Görüş Bildir
Haberler
Çeyrek Altın 1280 Liranın Üzerinde: Dolar ve Euro Haftaya Nasıl Başladı?

Çeyrek Altın 1280 Liranın Üzerinde: Dolar ve Euro Haftaya Nasıl Başladı?

Dolar/TL yeni haftaya 13,86'yı görerek başladı. Euro/TL ise hafif eksiye dönerken 15,60 düzeyinde işlem görüyor. TL’deki seyrin yeni bir Merkez Bankası müdahalesi getirip getirmeyeceği bugün izlenecek. Gram altın ise yeni haftaya 785 TL'den başlarken, çeyrek altın da 1283 TL seviyesinde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen haftayı 13,70 civarında tamamlayan dolar/TL, yeni haftaya 13.80’li seviyelerden başladı. Euro/TL ise hafif eksiye dönerken kurlar 15,60 düzeyinde.

Gram altın 785 liradan haftaya açılış yaparken, cuma kapanışta 786 liradan işlem görüyordu.

Çeyrek altın 1283 liradan haftanın ilk gününde işlem görürken, önceki hafta kapanışta 1285 lira seviyesindeydi.

Merkez Bankası'nın faiz hamlesi bekleniyor

Merkez Bankası'nın faiz hamlesi bekleniyor

TL’deki seyrin yeni bir Merkez Bankası (TCMB) müdahalesi getirip getirmeyeceği bugün izlenecek. Yurtiçi veri gündeminin yoğun olmadığı haftada yarın kasım ayı Hazine nakit dengesi, cuma günü TCMB piyasa katılımcıları anketi ve ekim ayı işsizlik verileri yayımlanacak.

Yurtdışında ise cuma günü yayımlanacak olan ve ABD’de faizlerin öngörülenden daha erken artırılacağı beklentilerini şekillendirecek olan enflasyon verisi izlenecek.

13.80 seviyesinde müdahale gelmişti

TL’nin geçen hafta sığ piyasada 14 seviyesini görmesinin ardından TCMB iki defa dolar satarak piyasaya müdahale etti. TCMB’nin iki müdahalesi de dolar/TL’nin 13.8 seviyesine gelmesiyle başladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın