Görüş Bildir
Haberler
Damak Tadına Göre Hangi Ülkede Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz

Damak Tadına Göre Hangi Ülkede Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz

Yemek yemeye düşkünsen doğru testtesin. Seçtiğin yiyecekler bize senin hakkında fikir veriyor. Sana yaşaman gereken ülkeyi biz söylüyoruz. Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bize cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Kahvaltı için bunlardan hangisini tercih edersin?

4. Bize bir çorba seç desek.

5. Peki o zaman bu yemeklerden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi sıra bunlarda. Seç bakalım.

7. Evet devam ediyoruz. Bunlardan da birini seç.

8. Peki bu yemeklerden sence hangisi?

9. Tatlıya gelelim artık. Sence bu tatlılardan hangisi?

10. Son olarak bir tatlı daha seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya-Venedik

İtalya-Venedik

Senin yaşaman gereken ülke İtalya. Senin ruhunu yansıtan bir ülke. Tarihin yazıldığı yer Roma'da, romantik bir şehir olan Venedik'te ve sanat için ise Milano'ya gitmelisin. İnsana ayrı bir hava ve enerji katan İtalya'da hem gençleşecek hem de damak tadına uygun bütün yemekleri deneyebileceksin. Huzuru bulacağın bir yer. En büyük problemin yarın nereyi gezmeye gitsem olacak. Senin ruhunun sakinliği İtalya ile birleşecek ve orada kendini bulacaksın. Böyle harika bir ülkede kendini bulacak ve herkesi kıskandıracaksın. Mutluluğu uzaklarda arayabilirsin. Mesela İtalya'da.

Meksika

Meksika

Sen Meksika'da yaşamalısın. Önce Meksika tasviri ile başlayalım. Salsa gibi baharatlı, tekila gibi sarhoş ve Frida Kahlo gibi sürreal bir ülke demişler. Bu Latin Amerika ülkesi senin ruhunla bütünleşiyor. Birçok yemek çeşidiyle, senin ağzına layık lezzetler orada bulunuyor. Binbir çeşitli baharatlarıyla ve enfes tatlılarıyla seni mutlu edecek bir ülke. Meksika kültürüne ve lezzetlerine olan merakın ile orada kendine nefis bir hayat kurabilirsin. İnsanlardan farklı olmayı seviyorsun. Bu yüzden herkesle aynı şeyi yapmak sana göre değil. En kısa zamanda seni Meksika'da görmek istiyoruz.

Fransa-Paris

Fransa-Paris

Senin yaşaman gereken şehir Fransa. Tatlıya düşkünlüğünle ve seni tatmin edecek tatlı çeşidinin Fransa'da bulunmasıyla kesinlikle orada yaşamalısın. Romantik şehri olan Paris'te şarabını alıp, yıldızları izlemek tam sana göre bir şey. Tarihi yerlerini, müzelerini ile senin gezmekten bıkmayan ruhunla burayı doya doya dolaşacaksın. Kendini bulacağın bir yer. Eşsiz bir ülke olan Fransa'ya gitmek herkesin hayalidir. Sen de hayallerini gerçekleştirmek için sağlam adımlar atmalısın. Fransa'da geçireceğin her gün kendine 'hayatı ben yaşıyorum' diyeceksin.

Çekya-Prag

Çekya-Prag

Senin yaşaman gereken ülke Çekya. Tarihi yerleri ile büyüleyen Prag'da sadece sırt çantanla dolaşmak tam sana göre bir şey. Özgür ruhuna yakışacak ülke burası. Birçok turistin de geldiği Çekya'nın, her mevsim ayrı bir güzelliği var. Her ayak bastığın yerde, tarihi yapılar bulunan ve senin de gezginci ruhunla buraya çok yakışacaksın. Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye açık olan sen, bu ülkeyi karış karış gezmek için can atıyorsun. Klementinum kütüphanesini görmek ve detaylıca kitapları araştırmak hayallerinden birisi. En kısa zamanda seni Çekya'da görmek istiyoruz. Lezzetli yemekleri de, Türkiye'yi aratmayacak cinsten.

Bu içerikler ilginizi çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
130
38
38
19
14
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?