Görüş Bildir
Haberler
Yalıda Yaşayan Sosyete Gelini Yasemin Özilhan, Bağış İçin Yıpranmış Ürünleri Satınca Tepkilere Neden Oldu

Yalıda Yaşayan Sosyete Gelini Yasemin Özilhan, Bağış İçin Yıpranmış Ürünleri Satınca Tepkilere Neden Oldu

28.10.2022 - 06:18

Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle hafızalara kazınan sosyetik güzel Yasemin Özilhan, son günlerde yine gündemden düşmüyor! Lüks yaşantısı ve yaptığı harcamaları sürekli tartışılan oyuncunun son yaptığı pes dedirtti! Türk Down Sendromu Derneği için eşyalarını satışa sunan ünlüler kervanına Yasemin Özilhan da dahil oldu. Siteye koyduğu eskimiş ürünler ise görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tanımayanlar için Yasemin Özilhan'dan bahsedelim.

Tanımayanlar için Yasemin Özilhan'dan bahsedelim.

22 Ocak 1985 tarihinde Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya gelen Yasemin Özilhan, oyuncu olmasının yanı sıra aynı zamanda model. Ekranlarda ilk Koçum Benim dizisiyle gördüğümüz güzel oyuncu, ardından Ah Be İstanbul dizisi için kamera karşısına geçmişti. İlk sinema filmi ise Vizontele Tuuba. Çocuğun Var Derdin Var dizisinden sonra oyunculuğa ara veren Özilhan, bu süreçte Can Gürzap’dan diksiyon dersi aldı. Kerem Cem ile başrolü paylaştığı Aşk Oyunu dizisiyle git gide tanınmaya başladı. Ardından Doktorlar dizisiyle popülerliği yakaladı ve en sevilen genç oyunculardan biri hâline geldi. Doktorlar'ın ardından oyunculuğu bıraktığını belirten güzel oyuncu, 2019 yılında Mucize Doktor dizisine Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle konuk oyuncu oldu.

Pahalı kıyafetler şart değil: "3-5 bin TL ile şık olmak mümkün." demişti.

Pahalı kıyafetler şart değil: "3-5 bin TL ile şık olmak mümkün." demişti.

Yasemin Özilhan, bir dönem yaptığı fiyat açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 'İlla pahalı kıyafetler alınması şart değil. 3-5 bin liraya giyinen de var. Önemli olan yakıştırabilmek.' açıklamalarında bulunmuştu. Eleştirilerin odağı hâline gelen Özilhan, o dönem çok sayıda olumsuz yorumla karşılaşmıştı.

"Çok pahalı giyiniyorsun." eleştirilerini yanıtsız bırakmadı.

"Çok pahalı giyiniyorsun." eleştirilerini yanıtsız bırakmadı.

Muhabirlerin kendisine yönelttiği 'Çok pahalı ve lüks kıyafetler giyiniyorsunuz. Bu da tepkileri üzerinize çekiyor. Bu konuda düşünceleriniz neler?' sorusunu yanıtsız bırakmadı. Her şeyin genel olarak pahalılaştığının altını çizen eski oyuncu, 'Yalnızca benim giysilerim ve takılarım pahalı değil. Artık her şey pahalı. Peynir de pahalı, süt de pahalı. Sadece giysilere mahsus bir durum değil yani. Hayat pahalı. Marka giyinmek gibi bir takıntım yok. İlla pahalı giysilerim olsun diye çaba sarf etmiyorum. Beğendiğim şeyleri giyiniyorum.' dedi.

Önerdiği bakım ürününün fiyatı dudak uçuklattı.

Önerdiği bakım ürününün fiyatı dudak uçuklattı.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yasemin Özilhan, Instagram hesabından bakım ürünü önerdi. Güzel ismin takipçileri, kremin fiyatını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. En ucuz önerisi bin liradan başlayan cilt bakım ürünlerinin en pahalısı ise 45 bin lira. Oyuncunun bu paylaşımının ardından sosyal medyada 'Kreme bakarken fakirleştim. İnsanların maddi durumundan haberin var mı?' yorumlarına maruz kaldı.

Kilosu 760 TL olan atıştırmalık tarifi verdi.

Kilosu 760 TL olan atıştırmalık tarifi verdi.

Sağlıklı beslenmeye önem veren Yasemin Özilhan, daha önce paylaştığı bir videosuyla da eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Mutfağa giren eski oyuncu, pikan cevizi ile yaptığı atıştırmalık tarifini takipçileri ile paylaştı. Cevizin kilosunun 760 TL olduğu anlaşılınca ünlü ismin bu paylaşımı sosyal medyada 'Bu hayatı Yasemin Özilhan yaşıyor.' yorumlarına sebep oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harcamalarını kısmış, hatta pazardan bile alışveriş yapıyormuş.

Harcamalarını kısmış, hatta pazardan bile alışveriş yapıyormuş.

Lüks yaşantısı ve harcamalarından ötürü hedef hâline gelen Yasemin Özilhan, bir açıklamasında harcamalarını kıstığını belirtti. 'Eskisi kadar fazla alışverişe çıktığım söylenemez. Ekonomik anlamda zor günlerden geçiyoruz. Bu nedenle ben de harcamalarımı kıstım. Yeri geldiğinde sadece indirimlere bakıyorum. Sürekli lüks markalardan alışveriş yapmıyorum yani.' dedi. Bunun üzerine 'Pazardan alışveriş yapar mısınız?' sorusunu ise şöyle yanıtladı: '10 yıldır gitmiyorum. Yolumun üzerinde pazara denk gelirsem gider, birkaç parça alırım. Davette bile giyerim. Ayrım yapmaya karşıyım. Burada önemli olan kıyafeti taşıyabilmek.' Yasemin Özilhan, giyim tarzı nedeniyle eleştirilen Demet Akalın'ı da savundu. Akalın'ın tarzını çok beğendiğini ifade eden eski oyuncu, giydiklerini ona çok yakıştırdığını söyledi.

Çöpe atmak yerine bağışa sunmuş.

Çöpe atmak yerine bağışa sunmuş.

Son olarak Yasemin Özilhan, satışa sunduğu eşyaları ile gündeme geldi. Ünlü isimler, dolabındaki kıyafetlerini bağışlayıp Türk Down Sendromu Derneği'ne destek oluyor. Bu kervana Yasemin Özilhan da dahil oldu. Kıyafet ve aksesuarlarını siteye yükleyen ünlüler, bunları satışa sunup gelirini ise derneğe bağışlama kararı aldı. Burcu Esmersoy, yeni ve etiketi üzerinde ürünleri koyarken Yasemin Özilhan'ın koyduğu eski ve yıpranmış ürünler; görenlerin dikkatini çekti. Eski siyah bir babet ayakkabısını koyan Özilhan'ı sosyal medya kullanıcıları linç etti. 'Çöpe atması gerekirken bağışlamaya kalkmış.' yorumlarına maruz kalan oyuncunun bu davranışı, gündemden düşmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
85
15
8
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yilgin

Kendi kimliği olmayan kocası ve parası ile var olan bir kişisin sadece.

ben dış görünüşüne göre insanları değerlendirmenin yanlış olduğuna inanıyorum... mesela bu kadın da dışardan bakıldığında gayet aklı başında birine benziyodu

hedefsizkitle

Allah kimseyi sonradan görme yapmasın..

Ece anay

bı sevgilisi vardı Keremcem mi ne buna şarki yapmişti kendisini bu zengin kocasıyla aldatıp terkedince şarkınin adı da ' sana Ferrari lazım ' mi neydi

Ece anay

anlatmiş kadını işte