Görüş Bildir
Haberler
Dolar Ne Kadar Oldu? 18 Kasım Euro ve Dolarda Son Durum...

Dolar Ne Kadar Oldu? 18 Kasım Euro ve Dolarda Son Durum...

Buse
18.11.2020 - 10:47

Geçen hafta doların sert düşüşüyle dövizde dalgalanmalar olmuştu. Piyasalar yapılacak açıklamalara ve yarın gerçekleştirilecek olan PPK toplantısını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı, Para Politikası Kurulu Toplantısının ardından 19 Kasım 2020 saat 14.00'da açıklanacak. Açıklamanın ardından dövizdeki seyir nasıl olacak merak ediliyor. İşte 18 Kasım 2020 döviz kurlarında son durum...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bu yılki 11. Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısını 19 Kasım’da gerçekleştirecek. Kurul toplantı sonrası faiz kararını açıklayacak. Piyasalar haliyle 19 Kasım’da gerçekleştirilecek Merkez Bankası PPK toplantısına kilitlendi. 

Piyasaların merakla beklediği kritik faiz kararının öncesinde dün 7,80'e kadar yükseldikten sonra günü 7,70'in altında tamamlayan dolar, yeni güne ise sınırlı hareketlerle başladı.

Euro ise önceki kapanışını 9,1580 liradan kapattı. Euro da bugün yüzde 0.30 hareketlilik oldu. Euro satış fiyatı belirlendi. Euro bugüne dikey yönde ve satış fiyatı 9,1649 liradan başladı. Euro kurunda alış fiyatı olarak 18 Kasım 2020 tarihinde 9,1511 lira... İşte kurlardaki son durum...

19 Kasım'da gerçekleştirileceğini açıkladığı Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı öncesi yatay seyreden döviz piyasalarında dolar/TL 18 Kasım Çarşamba günü sabah 10.30 saatleri itibariyle 7,73-7,74, euro/TL ise 9,19 seviyelerinde işlem görüyor.

Gözler yarın gerçekleştirilecek olan PPK toplantısında.

Gözler yarın gerçekleştirilecek olan PPK toplantısında.

Küresel piyasalar karışık bir seyir izlerken gündemde sıklıkla merak edilen Merkez Bankası faiz toplantısı sonrası alınacak kararlar yer alıyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası PPK Toplantısı 2020 takvimi için gözler Kasım ayı kararına çevrildi. Merkez Bankası, faiz kararını 19 Kasım Perşembe günü açıklayacak.

Yerli ve yabancı bir çok yatırım firması, PPK toplantısından sert bir faiz çıkacağı konusunda görüş birliği sağlamış durumda. Açıklanacak karar öncesi dolar kuru piyasaların sert faiz artışı beklentisiyle sakinliğini korumaya devam ediyor.

Yeni Kovid-19 kısıtlamaları uygulamaya alınıyor.

Yeni Kovid-19 kısıtlamaları uygulamaya alınıyor.

İçişleri Bakanlığı Kovid-19 salgınıyla ilgili açıklanan yeni tedbirlere ilişkin genelgesinde söz konusu tedbirlerin 20 Kasım Cuma gününden itibaren uygulanacağı belirtildi. Bu kapsamda alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri sadece 10.00-20.00 saatlerinde hizmet sunacak.

Bugün ise PPK toplantısından önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'nda yapacağı konuşmada vereceği mesajlar takip edilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın