendinizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin.

3. Koca bebeğinizi ihmal etmeye gelmez.

Duygusallığı ile sizi çileden çıkarabilecek seviyeye getirebilirler. İlginizin biraz bile azaldığını hissederse bu durum hiç hoşuna gitmeyecektir. En ufak hareketinize alınabilir, günlerce size küs kalabilirler. Çok çabuk olumsuz duygulara kapılırlar. Sizden onu çocuk gibi avutmanızı bekleyecektir. İsterseniz kucağınıza alıp pışpışlayabilirsiniz. O derece yani...

4. Duygu selinde boğulmaya hazır mısınız?

Yengeç erkeği yapısı gereği duygularına hitap eden her şeyden etkilenir. Onu hayata bağlayan duygularıdır. Her zaman onun duygularını anlamanızı ve ona göre hareket etmenizi bekler. Ani iniş çıkışları vardır. Beklemediğiniz tepkiler görürsünüz ve size karşı kindar olabilirler.

5. Göz yaşı hep hazır, akıtılmayı bekliyor...

Yengeç erkekleri ay etkili oldukları için insanların duygularını kullanarak onları harekete geçirmeyi severler. Sizi aldatıp sizi özür dilemeye kadar getirecek tek burç yengeçtir. Yengeç erkeğiyle birlikte olacaksanız duygularınızın sonuna kadar sömürülmesine hazır olun kızlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşığım diyorum niye inanmıyosun kızım?

Çok şıpsevdi bir tarafı vardır. Bugün sana, yarın başkasına... Birlikte olduğu her kadına aşık olma potansiyeli vardır ve kim daha çok ilgi gösterirse onda kalır. İlginizin azalmasıyla birlikte başka ilgi göreceği insanlara yönelme hızı sizi şoka sokabilir ve bunun içinde sizi suçlar. Şeytanlığını duygularının arkasına saklar. Masum görünümlerine sakın aldanmayın.

7. Ben bunu hak etmemiştimler başladı mı? Eyvah diyorum!

7. Ben bunu hak etmemiştimler başladı mı? Eyvah diyorum!

Bunu bana nasıl yaparsın gibi cümleler çok sık duyacaksınız. Yaptığınız en ufak yanlış hareket için bile aşırı abartı tepkiler vermesi sizin üzerinizde manipüle yeteneklerini konuşturması anlamına gelir. O kadar yoğun ve gerçek yaşar ki sizi buna inandırması çok kolay olacaktır. Çünkü o da on an kendini buna inandırır ve oyuna başlar. Yeterince iyi oynarsanız siz kazanabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mahi yildirim

tam boga kadinina gore,, ben yengecimi seviom valla