Görüş Bildir
Haberler
Buz Gibi Duruşuyla Kanımızı Donduran Oğlak Erkeklerini Tanıyoruz!

Buz Gibi Duruşuyla Kanımızı Donduran Oğlak Erkeklerini Tanıyoruz!

astrooo
10.09.2022 - 10:32

Oğlak erkeklerinin çok zor insanlar olduğu konusunda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum. Aslında oğlak erkeklerine pek sık rastlayamıyoruz ama eğer bir gün karşılaşırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınızdır. Buz gibi duruşlarıyla itici gelebilir ama şunu söyleyebilirim ki oğlak erkekleri özel bir burçtur. Çok dürüst ve sadıktırlar. Yani her kadının hayali olacak özelliktelerdir. Ama gelin görün ki o buz kütlesini eritmek epey zamanınızı alacaktır. Eğer sabrı olan varsa buyursun gelsin der adeta kolay şeylerden kendisi de pek haz etmez. Sevmesi yıllar sürebilir fakat severse çok sever arkadaşlar.

Yani demem o ki; seven bir oğlak burcu çok iyidir. 'Yalansız dolansız huzurlu bir ilişki isterim.' ben derseniz işte size oğlak burcu erkeği!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne demiş oğlak erkeklerimiz önce iş iş iş!

İşkolik denilince de oğlak erkolarımız boy gösterir. 'Önce iş' der her zaman. Zengin olmayı kafaya takmış bir burçtur, parayı çok severler. Gereksiz yere para harcamayı sevmezler. Cimri demeyelim çünkü sevdiklerine bir hayli bonkörlerdir.

Oğlak erkeklerinin serin sularında boğulmaya hazır mısınız?

Abarttığımı düşünmeyin sakın. Bilen bilir o soğuk ulaşılmaz tavrı insanı içine çeker. Gerçekten elde etmesi çok zor insanlardır. Asla sıkboğaz etmeye gelmezler. Kendileri bir hayli soğuk olsa da cıvıl cıvıl kadınlardan hoşlanırlar.

Ser verir sır vermez...

Ser verir sır vermez...

Evet kapalı kutularımız oğlak erkeklerinin açılması maalesef çok zordur. Yıllarınızı alır arkadaşlar şaka yapmıyorum. Sonucu güzel olacaktır fakat sabrınız yoksa hiç bulaşmayın derim. Psikolojiniz bu durumu kaldıramayabilir...

Flört etmekten bir haber burcumuz... Çok yoruyorsun!

Flört etmekten bir haber olan oğlak erkolarımız, çok yoruyorsunuz ya... Abartısız sizinle flört etmeye çalışmaları bile yıllar alabilir arkadaşlar. Ben beklerim diyen varsa buyursun beklesin zaten sizi istemiyorsa hiçbir şey için size ümit vermezler.

İlk adımı atan bir oğlak burcu erkeği gören bilen var mı? Hiç sanmam...

İlk adımı atan bir oğlak burcu görmek dinozor görmekten daha imkansız olabilir. Aksini iddia eden oğlak burcudur. Sizden çok etkilendiyse bile size açılması biraz uzun sürer. Açılmak dediysem hani tek başına sizle iletişime geçmesinden bahsediyorum, büyük hayallere kapılmayın sakın. Herhangi bir sevgi sözcüğü beklemeyin onu ilk sizin yapmanızı beklerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgi cimrisi, kibarlıktan bir haber birini görürsen bil ki oğlak erkeğidir.

''Yahu bu adamın beni sevip sevmediğini nasıl anlayacağım ben?'' dediğinizi duyar gibiyim. Ne sevgisini gösterebilir ne ilgisini ama gözlerine dikkatli bakın. Sizi seviyorsa ağzınızdan çıkan her bir kelime, her bir bakışınızda onun gözünde ki parlamayı görebilirsiniz. Zamanla sizi gerçekten sevdiğini hissedebilirsiniz. Onun dilinden anlamaya başladığınızda işiniz kolaylaşacaktır.

Duygusuz olduklarını zannetmeyin sakın her zaman içlerine atarlar...

Duygusuz olduklarını zannetmeyin sakın her zaman içlerine atarlar...

Kim demiş oğlaklar duygusuzdur diye onlar çok duyarlı insanlar. Saçma sapan gereksiz gördükleri şeyleri kafalarına takmazlar sadece. Üzüntülerini, kırgınlıklarını hep içlerinde yaşarlar size söylemeleri biraz zordur. Yaptığınız bir şeye kırılırlarsa belki yıllar sonra size bunu açıklarlar. Kincilik gibi düşünmeyelim, sevdiği insanlara karşı içinde kötü duygular barındırmazlar.

Oğlak erkekleri nasıl kadınlardan mı hoşlanır?

Zeka bir oğlak burcu için çok önemlidir. Zeki olmadığınızı düşünürse sizi ciddiye bile almaz. Dış görünüşünüzün önemli olmadığını düşünmeyin, kaliteli ve özenli bir giyime sahip olmanız onu cezbedecektir. Kendine değer veren kadınlardan hoşlanırlar. Eğer size aşık olduysa asla sizi bırakmaz sevince tam severler. Oğlak burcu erkeği tarafından sevildiyseniz çok ama çok şanslı olduğunuzu söyleyebilirim. Size karşı dürüst ve sadık olurlar. Kısacası oğlak erkeği tarafından sevildiyseniz; Tebrikler! Sağlıklı ve huzurlu bir ilişkinin kapıları ardına kadar açılmıştır...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın