Görüş Bildir
Haberler
Cilt Bakımı İçin Binlerce Lira Harcamanıza Gerek Yok! İşte Dünya Güzeli Ünlülerin Ev Ortamında Uyguladığı Cilt Bakım Sırları

Cilt Bakımı İçin Binlerce Lira Harcamanıza Gerek Yok! İşte Dünya Güzeli Ünlülerin Ev Ortamında Uyguladığı Cilt Bakım Sırları

R.G.
24.12.2020 - 10:55

Her daim kusursuz görünen ve güzellikleriyle aklımızı başımızdan alan ünlü kadınların doğal güzellik sırlarını merak ediyor musunuz? Onlar gibi görünmek için pahalı ürünlere ve kimyasallara ihtiyacınız yok.

Sinem Kobal

Sinem Kobal

Pürüzsüz cildine hayran olduğumuz Sinem Kobal'ın sırrı ise ylang yağı. Yaşlanmayı geciktiren ve cilt sorunlarının iyileştiren ylang yağını hem saçınıza hem de cildinize uygulayabilirsiniz. Ylang yağı, özellikle egzamalı bölgeler için oldukça faydalı.

Hazal Kaya

Hazal Kaya

Her daim canlı ve aydınlık bir ciltle gördüğümüz Hazal Kaya'nın en büyük güzellik sırrı ise gül suyu. Siz de cildinizi temizledikten sonra tonik yerine gül suyu uygulayarak gözeneklerinizi sıkılaştırabilir ve cildinizi tazeleyebilirsiniz.

Meghan Markle

Meghan Markle

Duru güzelliği ve asil tavrı ile dikkatleri üzerine çeken Meghan Markle'ın en büyük sırrı ev yapımı doğal maskeler. Cildi daha parlak bir hale getirmek ve sivilceleri yok etmek için Meghan, zerdeçaldan yardım alıyor. Zerdaçalı ve balı karıştırıp hazırladığınız ev yapımı maske, cildinizi ışıl ışıl yapacak.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Efsane dizi Friends ile hepimizin kalbinde taht kuran Jennifer Aniston'ın kusursuz cildinin sırrı avokado maskesi. Her derde deva, mucize besin avokadoyu yumurta akıyla karıştırıp yüzünüze maske olarak uygulayabilirsiniz.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Victoria Beckham'ın genç ve ışıl ışıl cildinin sırrı somon. Her gün mutlaka somon tüketen güzel yıldız, zengin omega 3 içeriğinden dolayı cilt yaşlanmasını yavaşlattığını ve cilde ışıltı verdiğini iddia ediyor.

Charlize Theron

Charlize Theron

Ünlü yıldızın hem kırmızı halıda hem de günlük hayatında, her daim kusursuz gördüğümüz cildinin altında yatan sır ise soğuk su. Her gün uyandığında yüzünü buz gibi suyla yıkayan güzel oyuncu, cildinin bu şekilde sıkı ve canlı kaldığını düşünüyor.

Bensu Soral

Bensu Soral

Bensu Soral güzellik sırları en çok merak edilen ünlülerimizden biri. Bensu Soral, kan dolaşımını hızlandırmak ve cildine canlılık kazandırmak için kahveden yararlanıyor. Türk kahvesine suyla veya balla kıvam verip cildinize dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz.

Tülin Şahin

Tülin Şahin

Sağlıklı yaşan denince Tülin Şahin, akla ilk gelen isimlerden. Cildini korumak için bol bol doğal malzemelerden faydalanan güzel yıldızın favori sırrı ise muz ve elmadan oluşan maske. Rendelenmiş elma, muz püresi ve balla hazırlanan bu maske cildinize adeta nem bombası etkisi yapacak.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Güzelliği ile baş döndüren Miranda'nın pürüzsüz cildinin sırrı ise salatalık. Özellikle siyah noktalarla salatalık sayesinde başa çıktığını söylüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
16
6
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Zerdacali kesinlikle yuzunuze surmeyin kina gibi sari iz birakiyor