Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Söyle Hangi Hastalığa Yakalanma İhtimalinin Yüksek Olduğunu Söyleyelim!

etiket Burcunu Söyle Hangi Hastalığa Yakalanma İhtimalinin Yüksek Olduğunu Söyleyelim!

Burcun sana her şeyi anlattığı gibi şimdi de hangi hastalığa yakalanma ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor. Ne burçmuş be! Bakalım senin burcuna göre yakanlanma ihtimalinin yüksek olduğu hastalık neymiş?

Not: Bu bir eğlence testidir. Teşhis için doktorunuza gidin ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç ve öğren!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Basur (Hemeroid)

Basur (Hemeroid)

Üzgünüz ama basur olma ihtimalin çok yüksek! Senin yediklerine dikkat etmen gerekiyor. Burcuna göre çok düzensiz beslenen ve ne yediğine dikkat etmeyen bir yapın var. Bu yediklerine göre basur olmamak elde değil. Bu dikkatsiz yapın yüzünden ihmal ettiğin bir tek sağlığın değil. Yaşayış tarzın, savrukluğun ve kendine iyi bakmaman. Bunların sonucunda, basur olma ihtimalin çok yüksek. Kendine dikkat etmelisin ve bir an önce önlem almalısın. Hastalığa yakalanma dönemlerin yaklaşıyor. Yoksa tuvaletten çıkamayacağın günler seni bekliyor olacak. Tuvalet kağıdının bu kadar pahalı olduğu dönemde hastalığa yakalanmamaya çalış. Biliyorsun ki, bu hastalığı tetikleyen birçok unsur var. Kabızlık şikayetiyle başlar, sonra önünü alamazsın. Hadi sana sağlıklı günler dileriz.

Migren!

Burcunun da en büyük özelliklerinden birisi olan baş ağrısı şikayetlerinin ilerlemesi sonucu, yüksek ihtimalle migren olacaksın. Kafana taktıkların ve her konuyu stres haline getirmek sana baş ağrısı yaratacak. Işığa karşı hassaslaşma ve şiddetli baş ağrıları... Seni bu hale diğer insanlar getirmiş. Hayat şartları ve tripli insanlarla yaşaya yaşaya migren hastası olup çıkacaksın. Ufak tefek baş ağrılarım var diyorsan eğer sana tavsiyemiz, başta kafana bir şeyleri fazlasıyla takma. Yeteri kadar konuş ve yeteri kadar dinle. İnsanların derdi seni geriyor ve kendine üzüntü haline getiriyorsun. Migren olmanın eşiğine gelmişsin. Kendin için iyi şeyler yapmaya çalış ve ufak bir tatile çık. Yoksa sonun çok iyi gözükmeyecek. Haydi bakalım sağlıklı günler dileriz!

Anksiyete bozukluğu!

Stres ve gerginliğin tekrarlanması sonucu kendini gösteren anksiyete bozukluğu senin kaçamayacağın bir gerçeklik. Şimdi sakin ol ve derin bir nefes al. Yaşadıkların gereği ve son dönemlerin getirisi olan anksiyete bozukluğu sende yüksek ihtimal olası hastalıkların içinde yer alıyor. Kalabalık ortamlara girince üzerine üzerine geliyor gibi oluyor. İnsanlardan da çok fazla sıkılmış durumdasın. Bu gibi ortamlar sana anksiyete bozukluğunu yaşatacak. Kendine dikkat et ve derin derin nefes almaya çalış. Seni sıkan ve bunaltan kişilerden uzak dur. İnsanların habire sana dert anlatmamalarını söyle. Arkadaşlarını anlayışlı olanlardan seçmeye çalış. Son zamanlarda bunlar sende stres yaratmış gibi. Sağlıklı günler dileriz...

Tükenmişlik sendromu!

Tükenmişlik sendromu!

Duygularının darmadağınlığı ve oradan oraya koşuşturmanın sonucunda sen tükenmişlik sendromuna yakalanabilirsin. Burcunun da getirisi olan detaycılık ve her işe yetişmeye çalışmaların yüzünden büyük streslere giriyorsun. Kendine vakit ayırmıyor, insanların sorunları için koşturuyorsun. Sanki bütün işleri sen yapmak zorundasın. Bir kez olsun kafanı dinlemiyorsun. Çökeceksin çökeceksin diyorlar ama inanmıyorsun. Biz de söyleyelim 'Çökeceksin!'. Duygularını dağıtanlar son zamanlarda peşini bırakmıyor. İnsanları minnoş kalbini kırmamaları konusunda önceden uyarmalısın. Sonunda üzülen taraf sen oluyorsun. Kendini bir odaya kapatıp, kimseyle konuşmamaya çalışıyorsun. Belirtilerin çoğu seni bu sendroma itiyor. Kendin için iyi bir şeyler yap ve kafanı dinlemeye çalış. Hafta sonları dışarı çıkmayı bırak ve evde oturup biraz dinlen. Eminiz sana çok iyi gelecek. Yoksa bu yaşadıkların hastalığını tetikleyecek. Kendine dikkat et...

Astım!

Takıldığın ortamlar gereği ve zayıf bünyen sayesinde astım olma ihtimalin çok yüksek. Etrafında tütün kullanan kişilerin çok olması üzerine bir de eskiden beri yaşadığın nefes darlığı seni astıma itecek. Burcunun da getirisi olan zayıf bünye ve diğer insanlara oranla dumana karşı daha duyarlı olman seni zor duruma sokuyor. Astım dönemlik de olabiliyor. Senin dikkat etmen gereken şey dumanlı ortamlardan uzak durman. Sen de haklısın böyle bir hayatta kafan hafif dumanlı nasıl durasın ki? Sakız falan çiğneme yöntemi seni daha rahatlatacak. Astım olmak istemiyorsan ve kendine bir iyilik yapmak istiyorsan sigara ve türevlerinden mutlaka uzak durmalısın.

Romatizma!

Romatizma!

Romatizma genç yaşta olur mu? Evet olur, sen böyle incecik giyinip gezersen ve kafana her şeyi takarsan romatizma da olursun tifo da olursun! Burcunun getirisi olan enerjin ve bitmek tükenmeyen bilmeyen hızın çok güzel evet, fakat bu kadar hızlı hayatın içerisinde stres de fazla olur. Bu da seni romatizma hastalığına itecek gibi duruyor. Burcunun sahip olduğu hastalık grupları içerisinde romatizma sıklıkla görülüyor. Kendine dikkat etmelisin ve stresten uzak durmalısın. Vücudunu sıcak tutmalısın. Öyle havalar güzel diye incecik giyinip gezmeyeceksin. Biraz otur oturduğun yerde. Ellerini sıcak ve soğuk suya fazla sokmamaya çalış. Romatizmayı en büyük tetikleyen sıkıntılar bunlar. Kendine dikkat et ve hasta olmamaya çalış.

Reflü!

Yedin yedin bir de üzerine sıkıntıların eklenince reflü patlak verdi! Neyse ki henüz reflü olmuş değilsin. Fakat burcuna göre yakalanma riskinin yüksek olduğu hastalık reflü. Kendine dikkat etmezsen midende yanmalar oluşur. 'Bizim ciğerimiz yanmış midemiz yansa ne olur?' diyorsun. Öyle olmuyor işte. Kendine dikkat etmezsen öyle her şeyi yersen sonunda reflü olacaksın. Hafif hafif belirtilerini hissediyor gibisin. Asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durmazsan miden koşarak uzaklaşacak senden. Aman dikkat!

Yüksek tansiyon!

Burcuna göre yatkın olduğun hastalık yüksek tansiyon. Hayatı zirvede yaşayanlardansın ve bu zirve seni yine zirve olan bir hastalıktan alıkoymayacak. Yüksek tansiyon yükseklerde gezenlerin hastalığı değil tabii. Senin gibi yediğine içtiğine dikkat etmeyen, sürekli bir oraya bir buraya koşturan ve sinir stres seviyesi yüksek insanlarda olur. Sinirlerine hakim olmaya çalışmalısın yoksa sonucunda yüksek tansiyondan habire bir oraya bir buraya bayılacaksın. Kendine dikkat et.

Depresyon!

Burcunun getirisi olan uyuşukluk ve kolunu bile kaldıramama durumu seni yüksek ihtimalle depresyona itecek. Depresyona girersin giremezsin bilemeyiz. Senin elinden tutup bu duygu durumundan çıkartacak birisine ihtiyacın var. Halsizlik ve olaylara karşı tepkisizliğini üzerinden atamıyorsun. Son dönem yaşadıklarına tanık olacak başka birisi olsa çoktan çökerdi sen yine iyi ayaktasın. Fakat gittiğin yol yol değil. Seni kendine getirecek ve enerjini yükseltecek eğlencelere ve kişilere ihtiyacın var. Sağlıklı zamanlar dileriz...

Fıtık!

Ağır yüklere gelemiyorum diyorsun peki sırtında taşıdığın bu sorumlulukların ne olacak? Senin burcunun da getirisi olan narinliği ve kırılganlığı üzerinde hep taşıyorsun. Fıtık olacaksın yakında. Ağır nesneler kaldırmaman gerekiyor ve sorumluluklarını biraz olsun hafifletmen gerekiyor. Sakın ters bir hareket yapma! Kendine dikkat et.

Şeker hastalığı!

Şeker hastalığı!

Ellerde uyuşma, ağızda kuruluk ve sürekli yemek yeme isteği... Sen şeker hastası olma ihtimalini üzerinde taşıyorsun. Kendinden geçerek yediğin yemeklerin sonucu bu şekilde çıkacak. Burcunun da en büyük zaafı bu! Dikkatsiz beslenme sonucu kendini bir salmalar bir bırakmalar vay efendim elden ayaktan düşmek... Senin acilen toparlanıp kendine gelmen gerekiyor. Yoksa şeker hastası olma yolunda ilerliyorsun. Amcalarla diyabete bağlanırsın bizden söylemesi.

Vertigo!

Vertigo!

Baş dönmesi, kulak ağrısı, yerinden kalkamama ve birçok neden... Sen kulak kristallerinin yerinden oynamasından dolayı Vertigo olacaksın. Peki senin Vertigo olmana neden olan etkenler neler? Etrafında o fitne fesat dolaşanlar seni strese sokuyor. Hemen, çabuk çabuk onlardan uzaklaş. Kendine daha iyi bir yol çiz ve asla strese girme. Burcunun da getirisi olan her sorunu kafaya takma problemin seni bu noktalara getirdi. Sen de buna yol yaptın tabii. Biraz kendin için çabala ve gün içinde gözlerini dinlendir. Bilgisayarla, telefondan uzak durmaya çalış.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
248
190
100
63
60
31
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emriye Coşkunsu

oglak depresyon noktasi virgulund dogru 😂😂😂

Gulyana Iva

Nasıl ya !! 😂 tuvalet kağıdı pahalı olduğu bu günlerde 😂😂🤣

moondark

migren. Seni bu hale diğer insanlar getirmiş :))