Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Ayı Seç "Anadolu Burcunu" Öğren

Doğduğun Ayı Seç "Anadolu Burcunu" Öğren

diazepam
13.11.2015 - 15:28

12 burç artık eskidi, fareli, ejderhalı, domuzlu Çin burcu da hiç bize göre değil. İşte Onedio astroloji ekibinden dev hizmet: Her gün gördüğümüz, hayatımızda olan insanları baştan tanımlamak için Türkiye’nin jeopolitik konumunu ve yıldız haritasını esas alan özel burç sistemi. 

Sistemimizde kafa karışıklıklarını önlemek, yengeç hangi aralıktaydı ya? gibi bilinmezliklerin önüne geçmek için her ayı bir burç olarak aldık. Yani 1-31 Ocak bir burç, 1-30 Nisan bir burç gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi ayda doğdunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Telli Turna Burcu.

Telli Turna Burcu.

Son derece narin yapılı, ince, hassas ruhlu kimselerdir. Haliyle çok alıngan olurlar. Ortamda birileri kendi arasında gülmeye görsün, hemen kendine gülündüğünü düşünür. Titiz insanlardır, ancak hastası değillerdir. Dağınıklığı sevmezler, aynı anda pek çok işle uğraşmak onlara göre değildir. İş hayatlarında planlı hareket etmeyi severler ve isterler, spontane gelişmeler onları strese sokar ki telli turna burcu kimselerin strese girmesini hiç istemezsiniz. Tamamen başka biri olurlar, paniklerler, her şeyi birbirine karıştırırlar. Son derece iyi niyetli, pozitif olmaya gayret gösteren biridir. Stres altında çalışamaması, çok sosyal olmaması, depresyona meyilli olması onun kötü özellikleridir. Ancak hırslıdır telli turna insanı, kafasına bir şey koydu mu, bir hayalinin peşine düşünmeye karar verdi mi onu hiç kimse tutamaz.

Kangal Burcu.

Kangal Burcu.

Yırtıcı, tuttuğunu koparan, azimli ve kararlı insanların burcudur. Ancak bunlar kendi üzerine çok gitmesine ve kendini yıpratmasına sebep olur. Bu yönlerini abartıp mükemmellik peşinde koşmaya başlarsa sürekli kendinden yiyecektir ki iş hayatında bu sıkça görülür. Bu halleri onu başarıya taşıyabildiği gibi, tüketebilir de. Kangal insanı hayatındaki dengeyi kurmayı başarmalıdır, aksi halde hem iş hayatı hem de özel hayatı bundan olumsuz yönde etkilenir. Bu insanlarla bir ilişki kurmak zordur, aşk hayatları partnerleri için yorucu ve yıpratıcıdır. Biraz bencildir kangal insanı, anlaşılmak ister, her şeyin ona göre olmasını ister, bunlar olmadığında da kolaylıkla sinirlenebilir. Ancak bu siniri saman alevi gibidir, yine de etrafındakileri yakmaya yeter. Siniri geçince sizden defalarca özür dileyecektir, ama… Kangal insanı hayatına denge getirmek zorundadır.

Sincap Burcu.

Sincap Burcu.

Duygusal, duygusal olduğu kadar da mantıklı insanlardır. Duyguları ile mantıkları arasında kurdukları mükemmel denge onları başarıya götüren anahtardır. Asla bu ikisi arasında bir mücadele yaşamazlar, nerede nasıl davranmaları gerektiği konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazlar. Sincap insanı sevgi ve hoşgörü insanıdır, dinlemesini, yol göstermesini, akıl vermesini iyi bilir, ancak bunları yaparken asla karşısındaki kişiyi incitmez, ona üstünlük taslamaz. Olumsuz özellikleri arasında başı tez canlı olmaları çeker. İstedikleri şeyin hemen olmasını isterler, acelecidirler, 2 ay sonra yapılacak bir şey için o günden plan kurmaya, hazırlanmaya başlarlar. Çalışkan kişilerdir sincap insanları, çalışmak onların hayatla kurdukları bağdır. Eğer bir sincap insanını sever ve bu sevginizi ona hissettirirseniz harika bir sevgiliniz olur.

Van Kedisi Burcu.

Van Kedisi Burcu.

Neşeli, kıpır kıpır, sürprizlerle dolu insanlardır Van kedisi insanları. Son derece sosyal, organizatör ruhlu kimselerdir. Hayatın tadını çıkarmasını bilirler, ancak bazen muhalif, enerjik, yerinde durmayan olarak nitelenebilirler. Yapmacık olarak algılanma riski büyüktür bu burç insanlarının. Yeni tanıştığı insanlar üzerinde daima olumsuz izlenimler bırakır, Van kedisi insanı tanıdıkça sevilecek biridir ve bu şansı hak ederler. Son derece yardım sever, empati kurabilen insanladır. Bu yönü onu çok yoruyor olsa da asla bundan pişman değildir. Yalnızlığı sevmezler, kalabalık ortamlarda kendini bulan bir yapıdadır. Olumsuz bir yönü varsa o da dikkat çekmeyi çok sevmesidir. Herkes beni sevsin gibi bir saplantı varsa, bu burç insanlarında bunu görmeniz son derece olasıdır.

Caretta Caretta Burcu.

Caretta Caretta Burcu.

Son derece çekingen, içine kapanık, yalnızlığı seven insanlardır. Kitap, kahve ve müzik ile günler geçirebilir. Melankolik, depresyona yatkın bir kişilikleri vardır. Dostluğa çok önem verirler, az ama öz dostları vardır bu kişilerin. İnsanlarla kaynaşmaları bir hayli zordur. O yüzden ilk görüşmede “buz gibi” dediğiniz insanlar genelde bu burç insanlarıdır. Ama kıymetli, bilgili, entelektüel kimselerdir. Hoşlarına giden bir sohbeti saatlerce sürdürebilirler. Bu kişilerin sessiz olmasının sebebi, konuşacakları konu olmamasındandır. Dünyaya farklı bir gözle bakabilen, yarayıcı kimselerdir. Yalnızlıkları yaratıcılıklarını besler. Ailesine düşkün olur Caretta insanları, aynı zamanda kendilerinden de harika bir ebeveyn olur. Sevdiği biriyle birlikte olan Caretta insanı çok mutlu bir ilişki yaşar. Küçük şeyleri büyütmeyen, boş işler peşinde koşmayan Caretta insanı, birlikte olduğu kişiyi entelektüel açıdan bir üst seviyeye taşıyacak kabiliyettedir.

Sazan Burcu.

Sazan Burcu.

Kurnaz insanların burcudur, ama bu kurnazlıkları olumsuz anlamda değildir. Pratik ve kıvrak bir zekaları vardır. Hızlı düşünür, çabuk ve doğru kararlar verirler. Bu özelliklerinden dolayı iş hayatları son derece başarılıdır ve iş ortamlarında sevilen bir kimsedir. Mücadeleci, yılmayan bir yapısı vardır, bunlar onu biraz bencil gösterse de aslında o hayatta kalabilmek için gereken mücadeleyi vermektedir. Sazan insanlarının maskeleri vardır, iç dünyasında yaşadıklarını insanlara hissettirmeyi sevmezler. Kolay kolay odaklanamamalarının sebebi, kafalarının içinde binlerce şey olmasından dolayıdır. Çok yönlü kimselerdir, aynı anda birçok işi bir arada yürütebilirler. Korkuları vardır Sazan insanının, ya geçmişten kalan yara izleri yüzündendir bunlar ya da yaralanmamak için çok düşünmesinden ileri gelen. Sazan insanı ile ilişkiye başlamak ve onu yürütmek zordur, çünkü bu insanlar kendilerine uyulmasını, hayatın onların etrafında dönmesini isterler.

Kelaynak Burcu.

Kelaynak Burcu.

Kelaynak insanları Nasıl konuşacağını çok iyi bilen, güzel yazan, kafası hızlı çalışan insanlardır. Sorun çözme becerisi üst düzeydedir ancak bu sorunları göz önünde olmadan çözmeyi yeğlerler. Belki de bu yüzden çoğu zaman haklarının yendiğini düşünürler ve çoğu zaman gerçekten yenir de. Çünkü Kelaynak insanları tabiri caiz ise seslerini yükseltmesini bilen, kavgacı insanlar değildir. Gerilimi, çatışma ortamlarını hiç sevmezler, böyle ortamlarda bulunduklarında aşırı strese girerler. Bütün bunlara karşın Kelaynak insanları eleştirirken acımasız olabilirler, karşısındaki insanı kırdığını çok geç fark eder bu insanlar. Öğretici yönleri baskındır, bu sebeple öğretmenlik mesleği bu insanlara çok uygun bir meslektir. Hatalara ve yanlışlara karşı tahammülleri çok azdır, hataların hemen düzeltilmesini ister kelaynak insanları. Kelaynak insanları çok romantik kimseler değildir, sevgili ve eş seçimindeki ilk kriteri partnerinin arkadaşı olmasıdır, kafaların uyuşmasına çok önem verirler.

Altın Çakal Burcu.

Altın Çakal Burcu.

Bu burcun insanları oldukça disiplinli, yaşadıklarının tamamını kontrol altına almayı isteyen, sorumluluk sahibi kimselerdir. İş hayatında her zaman yükselmeyi hedefleyen Altın Çakal Burcu insanları başarılı olmak ve zirveye çıkmak için elinden gelen her şeyi yapar, kısacası Anadolu burç takviminin en hırslı, azimli ve kararlı insanlarıdır. Büyümüş de küçülmüş denilen kişilerin burcudur bu burç, çünkü Altın Çakal burcu insanları her yaşta olgun olmayı başaran kimselerdir, olgun fikirleri ve görüşleri vardır. Ancak kendilerini maddesel dünyaya o kadar kaptırmışlardır ki duygusal ilişkilerinde son derece zayıf kalmışlardır. İlişkilerinde yaşadığı başarısızlıklarının suçunu başka yerlerde aramak yerine biraz kendi içine bakmayı becerebilmesi lazımdır. Altın Çakal burcu insanlarının statü, makam, mevki aşklarını bir kenara bırakıp biraz kendilerine kalmaları şarttır yoksa kendilerini tüketmeleri çok uzak değildir.

Tiftik Keçisi Burcu.

Tiftik Keçisi Burcu.

Günümüze en iyi ayak uyduran insanların burcudur Tiftik Keçisi burcu, teknolojiye meraklı, kafası teknolojiye yatkın, çabuk uyum sağlayan, yeniliklere açık insanların burcudur bu burç. Bu burcun insanları sevecen, yaratıcı, bağımsız karakterli ve insancıldır. Sosyal projelerde çok aktiftirler, bu burcun insanları kesinlikle eylem insanıdır. Haksızlık karşısında susmak asla onlara göre değildir. Sırf bu yüzden başları defalarca belaya girmiş olsa da bundan vazgeçemezler. Aşka çok önem vermiyor gibi görünseler de, hayatlarının aşklarını bulmak gibi bir dertleri olmasa da, sevgililerine, eşlerine değer veren insanlardır. Bir ilişkiden en büyük beklentileri samimiyet, sadakat ve dürüstlüktür. Arkadaşları arasında çok sevilen, aranılan bu burcun insanlarında kişiyi rahatlatan bir taraf vardır. Tiftik Keçisi burcu insanları asla geçmişte yaşamazlar,i daima ileriye bakarlar, bilgiye, öğrenmeye aç kimselerdir.

Hamsi Burcu.

Hamsi Burcu.

Oldukça hareketli ve canlı bir kişiliğe sahip olan bu burç insanlarının  özgüvenleri son derece yüksektir. Hamsi burcunun dışa dönük bir yapısı vardır. Gizemli bir karakter olmaktan ziyade, herkesin anlayabildiği biri olmayı tercih eder. Duygularını insanlardan saklama ve kapalı bir kutu gibi görünme çabası yoktur. Bu insanların ilgi alanları çok geniştir ve bütün bunlarla ilgilenebilecek enerjiyi kendilerinde bulurlar. Arkadaşlarının onlara atom karınca demesinin bir sebebi vardır.  Son derece sempatik, cana yakın ve sevimli olan bu burç insanları çevrelerinde çok sevilirler. Kendisine iyi bakan bu burç insanı, belki de düzenli spor alışkanlığı olan nadir insanlardandır. Olumsuz bir özelliği varsa o da yardıma ihtiyaç duyduğunda dahi kendisine olan güveni ve bağımsızlığı sebebiyle başkasına danışmaya yanaşmamasıdır. Bu da kimi zaman büyük hatalar yapmasına sebep olabilir.

Karakulak Burcu.

Karakulak Burcu.

Karakulak insanları aynı anda birçok şeyle ilgilenen, değişime ihtiyaç duyan ve asla aynı işe uzun süre bağlı kalamayan insanlardır. Bu yüzden herhangi bir konunun derinlerine inemediği için yüzeysel olarak kalma olasılıkları en kötü özellikleridir. Ancak Karakulak burcu insanının araştırmacı bir yapısı vardır. Felsefe ve metafizik üzerine oldukça kafa yorar. Bu insanlar yeni ülkeler görme, yeni kültürler tanıma ve yeni insanlarla tanışma hastasıdır diyebiliriz. Karakulak insanları içten kimselerdir ve iyimser bir yapıya sahiptirler. Cömert, anlayışlı, samimi ve çabuk heyecanlanan bir karaktere sahiptir. Başkalarının özgürlüklerine son derece saygılı olduğundandır ki etrafındaki insanlar tarafından çokça sevilir. Sahiplenici bir karakterleri olur, bu sebepledir ki zaman zaman aşırı kıskançlık sergileyebilirler. Özgürlüğüne çok düşkün olan Karakulak insanlarının birine bağlanması oldukça zordur. Yani kısacası bu burç bağlanma problemi olan insanların burcudur.

Karaman Koyunu Burcu.

Karaman Koyunu Burcu.

Bu burcun insanları kesinlikle yalnız kalmaktan hoşlanmaz, bu nedenle sürekli sosyal hayata dahil olmak isterler. Ekip çalışmasına yatkın olan bir burç varsa o da Karaman Koyunu burcudur, bu insanlar her zaman iyi bir takım arkadaşı olurlar. Yumuşak yüzlüdürler, insanları kırmayı sevmezler, sert bir mizaçları yoktur ancak bütün bunlar sizi aldatmasın. Bu yönlerinin altına gizledikleri otoriter bir tarafları vardır. Bundan dolayıdır ki genellikle istediklerini güler yüzü ve naif kişiliğiyle yaptırır. Karaman Koyunu burcu insanları son derece dürüst kimselerdir. ancak düşündüklerini her zaman açıkça söylemeyecek kadar akıllıdırlar, bu yönleriyle gayet politik kişilerdir. Haliyle arabuluculuk yönleri de son derece gelişmiştir. Bu burç insanları için adalet ve eşitlik ziyadesiyle önemlidir, bundan dolayı herkese iyi davranmak ve herkesin hakkına saygı duymak gibi özellikleri vardır bu onların yaşam dengesini oluşturan mutluluk kaynağıdır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1357
1291
394
270
141
132
11