Görüş Bildir
Haberler
Çiftlikçilikten Kampüs Rektörlüğüne: Sizi Saatlerce Ekranın Başında Tutacak Bağımlılık Yapıcı 8 Oyun

Çiftlikçilikten Kampüs Rektörlüğüne: Sizi Saatlerce Ekranın Başında Tutacak Bağımlılık Yapıcı 8 Oyun

Bu listede en sevilen yönetim oyunlarını derledik. Viking kasabasından çiftlik yönetimine kadar uzayan listemizde birbirinden keyifli yönetim temalı oyunlara yer verdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Stardew Valley

1. Stardew Valley

Çıkış yaptığı günden bu yana severek oynanan Stardew Valley oyun dünyasında özel bir yere sahip. Oyuncuları huzur ve emek ile dolu renkli bir kasabaya götüren yapımda kendi çiftliğinizi kurmak ve kasaba halkı ile pek çok yönden etkileşime geçmek mümkün. Çiftçilik ve yönetim oyunlarından biri olarak eşsiz bir formül yakalayan Stardew Valley türün yeni örneklerini de büyük oranda etkiledi.

Hayatımızda artık yeni bir kavram var, espor! Gelin nedir ne değildir birlikte bakalım.👇

2. Frozenheim

2. Frozenheim

Adeta terapi gibi hissettiren Frozenheim oyuncuları bir Viking kasabasını yönetmeye davet ediyor. Frozenheim eş zamanlı savaş ve geniş yönetim öğeleriyle bu yılın sevilen oyunlarından biri oldu.

3. Dinkum

3. Dinkum

Dinkum henüz erken erişim sürecinde olmasına rağmen Steam'in zirvesindeki oyunların arasına girdi. Oyuncuları pek tatlı bir yönetim serüvenine davet eden oyunda mütevazı adamızı büyük bir kasabaya çeviriyoruz. Avcılık, toplama, inşaat, yemek pişirme ve madencilik gibi pek çok çalışma yaparak küçük kasabamızın nüfusunu artırmayı hedefliyoruz.

4. Jurassic World Evolution 2

4. Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 ile evrim ve yaşam Jurassic World'un sınırları içerisinde fevkalade bir serüvenden geçiyor. Oyuncular birbirinden ilginç dinozor türleri ile evrimsel gelişmeler kaydedebiliyor. Düşünen ve çevresel etkenlere tepki veren dinozorlar yetiştirebilir, kendi dinozor ekosisteminizi kurabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Ranch Simulator

5. Ranch Simulator

Ranch Simulator ile aradığınız çiftlik ve ahır yönetim hayali oyun kütüphanenize ekleniyor. Çiftlik yönetimine dair pek çok bileşeni bünyesinde toplayan yapım oyunculardan geçer not aldı. Hayvancılık yapmak, ahır yönetmek ve ziraat merkezli girişimler yapmak istiyorsanız Ranch Simulator tam size göre.

6. Two Point Campus

6. Two Point Campus

Two Point serisinin yeni halkasında akademik bir kurumun iplerini elimize alıyor, stratejik planlamalar yaparak nitelikli bir kampüs kurmayı hedefliyoruz. Two Point formüllerini üniversite yönetim konsepti ile harmanlayan Two Point Campus yönetim oyunlarında yeni bir soluk arayanlar için harika bir seçim.

7. Satisfactory

7. Satisfactory

Satisfactory ile endüstri ve otomasyon sistemlerinde doruğa ulaşmak mümkün. Endüstri 4.0'ı ilan ettiğimiz oyunda devasa bir üretim zinciri kurabilir ve çeşitli otomasyon bileşenleri ile kendi fabrika krallığınızı oluşturabilirsiniz. Bağımlılık yapıcı bir oyun olan Satisfactory oyun kütüphanenizin yeni yıldızı olabilir.

8. Slime Rancher

8. Slime Rancher

Oynayanların başından bir türlü kalkamadığı Slime Rancher hayvan yetiştiriciliğini ilginç bir evrimden geçiriyor. Slime yetiştirdiğimiz ve bakımlarını üstlendiğimiz oyun listemizdeki en bağımlılık yapıcı oyunlardan biri. Çiftlik yönetim simülasyonlarını seviyor ve benzer mekaniklerden zevk alıyorsanız Slime Rancher sizden geçer not alacak.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın