Görüş Bildir
Haberler
Çok Âşık! Şeyma ve Melisa'nın Adını Dövme Yaptıran Meedo'nun Şeyma Subaşı İçin Yaptıklarına Şok Olacaksınız

Çok Âşık! Şeyma ve Melisa'nın Adını Dövme Yaptıran Meedo'nun Şeyma Subaşı İçin Yaptıklarına Şok Olacaksınız

29.10.2022 - 14:58

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo, kız arkadaşını şımartmaya devam ediyor. Çiftin ilişkisinin bittiği sırada Meedo'nun Şeyma'ya aldığı hediyelerin sahte olduğu çok konuşulsa da bu haberler yalanlanmıştı. Geçtiğimiz temmuz ayında yeniden bir araya gelmelerinin ardından Meedo, ardı arkası kesilmeyen sürprizlerine bir yenisini daha ekledi. Aldığı pahalı hediyelerle ve yaptığı sürprizlerle çok konuşulan ünlü isim, son olarak Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'nın isimlerini dövme yaptırdı. Gelin, Meedo'nun Şeyma için dünden bugüne yaptıklarını inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlişkilerine kısaca bir bakış atalım.

İlişkilerine kısaca bir bakış atalım.

Biliyorsunuz ki Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, uzun bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte. Hatta Şeyma Subaşı sevgilisinden evlenme teklifi de aldı. Fakat çift, düğün hazırlıkları yaparken ani bir kararla ilişkilerini sonlandırmıştı. Şeyma Subaşı, bu ayrılık kararını karşılıklı bir şekilde aldıklarını sosyal medyadan takipçilerine duyurdu. Çok konuşulan ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha vermek isteyen çift, geçtiğimiz temmuz ayında yeniden bir araya geldi. Sık sık tatile çıkmayı ihmal etmeyen âşıklar, barışmalarını da lüks bir tatille taçlandırdı.

Yaptırdığı dövme çok konuşuldu.

Yaptırdığı dövme çok konuşuldu.

İlişkilerindeki keyifli anları sosyal medya hesabından sık sık paylaşmayı ihmal etmeyen Şeyma Subaşı sayesinde Meedo eniştenin ne kadar bonkör olduğunu hepimiz biliyoruz. Pahalı mücevherlerden tutun lüks tatillere kadar, sevgilisi için her zaman kesenin ağzını açık tutan Meedo; yaptığı sürprizlere bir yenisini daha ekledi. Fakat bu sefer maddi değeri yerine manevi değeri daha yüksek olan bir jest yaptı. Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa ile arasının çok iyi olduğu bilinen Meedo, Melisa ve Şeyma'nın ismini vücuduna kazıttı. Ayrıca Meedo, omzuna yazdırdığı isimlerin arasına sonsuzluk işareti ekletmeyi de ihmal etmedi. Daha önceleri Şeyma'nın koluna Meedo dövmesi yaptırdığı ve ayrıldıklarında bu dövmenin üzerini kapattırdığı da biliniyor.

Özel jet bulamayınca uçak kapattı.

Özel jet bulamayınca uçak kapattı.

Şeyma Subaşı sevgilisi ve kızıyla birlikte Bali'de güzel bir tatil yaptı. Tatil dönüşü ise Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için özel jet bulamayınca çareyi bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın almakta buldu. Yani Şeyma ve Melisa'nın rahat bir yolcuk yapabilmesi için yolcu uçağını kapattı. Şeyma ise bu olayı sosyal medyada 'Özel jet bulamayınca uçağı bizim için rezerve etti.' notuyla paylaşmayı ihmal etmedi.

Sevgilisinin sponsorluğunda yeni markasını kurdu.

Sevgilisinin sponsorluğunda yeni markasını kurdu.

Acun Ilıcalı ile birlikteyken Şeyma, Bebek'te bir kafe açmıştı. Fakat bazı nedenlerden dolayı bu kafeyi kapattı. Bu olayın ardından Babe Activewear isimli spor kıyafetleri markasını kurdu. Bu girişimi de ne yazık ki başarısızlıkla sonuçlandı. Meedo ile birlikte olduğu süreçte Miami'ye taşınan Şeyma, orada bir kafe açacağını duyurdu. Aynı zamanda bu kafede spor kıyafetleri satışı yapacağını açıkladı. Yeni çıkardığı markasının ismini de 'You do You' olarak duyurdu. Markanın sponsoru da tabii ki sevgilisi Mohammed Alsaloussi.

Aldığı mücevherlerin fiyatları dudak uçuklatıyor.

Aldığı mücevherlerin fiyatları dudak uçuklatıyor.

Tüm bunların yanı sıra bir de hediye ettiği pahalı mücevherler var. Meedo'nun Şeyma'ya aldığı bir bilekliğin fiyatının 22 bin dolar olduğu biliniyor. Hediye ettiği bir yüzüğün fiyatı 4.975 dolarken başka bir hediyesi olan saatin fiyatı ise 1 milyon 800 bin TL. Hatta Meedo'nun Şeyma'ya 1 milyon 200 bin TL değerinde bir kolye hediye ettiği biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyon dolarlık araba hediye etti.

Milyon dolarlık araba hediye etti.

Şeyma Subaşı'nın milyarder sevgilisi Meedo, aldığı pahalı hediyelere bir yenisini daha ekledi. Şeyma'ya Bentley marka bir araba satın aldı. Ayrıca arabanın plakasına da Şeyma yazdırdı. Bu aracın fotoğraflarını da Şeyma Subaşı, Instagram hesabı üzerinden 'En şanslı eşim' notunu düşerek paylaştı.

Tatil için 300 bin dolara tekne kiraladılar.

Tatil için 300 bin dolara tekne kiraladılar.

Barışmalarının hemen ardından tatil yapmaya karar veren çift, Ege koylarına açıldı. Bodrum ve Marmaris'te keyifli bir tatil yapan çift, otelde kalmak yerine bir tekne kiralamayı tercih etti. Kiraladıkları teknenin günlük bedelinin 20 bin dolar olduğu biliniyor. 15 gün süren tatilleri için Meedo, tekneye 300 bin dolar ödeme yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
12
10
8
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GardıropFuat

Pek dövmeye benzemiyor daha çok tükenmez kalemle yapılmış gibi🤣🤣🤣

Diğdem Çakır

şöyle bir enayi bize de nasip olur mu acaba diyeceğim de peçete gibi kullanılıp atılmayı da gururuma yediremem kalsın

Diğdem Çakır

teşekkür ederim abim🌹 ben bir para için bu kadar küçük düşmeyi kendime yediremem😅

ömer

Çok aşık ? Bir anda servetini kaybetse peki aşk devam eder mi ?🤔