Görüş Bildir
Haberler
Dar Geldi Karantina Sana: Karantinada Ayrılmaya Karar Verip Yollarını Ayıran 13 Ünlü Çift

Dar Geldi Karantina Sana: Karantinada Ayrılmaya Karar Verip Yollarını Ayıran 13 Ünlü Çift

Mia Zona
26.06.2020 - 17:35 Son Güncelleme: 01.07.2020 - 14:11

Hangi ünlü çiftlerin karantinada ilişkilerini sonlandırdıklarını merak ediyorsanız, meraklıları için amme hizmeti niteliğindeki içeriğimize hoş geldiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rihanna ve Hassan Jameel

1. Rihanna ve Hassan Jameel

Rihanna ve Arap iş insanı Hassan Jameel'in ilişkisi hiçbir zaman basına yansıyan bir ilişki değildi. 2017'den bu yana birliktelik yaşayan ikili, dünyada salgının ilk duyurulduğu dönemde ayrılma kararı aldı. Ocak ayının ortasına doğru ilişkilerini sonlandıran ikilinin ayrılık sebebi, birbirlerinden çok farklı yaşamlara sahip olmalarıymış.

2. İrem Helvacıoğlu ve Eser Alp

2. İrem Helvacıoğlu ve Eser Alp

Sen Anlat Karadeniz’de yer aldıktan sonra büyük bir hayran kitlesine ulaşan İrem Helvacıoğlu, uzun süredir iş insanı Eser Alp ile birlikteydi. Ancak karantina sürecinde Instagram hesaplarından birlikte oldukları fotoğrafları silerek ayrıldıklarını duyurmuş oldular. İkili ayrılmadan önce de magazinde çok fazla yer alan bir çift değildi.

3. Aslı Enver ve Kerem Tunçeri

3. Aslı Enver ve Kerem Tunçeri

Bir davette tanışarak ilişki yaşamaya başlayan Aslı Enver ve Kerem Tunçeri’nin ilişkileri henüz çok tazeyken bir anda Tunçeri’ye ait olduğu iddia edilen DM’ler ile ortalık karışmış ve ilişkileri de böylece başlamadan bitmişti.

4. Ashley Benson ve Cara Delevingne

4. Ashley Benson ve Cara Delevingne

Hollywood dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan Ashley Benson ve Cara Delevingne iki yıldır birlikteydi. İkilinin ilişkileri dışarıdan çok güzel gidiyor gibi görünüyordu. Karantinayı bile birlikte geçirirken çiftin bir anda ayrılık kararı alması sevenlerini üzmüştü. Ayrılıktan kısa bir süre sonra Ashley Benson'ın rapçi G-Eazy ile öpüşürken görüntülenmesi ise ekstra üzücü bir ayrıntı oldu.

5. Serdar Ortaç ve Seçil Gür

5. Serdar Ortaç ve Seçil Gür

1.5 ay süren ilişkilerinin ardından karantinada başlayan aşkları yine karantinada sonlanan bir başka çift de Serdar Ortaç ve Seçil Gür. Ayrıldıklarını Ortaç’ın Instagram’da paylaştığı story ile öğrenen Gür, ilk başta duruma öfkelense de bir süre sonra öfkesi dindi ve Ortaç ile birlikte yeni klibinde yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

6. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer ikilisi, karantinada kafası karışan çiftlerden. İkili sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktıktan kısa bir süre sonra barışarak birbirlerini yeniden takip ettiler. Ece, yaptığı açıklama ile birbirlerini takipten çıkardıkları sırada aynı evde olduklarını ancak Tuncer onu delirttiği için takipten çıkardığını söyleyerek her şeyin anlık olduğunu anlatmıştı.

7. Megan Fox ve Brian Austin Green

7. Megan Fox ve Brian Austin Green

10 yıldır evli olan Megan Fox ve Brian Austin Green her ne kadar birlikte mükemmel görünse de karantinada boşanma kararı vererek ayrılmışlardı. Öyle ki, ikilinin paylaştıkları fotoğraflardan karantinaya bile birlikte girmedikleri ortaya çıkmıştı.

8. Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen

8. Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen

3 yıllık ilişkilerinin ardından karantinada ayrılık kararı alan bir başka çift de Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen. İkilinin ayrılık kararı almasında Evirgen’in sosyal çevresinden vazgeçememesinin yattığı iddia ediliyor. Büyüküstün ise kızlarıyla birlikte evinde karantinaya devam ediyor.

9. Burcu Esmersoy ve Allan Hakko

9. Burcu Esmersoy ve Allan Hakko

Burcu Esmersoy ve Allan Hakko’nun 4 ay süren ilişkilerinin bitiş nedeni, Esmersoy’un işkolik olmasıymış! İddialara göre Hakko, ayrılık sonrası çevresine Esmersoy’un işine çok düşkün olduğu için ayrıldıklarını anlatmış.

10. Cole Sprouse ve Lili Reinhart

10. Cole Sprouse ve Lili Reinhart

Riveldale dizisinin yıldızları Cole Sprouse ve Lili Reinhart karantina nedeniyle 3 yıllık ilişkilerine son verdi. Ancak ikilinin yakın çevresine göre karantina bitip yeniden görüşmeye başladıklarında ilişkilerine kaldıkları yerden devam edecekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Francesca Farago ve Harry Jowsey

11. Francesca Farago ve Harry Jowsey

Netflix'te yayınlandığı günden itibaren büyük ilgiyle izlenen Too Hot to Handle programının en popüler iki ismi olan Francesca Farago ve Harry Jowsey program sonrasında da ilişkilerine devam etmişlerdi. Ancak geçtiğimiz günlerde ikili daha fazla mesafe ilişkisi yaşayamayacaklarına karar vererek ayrıldı.

12. Kutsi ve Feyza Çıpa

12. Kutsi ve Feyza Çıpa

Kutsi ve Feyza Çıpa 2014 yılından beri birliktelik yaşıyordu. Çıpa, yakın zaman önce basın mensuplarına salgını atlattıktan sonra evlenmek istediklerini dile getirmişti. Ancak Kutsi evliliğe yanaşmayınca ikilinin arası açıldı ve ilişkilerini tamamen bitirme kararı aldılar. Çıpa, sosyal medyada paylaştığı yazı ile artık Kutsi ile adının aynı cümlede geçirilmesini bile istemediğini dile getirdi.

13. Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz

13. Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz

8 ay boyunca magazindan uzak bir şekilde ilişki yaşayan Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz, karantinada ayrılan çiftlerden. Çift, karantina uygulaması bitince Çeşme’ye tatil gitti ve orada konuşarak ayrılma kararı aldı. Instagram’dan birlikte çekildikleri fotoğrafları silseler de dost kalmaya karar veren ikili birbirlerini takipten çıkarmadılar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
8
6
5
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuana Alban

tam kutsi'ye gore bi hareket ela'yi da duğunden once birakmisti adam evliliğe gelemiyo

Nily Kayaalp

şerefsiz levent

Kzlt

Ashley Benson - Cara Delevingne bu çifti seviyordum bizim safiye soyman - faik öztürk çifti gbiydiler üzüldüm.

yescelkk

safiye soyman ve faik öztürk mü haykırdım lan

Pasif Kullanıcı

1. "Birbirlerinden çok farklı yaşama sahip olmaları" meali: Rihanna üzerine kuma getirilmesine razı olmadı.

Pasif Kullanıcı

😁😁😁