Görüş Bildir
Haberler
Dişil Enerji Yüzdeni Ölçüyoruz!

Dişil Enerji Yüzdeni Ölçüyoruz!

dila balyurt
28.02.2022 - 11:00

Dişil enerji son zamanlarda popülerliğini arttıran bir tanım olsa da aslında çok daha uzun zamandır hayatımızda. Kadın erkek olmak fark etmeksizin dişil enerji hepimizin hayatında olan sağlıklı ve duygularla iletişimde kalmamıza sağlayan bir enerjidir. Bazen TikTok bazen Twitter sayesinde gün içinde çokça karşılaştığımız dişil enerji testini geçebilecek misin? Bu testi çöz, dişil enerji yüzdeni söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duygularından bahsetmekten hoşlanır mısın?

2. Aşk senin için;

2. Aşk senin için;

3. Genelde hoşlandığın kişiler:

4. Birine aşıksın, yerinde duramıyorsun bir türlü ne yapardın?

5. Anlık dövme yaptıracak olsan hangi sembolü yaptırmak içinden gelirdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dinlerken dişiliğimizin arşa çıktığını hissettiğimiz şarkılardan favorin hangisi?

6. Dinlerken dişiliğimizin arşa çıktığını hissettiğimiz şarkılardan favorin hangisi?

7. Dişil enerjini yükseltmek için ne yaparsın?

8. Dişil enerjisini yüksek olduğuna inandığın bir şarkıcı seçmeni istesek?

9. Son olarak bir kombin seç bakalım.

%24!

%24!

Dişil enerjin yüzde 24! İlişkilerde alma verme dengesi çok önemlidir o ilişkinin sürdürülebilir olması için. Dişil enerjimiz sadece romantik ilişkilerde değil diğer ikili ilişkilerimizin akışta  kalması için çok önemlidir. Bu yüzden sana tavsiyemiz biraz dişil enerjini yükseltmen. İlişkilerindeki değişim görmek için bile değer!

%48!

%48!

Dişil enerjin yüzde 48! Anladığımız kadarıyla daha yeni yeni dişil enerjin üzerinde yoğunlaşmaya başlamışsın. Dişil enerji içimizde olup biteni dinlememizi sağlar. Beden ve ruhun çoğu zaman göz kapattığımız isteklerini görmemizi sağlar. Doğru yoldasın!

%68!

%68!

Dişil enerjin yüzde 68! Kendi yolunu bulmuş ilerliyorsun diyebilir. Dişil enerji arınarak, üreterek ve severek artan bir enerjidir. Son zamanlarda eskiye nazaran bir farklılık bir sağlık geldiğini görüyoruz. Sana iyi gelen şeyleri bulmak ve uygulamak her zaman senin elindeydi uyanışın muhteşem olmuş!

%90!

%90!

Dişil enerjin yüzde 90! Açılın yollardan dişil enerjinin ayaklı hali geliyor! Kendini ve ihtiyaçlarını tanımak adına yaptığın tüm o meditasyon ve arındırma çalışmaları işe yaradı. Ekranın başından bile enerjinin hissiyatını alabiliyoruz! Bu kadar yüksek bir orana nasıl ulaştın bize de söyle!

İlginizi Çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
21
16
9
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın