Görüş Bildir
Haberler
Demet Gül Kimdir? Annenin Sırrıdır Çocuk'ın Türkân'ı Demet Gül Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Demet Gül Kimdir? Annenin Sırrıdır Çocuk'ın Türkân'ı Demet Gül Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Demet Gül ekranların en güler yüzlü oyunları arasında yer alıyor. Yer aldığı projelerde neşeli ve eğlenceli karakterlere hayat veren Demet Gül, başarısından sıkça söz ettiriyor. Başarılı olduğu kadar güzelliğiyle de ilgi çeken Demet Gül, Ulan İstanbul dizisinde hayat verdiği 'Maşuka' karakteriyle akıllara kazınmıştı. Annenin Sırrıdır Çocuk etkileyici hikayesiyle dizi severlerin merakla beklediği yapımlar arasında yer aldı. Kadrosunda usta isimlerin yer aldığı dizi bu akşam TV8 ekranlarında başlıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde 'Türkan' karakterine de sempatik oyuncu Demet Gül hayat veriyor. Peki Demet Gül kimdir? Annenin Sırrıdır Çocuk'ın Türkân'ı Demet Gül nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet Gül canlandırdığı her karakterle hafızalarda yer edinmeyi başarıyor. Demet Gül Türkiye'deki son projesi olan Akrep dizisinden sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. TV8 ekranlarının yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk bu akşam izleyicilerle buluşuyor. İddialı senaryosu ve oyuncu kadrosuyla merakla beklenen dizide Demet Gül de yer alıyor. Peki Demet Gül kimdir? Annenin Sırrıdır Çocuk'ın Türkân'ı Demet Gül nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler...

Demet Gül Kimdir?

Demet Gül Kimdir?

Demet Gül, 19 Nisan 1982 tarihinde Stuttgart, Baden-Württemberg, Almanya'da dünyaya geldi. İki çocuklu bir ailenin  büyük çocuğu olarak doğan Demet Gül'ün gerçek adı Demet Büyükkol’dur. Demet Gül'ün anne ve babası 1960’ların sonunda Almanya’ya çalışmak için gitmişler ve güzel oyuncu orada dünyaya gelmiş.

Demet Gül büyüdüğü Almanya'nın Münih şehrindeki Otto Falckenberg Schule München okulunda Sahne Sanatları Performans Bölümünden mezun olmuştur. Gül konservatuvar eğitimini aldığı sıralarda tiyatrolarda rol almaya başladı. Eğitimini tamamlayan Demet Gül, sinemaya ilk adımını 2011 yılında rol aldığı “Almanya’ya Hoşgeldiniz” filmiyle atmıştır.

Demet Gül'ün Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

Demet Gül'ün Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

Annenin Sırrıdır Çocuk - Türkân

KBV - Keine besonderen Vorkommnisse - Yasemin

Akrep - Hacer

Arka Sokaklar - Meryem 

Dünya Hali - Türkan

Keşke Hiç Büyümeseydik - Sennur Handiri

Cinayet Masası İstanbul - Nihan Oktay / Buket

Maide'nin Altın Günü - Sevda

Aşk Laftan Anlamaz - Tuval

Ulan İstanbul - Maşuka

A Quintet - Leyla

Demet Gül'ün senaryosunu ve yapımcılığını üstlendiği, aynı zamanda da rol aldığı ilk filmi 2014 yılında “Quintet”in dünya prömiyeri Saraybosna Film Festivali’nde yapıldı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın