Görüş Bildir
Haberler
Çukur Yeni Bölüm Fragmanı... Yamaç İpleri Koparıyor! İşte Çukur 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı...

Çukur Yeni Bölüm Fragmanı... Yamaç İpleri Koparıyor! İşte Çukur 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı...

Sunay Korkmaz
10.12.2020 - 22:42

Çukur 4. sezon 15. bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni fragmanda; Yamaç da, Cumali de bir sınavdan geçiyor. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki savaş da yeni gelişmeler var. Öte yandan Akın, Yamaç'tan ona bir görev vermesini istiyor. İşte Çukur yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çukur 4.Sezon 15.Bölüm Fragman

Çukur Son Bölüm Özeti

Çukur Son Bölüm Özeti

Koçovalı ailesinden intikam almak isteyen Çağatay, Selim'i bıçakladı. Çağatay'ın ele geçirdiği tapularla birlikte kanlar içinde mahalleye geri dönen Selim, son nefesini Çukur'da verdi. Selim'in ölüm haberi Koçovalı evine adeta ateş düşürürken, babasının ölümüyle yıkılan Akın, gözü dönmüş bir şekilde Erdenetler'e saldırmak için harekete geçti.

Yamaç ise Çağatay'ın, Selim'i öldürmesinin ardından Erdenetler'e karşı intikam savaşını açtı. Yamaç'ı, Cengiz'e karşı uyarmak için gelen Efsun, Selim'in öldüğünü öğrenirken Yamaç, Efsun'a 'Yamaç Koçovalı geliyor de, saklansınlar!' diyerek açıkça Cengiz ve Çağatay'a mesajını iletmesini söyledi. Eski Yamaç Koçovalı'nın resmen geri döndüğü bölümde intikam için gözünü karartan Yamaç, Çukur'u da bir araya topladı. Yamaç'ın elindeki kozu olan altınları Ogeday'ın bulmasıyla rahatlayan Cengiz'e ise asıl büyük darbe finalde yine Yamaç'tan geldi. Erdenetler'e ait bütün fabrikaları havaya uçuran Yamaç, gücünü bir kez daha gösterdi.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın