Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İngiltere'de Central Park Varsa, Bizde de Nakkaştepe Var'

etiket Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İngiltere'de Central Park Varsa, Bizde de Nakkaştepe Var'

Emre Ordu
08.12.2018 - 17:10 Son Güncelleme: 09.12.2018 - 10:16

Biz belediyeciliğin okulunu kurduk diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  'Hep konuşurduk, işte İngiltere’ye gidenler gelenler Central Park var, ABD’de şu var bu var derdi. İşte kardeşim bizde de Nakkaştepe var' ifadelerini kullandı. Ancak Erdoğan'ın söz ettiği Central Park ABD'de bulunuyor. 

Erdoğan ayrıca TSK'da türbana izin veren düzenlemenin laikliğe aykırı olduğu yönünde görüş beyan eden Danıştay savcısına 'Sen kimsin ya?' ifadeleriyle tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap etti. Erdoğan, 'Biz belediyeciliğin okulunu kurduk. Bu bizim işimiz. CHP anlamaz bu işlerden. İstanbullular başta olmak üzere ülkemizin her yerinde, milletimizin tercihini 31 Mart 2019 seçimlerinde bir kez daha AK Parti'nin hizmet siyasetinden yana kullanacağına inanıyorum. Bu seçime biliyorsunuz Cumhur İttifakı'yla giriyoruz İstanbul'da. Cumhur İttifakı ile beraber İstanbul'umuzda şu CHP zulmünden kurtaralım her yeri.' diye konuştu.

"Kumarhane açacak dediler, çünkü bunların meşrebi bu"

"Kumarhane açacak dediler, çünkü bunların meşrebi bu"

Konuşmasında millet kıraathanelerine de değinen Erdoğan, şöyle devam etti:

'Ne dediler? Kumarhane açacak dediler; çünkü bunların meşrebi bu. Çünkü bunlar ne yazık ki onlar o kumar kağıtlarıyla, okey masalarındaki tuğlalarla yatıp kalkarlar. Kütüphane nedir? Kıraathane nedir anlamaz. Ey CHP kıraathane okuma yeridir, okuma evidir. Gelsinler bu kıraathanelerde çayını, kekini ücretsiz yiyerek kitaplarını okuyup derslerini çalışsınlar.

İşte Erdoğan'ın o açıklaması:

"Avrupa sokaklarındaki görüntüleri endişeyle takip ediyoruz"

"Avrupa sokaklarındaki görüntüleri endişeyle takip ediyoruz"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatandaşlara, 'Avrupa'da yaşananları görüyorsunuz değil mi? diye soran Erdoğan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

'15 Temmuz'da bunlar bize yapılanlar karşısında sessiz duranlardır. 'Bizim polisimizle alay edenler, polisimizin zulmettiğini söyleyenler, kendi polisleri şimdi bak neler yapıyor. Bizim polisimiz insaflı be. Ülkemizin sokaklarını ateşe ve kana boğmaya çalışanlara sessiz kalanlar, işte görüyorsunuz şimdi ne durumdalar? Paris başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinin sokakları karışmış durumda. Avrupa sokaklarındaki görüntüleri endişeyle takip ediyoruz.

Danıştay savcısına: "Sen kimsin ya"

Danıştay savcısına: "Sen kimsin ya"

Danıştay savcısının TSK’da türbana izin veren düzenlemenin iptaliyle ilgili görüşüne Erdoğan'dan tepki geldi. Savcıya 'sen kimsin ya?' diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: 

'Ülkemizi yıllarca yere gereksiz yere meşgul eden başörtü meselesinde böyle bir anlayışın izlerini görüyoruz. Başı açık başı örtülü ayrımını kaldırdık. Bugün artık tüm kurumlarda hanım kardeşlerimiz nasıl istiyorlarsa öyle giyiniyor. Bir savcı çıkmış, sen kimsin ya? Her şey yasalarla bir yere oturulmuşken sana ne oluyor da bunlara aykırı bir şekilde uygulamanın iptalini istiyorsun. Bunlar eski Türkiye'den kalma ürünler. Danıştay'ın ilgili dairesi bunu boşa çıkardı. Bu tartışmayı yeniden açmanın kime ne faydası var?”

Ancak Erdoğan'ın Nakkaştepe ile mukayese ettiği ünlü Central Park İngiltere'de değil, ABD'nin New York şehrinde yer alıyor. Sosyal medyada da bu yanlışlığa dikkat çekildi.

Ancak Erdoğan'ın Nakkaştepe ile mukayese ettiği ünlü Central Park İngiltere'de değil, ABD'nin New York şehrinde yer alıyor. Sosyal medyada da bu yanlışlığa dikkat çekildi.
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
577
196
124
42
17
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cookiemonsterr

16 yıldır söylenen şeyler hiç mi değişmez, vallahi okurken bunalıyorum. Giriş 'eyyyyy' gelişme 'cehape' sonuç 'sen kimsin ya'.

sulo1719

Japonyada Çin seddi varsa bizim de Diyarbakır surumuz var!!

Manie Sans Delire

Ciddi mi yoksa bilerek mi öyle söyledi? LAN BU ADAM MI ÜLKENİN BAŞINDA