Görüş Bildir
Haberler
Can Boğaz'dan Gelir! Günün En Sevdiğimiz Öğünü İçin İstanbul'da Boğaza Karşı En Şahane 15 Kahvaltı Mekanı

Can Boğaz'dan Gelir! Günün En Sevdiğimiz Öğünü İçin İstanbul'da Boğaza Karşı En Şahane 15 Kahvaltı Mekanı

Rana Şen
23.10.2020 - 16:20

Güne başlarken şöyle güzel bir kahvaltı yapalım dedik. Hazır İstanbul'dayız, olmuşken tam olsun! Boğaz'da olsun! Şehrimizin güzelliğine bir de kahvaltı ekledik, tadına doyum olmuyor. Birbirinden güzel mekanları listeledik, rotayı belirlemek size düştü. Onedio keyifli güne başlangıçlar diler!

1. Le Vapeur Magique

Eşsiz boğazın ortasında vapurun içinde boğaz turu eşliğinde harika bir kahvaltı için Le Vapeur Magique güzel bir tercih olabilir.

2. Dilruba Restorant

İstanbul'un balkonu Dilruba, açık büfe kahvaltısı ile güzel bir güne başlarken önce gözünüzü sonra karnınızı doyurmak için en iyi adreslerden biri.

3. Kireçburnu Fırını

1957'den beri hizmet veren Kireçburnu Fırını; patisserie ürünlerindeki başarıları ile zaten parmakları yediriyor. Bir de üzerine eşsiz deniz havası eklenince...

4. Aşşk kahve

Denize olan konumu ve şık atmosferi ile Aşşk Kahve güzel bir kahvaltı için seçenekleriniz arasına dahil olabilir.

5. Kale Bosphore Çay Bahçesi

Rumeli Hisarı'nda hizmet veren ve yıllara meydan okuyan popülerliği ile Kale Bosphore Çay Bahçesi şehrin içinde fakat stresten uzak şahane bir kahvaltı için harika bir mekan.

6. The House Cafe Ortaköy

Kahvaltı için nereye gitsem diye düşünüyorsanız Ortaköy'de bulunan The House Cafe manzarası ve menüsü ile sizi büyüler. Geniş oturma alanı ile konuklarını bekletmeden ağırlaması ekstra tercih sebebi.

7. Yeniköy Emek Cafe

1965’ten beri hizmet veren Yeniköy Emek Kafe ambiyansı ve lokasyonu ile boğazda kahvaltı konsepti için İstanbulluların yıllardır gözdelerinden.

8. Kuleli Yakamoz

İç mekanda tercih edilen camekan yapı sayesinde kendinizi bir adım sonra denizde hissedeceğiniz çok keyifli bol lezzetli bir kahvaltı için Kuleli Yakamoz Restaurant Çengelköy'de hizmet vermekte.

9. Mihrabat

Mihrabat Korusu; Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminde Mısırlı Abbas Halim Paşa’nın kızı Rukiye Hanıma yüz görümlüğü olarak hediye edilmiş. Günümüzde büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapan Mihrabat Korusu, güne başlarken müthiş manzarası eşliğinde verdiği kahvaltı servisi ile keyifli bir seçim olacaktır.

10. Boon Cafe

Çengelköy’ün bilinen mekanları arasında yer alan Boon, güne güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için tavsiye edebileceğimiz en güzel adreslerden biri.

11. Taş Kahve

Harika sunumları, göz doyuran servisleri ve güler yüzlü personeli ile Taş Kahve İstanbul'da deniz manzaralı kahvaltı için en güzel lokasyonlardan biri.

12. Lokma İstanbul

Modern ve yenilikçi yapısı ile Lokma boğazı en iyi gören mekanlar arasında. Bir de kahvaltı oldu mu üstüne, ne diyelim... Tadına doyulmuyor, tadından yenmiyor.

13. Yeşilçam Cafe & Bistro

Üsküdar'da hizmet veren Yeşilçam Cafe uygun fiyatları ve kaliteli kahvaltısı ile bilinen bir işletme olmuş ve İstanbullunun güvenini kazanmış mekanlar arasında olup güne güzel bir başlangıç için ideal bir tercih.

14. Cafe 5. Cadde

Tarihi yarımada manzarasının tadını bir de kahvaltıyla çıkaracağım diyorsanız Cafe 5. Cadde, güler yüzlü personeli ve zengin menüsü ile Üsküdar sahilinde hizmet vermekte.

15. Yoros Cafe & Restaurant

Mavi ile yeşilin İstanbul'da belki de buluştuğu en güzel yerden bakmak için Anadolu Kavağı'nda bulunan Yoros Cafe konumu ile harika bir mekan.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kedigiz

Aqua florya bogazdaymista biz mi bilmiyormusuz

Pasif Kullanıcı

Bedava mı bunlar? Güzel güzel tanıtmışsınızda ya parası, para yeter mi oralara

beetlejuice

Evde 20 tl ye yenilebilecek bişey için minimum 2 kişi 200 tl den aşağıya kalkmazsınız bunun da adı boğaz manzaralı s**iş olur