Görüş Bildir
Haberler
Camiye Erdoğan Posteri Asıldı: 'Bu Rezalet İçin Sizin Verecek Bir Cevabınız Var mı?'

Camiye Erdoğan Posteri Asıldı: 'Bu Rezalet İçin Sizin Verecek Bir Cevabınız Var mı?'

Bursa'daki Ahmet Dai Camii'nin duvarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri asıldı. Camiye Erdoğan posterinin asılmasına tepki gösteren İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, ''Camiler kutsalımızdır ve bu mekanlarımıza yaptığınız bu kötülük bile tek başına gitmenize gerekçedir. Bu rezalet için sizin verecek bir cevabınız var mı?” diye sordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu kötülük bile tek başına gitmenize gerekçedir'

'Bu kötülük bile tek başına gitmenize gerekçedir'

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bulunan belediye binasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyası için hazırlanan afişleri gösterildi. Bu olay sonrası Bursa'daki Ahmet Dai Camii'nin duvarına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın posteri asıldı.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, Kayhan Mahallesi'ndeki Ahmet Dai Camii'nin duvarına asılmış AK Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, vali ve kaymakama tepki gösterdi.

'Camiler kutsalımızdır'

'Camiler kutsalımızdır'

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hasanoğlu şu ifadeleri kullandı:

Bursa Kayhan Mahallesi Ahmet Dai Camii... Camiler kutsalımızdır ve bu mekanlarımıza yaptığınız bu kötülük bile tek başına gitmenize gerekçedir.' Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'ı hedef gösteren Hasanoğlu, postere ilişkin 'Bu rezalet için sizin verecek bir cevabınız var mı?” diye sordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
75
18
7
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

olm adamlar bırak peygamberi, utanmasalar allah diyecekler tayyip için. camiye de asarlar, secde de ederler. şaşırmıyoruz.

Thistle

Diyen oldu zaten. Allah benzetmesinin üstüne çıkacak yalak aranıyor şu an.

mamamia

camiye poster mi asılır o ırıspı çocukları diyesim var ama demicem

Thistle

Bunlar deprem bölgesinde not tutuyoruz demiyor muydu? Siz de tutun. Seçimden sonra yargılanacak kim varsa, eksiksiz listenizi yapın.