Görüş Bildir
Haberler
Çocuğunun Psikolojisini Düzelteceğini Söyleyen Üfürükçüye 11 Bin TL Kaptırdı...

Çocuğunun Psikolojisini Düzelteceğini Söyleyen Üfürükçüye 11 Bin TL Kaptırdı...

Ulaş
01.02.2021 - 12:53

Afyonkarahisar’da bir kişi, psikolojik rahatsızlığı olan oğlunu iyileştireceğini söyleyen üfürükçü tarafından 11 bin TL dolandırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şuhut ilçesinde uzun süredir psikolojik sorunları olan oğlu Uğur K.'yi (22) tedavi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götüren baba Salim K., (61) iddiaya göre burada tedavi için başka bir servise gelen ve isminin sadece Niyazi olarak bildiği şahıs ile tanıştı. Baba Salim K., şahısla bir süre konuşarak oğlunun hastalığından bahsedince Niyazi isimli şahıs baba Salim K.'ya, Yaşar S., (48) Atakan isimli biri ile tanıştıracağını, onun kendisine yardımcı olacağını söyledi.

Salim K., bunun üzerine Yaşar S. ile telefon üzerinden irtibata geçti.

Yaşar S., Salim K.'nın oğlunun hastalığı hakkında bazı bilgiler aldıktan sonra kendisini birkaç gün içinde arayacağını söyledi. Telefon görüşmesinin üzerinden 3 gün geçtikten sonra Yaşar S., Salim K.'yı tekrar arayarak 6 bin TL'si peşin 3 bin TL'si ise çocuk iyileştikten sonra verilmek üzere anlaştı. Salim K., şahsın söylediği 6 bin TL'yi çevresindeki insanlardan borç para bularak Yaşar S.'nin söylediği ve sonrasında Perihan U. isimli kadına ait olduğu anlaşılan banka hesabına yatırdı.

Mahkeme tutanaklarında ilginç ifadeler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
12
6
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sirius Black

iyi olmuş, az bile olmuş. Bu işin okulunu okumuş en iyi psikiyatrist ya da psikolog bile en fazla 500 tl alırdı bir seans için. medet umduklarınız böyle sıçı... Devamını Gör

neden-ulan-neden

çok kaliteli bi psikologun seansı 500 tl . 22 seans aldırırdın o da çözerdi muhtemelen. neyse üzülmedim doğal seçilim işliyor.

Zerroo

Bence burada konu, adamin geleneksel olarak gördüğü sekilde yalan yanlis seylere kanmasi degil, maddi durumlarini goruyorsunuz, bence mesele amcanin 11.000 T... Devamını Gör