Görüş Bildir
Haberler
TV
Ülkemizde Değeri Bilinmeyen Ama Harika Olan 10 Yabancı Dizi

Ülkemizde Değeri Bilinmeyen Ama Harika Olan 10 Yabancı Dizi

Lady Simpson
01.08.2014 - 01:04 Son Güncelleme: 01.08.2014 - 02:26

Listemizde o görmekten sıkıldığınız Supernatural, Game of Thrones, How I Met Your Mother gibi çok popüler diziler yok. Yeni bir tat,yeni bir dizi arıyorsanız; bu liste sizin için.

Not: Lütfen kimse 'şu niye yok', 'böyle liste olurmu x yok' tarzı yorumlar yapmasın. Bende daha koymadığım bir çok dizi olduğunu biliyorum. Listenin devamı gelecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Office US

1. The Office US

Bir kağıt firması olan Dunder Mifflin'in Scranton şubesindeki bir grup çalışanı konu alan, içinde cidden ince esprileri barındıran şeker gibi bir dizi

Bu ofiste emin olun her tip insan var. Çok ciddi, çok gevşek, muzip, güzel, nerd, baygın, takıntılı, aşık... Steve Carell'ın mimikleriyle ve hareketleriyle kesinlikle harika bir yapım. 9. sezonu 2013 yılında tamamlanan ve final veren bu dizi, en sevdiğiniz diziler arasında yer alacak.

Buyrun bu da 1 ve 2. sezonlarının tanıtımı.

The Office Season 1 & 2 DVD Trailer

2. My Name Is Earl

2. My Name Is Earl

Hayatı boyunca serserilik yapan Earl, bir gü kazı kazan kartından büyük bir miktarda para kazanır. Fakat hemen ardından bir araba çarpar ve kartı kaybeder.

Bir süre sonra kartı tekrar bulunca 'Karma''yı hayat felsefesi olarak benimser. Yani 'İyi şeyler yap, iyi şeyler başına gelsin'.

Bunun üzerine yaptığı tüm kötülüklerin bir listesini çıkarır. Saf kardeşi Randy ve güzel motel çalışanı Catalina ile birlikte listedeki maddelerin hepsini düzeltmeye çalışır. Bir yandanda eski çılgın karısı Joy ile uğraşmak zorundadır.

İlk bölümünden itibaren kendine bağlayan ve içinde ekstra Jason Lee sevimliliği bulunduran bu komedi dizisi herkese tavsiyemdir.

Bu da ilk sezonunun tanıtımı.

My Name Is Earl! Season 1 Trailer!

3. Grey's Anatomy

3. Grey's Anatomy

Zorlu üniversite senelerinden sonra Washington'ın en iyi hastanesinde 7 yıllık internlik (stajerlik) maceralarına atılan 5 kişi. Zorlu doktorlar,zorlu hastalar...

İsmini başrol oyuncusu olan Meredith Grey'den alan bu dizi halen devam etmekte. 11. sezonu bekliyoruz efenim. Bu arada dizide çalan müzikler çok iyidir onu da söyleyelim.

Buyrun 1. sezon tanıtımına;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grey's Anatomy Trailer

4. Arrested Development

4. Arrested Development

Eskiden sosyete olan fakat herşeyini kaybetmiş bir aile ile tanışın! Hala sosyete ruhundan çıkamamış anne ve kız, aktör olma hayalleri kuran ve çalışmaktan bi haber bir enişte, hislerini gizleyemeyen ergen kuzenler, sihirbazlık dışında hiç bir şeyi takmayan bir kardeş ve ailedeki tek aklı başında olan Michael.

İzlemeniz önerilir.

Arrested Development Promo

5. Monk

5. Monk

Temizlik takıntılı ama çok çok zeki bir dedektif. Adrian Monk. 

Emin olun bu dizi sırf giriş müziği için bile izlenebilir.

(Not: Ülkenmizdeki Galip Derviş bunun çakmasıdır. Ama orijinalini izlemek daha iyidir. Tavsiye ederim)

It's jungle out there!

Monk Intro

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Suits

6. Suits

Birbirinden cool karakterler, müthiş bir konu ve yapım.

Mike Ross eğitimini yarıda bırakmış bir dahidir. Mike'ın çocukluk hayalleri yaşadığı talihsiz olaylar ve büyük annesine bakma sorumluluğunu almış olmasından dolayı gerçekleşememiştir. Doğal zekası ve inanılmaz hafızası ile Mike geçimini başka insanların yerine LSAT sınavlarına girerek sağlamaktadır.

Harvey Specter New York şehrinin en iyi avukatlarından biridir ve çalıştığı firmada başkan yardımcılığına terfi etmiştir. Şirket kuralları gereği kendisine bir asistan almak zorunda olan Harvey tesadüf olarak karşılaştığı Mike'ın zekasına, hazır cevaplılığına ve ansiklopedik düzeydeki hukuk bilgisine hayran kalır. Harvey Specter Mike'ı işe almasına rağmen Mike'ın üniversite eğitimini tamamlamamış olması ve şirketin yalnızca Harvard mezunlarını kabul etmesi ikiliyi Mike Harvard mezunuymuş gibi davranmaya iter.

Suits - season 1 promo

7. Skins

7. Skins

Gerçek hayata değinen bir gençlik dizisi. Skins.

2005 yapımı olan bu dizi, biraz cinsellik barındırsa da çoğu gençlik dizisinin değinmediği aile problemlerine de değiniyor.

Birbirinden ilginç karakterleriyle kendine kitleyen bu dizi 3 jenerasyondan oluşuyor. yani 3 arkadaş grubundan. Her grup için 2 sezon ayrılıyor. Kime sorarsanız sorun açık ara en iyi jenerasyon 1.sidir. Hatta tavsiyem ilk iki sezonu izleyin bırakın. Diğer sezonlar afedersiniz 'boka sarıyor.' (Kişisel görüş)

Bu videoda 1. sezonun sonunda tüm cast'ın birlikte söylediği şarkı. Skins hayranları için yeri büyüktür.

Wild World (Skins Version)

8. Sons of Anarchy

8. Sons of Anarchy

Güzel müzik ve aksiyon seviyorsanız, sizi buraya alalım.

Californiya Central Valley'de, Charming adlı bir kasabada, yasa dışı işler yapan, aynı zamanda Charming'deki suçları ve suçluları kontrol altında tutmaya çalışan ve diğer yandan da kanunlarla mücadele eden bir motosiklet kulübünün maceralarını anlatmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sons Of Anarchy Season 1 Promo/Trailer HD

9. Orange Is The New Black

9. Orange Is The New Black

Gerçek bir hikayeye dayanan bu dizide başrol oyuncusunun gençliğine yaşadığı bir macera yüzünden 15 ay hapse girmesiyle başlıyor. Sonra olaylar bu ilginç hapishanede gelişiyor.

İçinde birbirinden ilginç, absürt ama bir o kadar gerçekçi karakterler barındıran bu dizi Prision Break hayranlarına önerimdir. Ama bu komedi.

Orange is the New Black - New Netflix TRAILER | HD

10. Mad Men

10. Mad Men

Madison Avenue, New York'taki kurgusal Sterling Cooper adlı reklam şirketinde yaşananları yansıtan dizi, 1960'lar Amerikası'nda geçmektedir. Dizide üst düzey reklam şirketi yöneticisi Don Draper (Jon Hamm) ve hayatındaki insanlar konu edilmektedir. Ayrıca 1960'lar Amerikası'ndan günümüze meydana gelen sosyal değişiklikler gözler önüne serilmektedir.

Mad Men Trailer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın