Görüş Bildir
Haberler
Çok Kavga Annecim: 2017'ye Damga Vuran "Ünlüler Arası Laf Sokma Savaşları" Sizi Hayrete Düşürecek!

etiket Çok Kavga Annecim: 2017'ye Damga Vuran "Ünlüler Arası Laf Sokma Savaşları" Sizi Hayrete Düşürecek!

Luna N.
29.11.2017 - 18:11

Hiç kuşkusuz 2017 çok ilginç ve hareketli bir yıl oldu. Buna katkı sağlayan en büyük faktörlerden biri de tabi ki eğlence dünyasının mihenk taşları ünlüler oldu. Ancak bu içeriğimizde onların başarılarından, çıkardıkları albümlerden veya filmlerinden söz etmeyeceğiz; bu defa konumuz başka ünlülerle girdikleri polemikler. 😂

Kimi yersiz ve çocukça kimi de bir yerde haklı olsa da sosyal medya üzerinden laf sokmalara varan tartışmalara gelin bir göz atalım. 😂

Kaynak: https://www.popsugar.com.au/celebrity...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ocak: Ewan McGregor vs Piers Morgan

1. Ocak: Ewan McGregor vs Piers Morgan

21 Ocak'taki Kadınlar Yürüyüşü'nün ardından Piers Morgan Twitter'da bu olayın demokrasi karşıtı olduğunu ve kendisi bunun yerine Erkekler Yürüyüşü'nü sunacağını dile getirmişti. 

Ewan McGregor, Pierce Morgan'ın sunduğu Good Morning Britain programına çıkacaktı ancak sunucunun Morgan olduğunu fark edince vazgeçti ve aşağıdaki tweeti attı:

Good Morning Britain'e gidecektim, sunucunun @piersmorgan olduğunu fark etmemişim. #WomensMarch hakkındaki tweetlerinden sonra onunla programa çıkamam.

Bunun üzerine Pierce aşağıdaki tweeti attı:

İnsanların farklı politik görüşleri olmasını anlayabilecek kadar olgun olmalısın. Sonuçta sadece bir oyuncusun.

McGregor bu tweete bir cevap vermese de Pierce hızını alamamış olacak ki tweetlerine devam etti. 🤷

2. Şubat: Justin Bieber vs The Weeknd

2. Şubat: Justin Bieber vs The Weeknd

Şöyle bir bakınca aslında Justin Bieber ve The Weeknd iyi anlaşabilirlermiş gibi duruyor: İkisi de müzik ödülleri kazanıyorlar, milyonerler ve partilemeyi seviyorlar. Bu liste bu şekilde uzaaar gider. Sorun ise yine bir ortak özellikleri: Selena Gomez'e olan aşkları.

Selena ve The Weeknd ocak ayında öpüşürken yakalanmışlardı. Sonrasında bir TMZ fotoğrafçısı Bieber'a The Weeknd'i dinleyip dinlemediğini sorduğunda Justin:

Tabi ki hayır! The Weeknd şarkısı dinleyemem! Şarkıları berbat! 

demişti. 

Görünen o ki o zamanlar en iyi hallerinde değillerdi ve hala değiller. Selena ve The Weeknd, Selena ve Justin'in sörf yaparken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkınca ekim ayında ayrıldılar.

Bunun üzerine The Weeknd, Selena'yı (arkadaşlarını ve ailesini de) Instagram'dan takip etmeyi bırakmakla kalmadı, Justin Bieber'in eski sevgilisine yürüdü! 😱

Ayrıntılar için 👇

3. Şubat: Camila Cabello vs Fifth Harmony

3. Şubat: Camila Cabello vs Fifth Harmony

Fifth Harmony şöhreti 2012'de The X Factor USA ile yakalamıştı. Grup ne kadar bu noktadan sonra başarılı olsa da Camila Cabello ile grubun geri kalanının arasının kötü olduğuna dair dedikodular vardı ve bu dedikodular Cabello'nun Fifth Harmony'den ayrılıp yalnız çalışmaya başlamasıyla doruk noktasına ulaştı. Camilla'nın Seventeen'e verdiği bir röportajda:

Fifth Harmony beni bireysel olarak tamamen yansıtmadı.

demesi ise ortalığı karıştırdı! Eski grup arkadaşı Lauren Jauregui konuyu Twitter'a taşıdı ve bu cümleyi alıntılayarak:

Özgüvenli taklidi yap, bir gün gerçek olacak.

dedi! 

Şimdilik olay yatışmış gibi görünse de önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz!

4. Şubat: Blac Chyna vs Rob Kardashian

4. Şubat: Blac Chyna vs Rob Kardashian

Blac Chyna ve Rob Kardashian'ın çok inişli çıkışlı bir ilişkileri vardı ama 2016 yılında güzeller güzeli bir bebekleri olduğunda ilişkileri hiç olmadığı kadar güçlü görünmeye başlamıştı. Ancak malesef Noel öncesindeki bir tartışmaları fiziksel bir hal aldı. 😡 Sevgililer Günü'nde de ayrıldılar, sonra barışıp temmuzda tekrar ayrıldılar.

Sonrasında Rob, Chyna'yı uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla suçladı ve doğum yaptıktan sonra estetik ameliyatı olması için ona 100,000 $ verdiğini açıkladı. Rob'un suçlayıcı paylaşımlarından sonra Chyna ise cevabı şu şekilde verdi:

Rob tüm bunları yaptın ama beni dövdün ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştın! Bana elini sürdün ama sessiz olmalıyım çünkü sen bir Kardashian'sın!

Şimdiyse Chyna, kendisinin çıplak fotoğraflarını Instragram'da paylaştığı için Rob'a dava açtı ve tazminat olarak 10 milyon $ talep ediyor.

5. Nisan: Janet Hubert vs The Fresh Prince of Bel-Air Oyuncuları

5. Nisan: Janet Hubert vs The Fresh Prince of Bel-Air Oyuncuları

Sizce Janet Hubert eski oyuncu arkadaşlarına sözle saldırmış mıdır? Bir daha düşünün. Alfonso Ribeiro'nun Instagram hesabında ekip bir araya gelmişken çekilmiş komik bir fotoğrafı paylaşmasından Hubert'in pek de mutlu olduğu söylenemez:

Medya fahişesi Alfonso Ribeiro'nun 'bir araya gelme' fotoğrafını paylaştığını biliyorum. İnsanlar bana bununla alakalı şeyler söyleyip duruyorlar. O Will için her zaman bir tuvalet kağıdı oldu. Fresh Prince hiçbir zaman gerçekten bir araya gelmeyecek. Bu insanlardan hiçbirini böyle bir seviyede görmeye dair bir ilgim yok.

Ekip ise sürpriz olmayan bir şekilde cevap vermedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mayıs: Katy Perry vs Taylor Swift

6. Mayıs: Katy Perry vs Taylor Swift

Taylor ve Katy'nin arasındaki gerilimin nasıl başladığını hatırlıyor musunuz? 2015 yılında Taylor'ın Bad Blood şarkısını dansçılarını çalan Katy'ye yazdığını açıklamasıyla!

2017 yazına dönecek olursak, basına Taylor'la ilgili konuşmaktan hiç de çekinmeyen Katy: 'Her hikayenin üç tarafı vardır: Bir, iki, gerçek' ya da 'Bunu o başlattı, bitirmesinin zamanı geldi artık.' gibi açıklamalarda bulundu.

Bundan bir süre sonra Taylor'ın yeni albümü çıktığında Katy'ye birçok atıfta bulunduğu görülmüştü, ki söz konusu Taylor olduğunda bu hiç de şaşırtıcı değil.

7. Haziran: Kanye West vs JAY-Z

7. Haziran: Kanye West vs JAY-Z

Kanye West'in artık eski en yakın arkadaşı JAZ-Z'ye laf sokmaktan sıkılmasının vakti gelmedi mi sizce de? Jay'i önce Paris'te Kim Kardashian'ın soyulmasının ardından kendilerini ziyaret etmediği için eleştirmişti, sonra da çocukları beraber oynamadığı için. Jay bunların hiçbirine cevap vermemişti ta ki yeni albümü 4:44'e çıkana kadar. 

JAY-Z albümün ilk şarkısı Kill JAY-Z'de Kanye'yi deli olarak adlandırıyor:

Eğer herkes çılgınsa sen o deli olansın.

Caught Their Eyes ve Bam isimli şarkılarında da Kanye West'e atıflarda bulunuyor Jay.

Bildiğimiz kadarıyla ikili şu anda hala konuşmuyor.

8. Ağustos: Kim Kardashian ve Kanye West vs Taylor Swift

8. Ağustos: Kim Kardashian ve Kanye West vs Taylor Swift

Kim Kardashian, Kanye West ve Taylor Swift arasındaki olaylar bir türlü yatışmıyor. Kanye ve Taylor'ın arasındaki kavganın nasıl başladığını hatırlayacak olursak: Kanye, Taylor'ı 2009 yılındaki VMA konuşmasında aşağılamıştı. Sonra Taylor onunla ilgili bir şarkı yazdı, araları düzeldi, kötü bir telefon konuşmasını paylaştılar, sonra Kanye Taylor ile ilgili bir şarkı yazdı, Taylor Grammy konuşmasında Kanye'yi yerin dibine soktu, Kanye Snapchat'ten laf soktu... 🤷

2017 yılında olaylar biraz yatışmaya başlamış gibi görünüyordu. Sonra Ağustos'ta Taylor Reputation albümünden ilk single şarkısını yayınladı. Şarkıda apaçık Kanye ve Kim'e laf sokuyordu Taylor. Sonraki üç şarkısı da benzer şekilde...

Bu inişli çıkışlı hikaye daha ne kadar devam edecek bilmiyoruz...

9. Eylül: Lady Gaga vs Madonna

9. Eylül: Lady Gaga vs Madonna

Aslında Lady Gaga ve Madonna arasındaki atışmalar, Madonna'nın Lady Gaga için indirgeyici demesinden beri beş yıldır devam ediyor. Bu kavga Netflix'in Gaga: Five Foot Two belgeselinden sonra yeniden alevlendi:

Madonna ile aramdaki şey, örneğin, ben hep ona hayrandım. Benim hakkımda ne düşünürse düşünsün hala ona hayranım. Onunla ilgili canımı sıkan tek şey bunu yüzüme karşı söylememiş olması. Bana indirgeyici demesini televizyondan öğrendim. Bana medya aracılığıyla berbat olduğumu söylemesi, bir erkeğin arkadaşı aracılığıyla bana mesaj iletmesine benziyor: 'Arkadaşım senin seksi olduğunu düşünüyor.' Ama arkadaşın nerede? Madonna'dan sadece bunları yüzüme karşı söylemesini istiyorum.

Madonna'dan henüz bir yanıt gelmedi...

10. Eylül: Tyrese Gibson vs Dwayne Johnson

10. Eylül: Tyrese Gibson vs Dwayne Johnson

Her şey Dwayne'nin Eylül ayında gizemli bir sözleşme imzalamasıyla başladı. Daha sonra bu sözleşmenin Dwayne Johnson'ın ve Jason Statham'ın yer alacağı Hızlı ve Öfkeli spin offu için olduğu ortaya çıktı. Bu da Tyrese'yi oldukça sinirlendirdi ve Dwayne'nin Instagram'ına onu uyaran yorumlar yazmaya başladı, onu mesajlarını görmezden gelmekle suçluyordu.

Ekim ayından Hızlı ve Öfkeli 9'un vizyon tarihi spin off sebebiyle öne çekildi. Dwayne ilk günden beri amacının hayranlar için heyecan verici ve komik bir karakter yaratmak olduğunu belirtti. Muhtemelen Tyrese'nin yorumlarını sildiğini de belirtmek gerek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ekim: Kim Cattrall vs Sarah Jessica Parker ve Willie Garson

11. Ekim: Kim Cattrall vs Sarah Jessica Parker ve Willie Garson

Sex and the City oyuncuları Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker ve Willie Garson arasında yaşanan tartışma büyük bir hayal kırıklığı yarattı!

Olay, Sarah Jessica Parker'ın bir röportajında güzel ve eğlenceli bir senaryoya rağmen başka bir film daha olmayacağını öğrenmenin onu hayal kırıklığına uğrattığını söylemesiyle başladı. Aynı gün başka bir dergi, bu konuyla ilgili Kim'i suçlayınca ortalık karıştı! Projenin devam etmemesi, Kim'in taleplerine ve ültimatomlarına bağlandı! Kim hemen dedikoduları yalanladı. 

Şimdiye kadar tek talebim 3. filmi yapmak istemememdi. Bu da 2016'daydı...

Bu tweetin üzerine hayranları onu destekledi ancak Wilie ekip için ne kadar üzgün olduğuyla ilgili bir tweet atmadan önce, Kim'e 'Ne?' yazarak cevap verdi.

Kim son noktayı bir röportajda ekip arkadaşlarının toksik olduklarını ve asla arkadaş olmadıklarını söyleyerek koydu.

12. Demet Akalın vs TDK

12. Demet Akalın vs TDK

Bunu açıklamamıza gerek yok sanırım. 😂

Kim bilir 2018'de neler göreceğiz 😂

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
337
72
60
22
17
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
suhe

Demet'in Türkçesi sinirimi bozuyor, Türk diline yapılmış bir hakaret olarak görüyorum Türkçeyi kullanış biçimini, hayır yani, yaptığı işte "Türkçe" şarkı söy... Devamını Gör

Midoriya

Demet'in Türkçesi derken? Onun konuştuğu dil Türkçe mi?

Midoriya

Herkesin ana dilini konuşabilecek düzeyde Türkçe bilmesi gerek bana göre. Neymiş TDK'nın koyduğu kurallar umurlarında değilmiş de... Bir şey bilmiyor ya maze... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Bizimkilerin laf sokması daha üsluplu Bknz: İbrahim Tatlıses seni pezevenklerin elinden ben kurtardım...

inci küpesiz kız

konuşmam konuşmam diyip öyle demesi gerçekten feciydi