Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Favori Yemeğini Tahmin Ediyoruz!

etiket Burcuna Göre Favori Yemeğini Tahmin Ediyoruz!

Haydi tek yapman gereken burcunu seçmek ve favori yemeğini öğrenmek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu söyle bize hadi!

"Çorba"

"Çorba"

Aslında sen çok fazla yemek seçmezsin.Önüne ne gelirse yersin fakat bir tercihin olursa o sulu yemeklerden yana olur. Sulu yemeklerden ise en çok sevdiğin yemek 'çorba'  sanırsak. Çorba türlerinden de her şeyi seversin. Ama en çok mercimek çorbasını içersin. Bol limonlu karabiberli ohhh mis. Sana şimdiden afiyet olsun.

"Yaprak Sarma"

"Yaprak Sarma"

Sen resmen yaprak sarmasına aşıksın. Evet yemek tercihlerinde çok fazla seçim yapmazsın ama favori yemeğin 'yaprak sarması' diyebiliriz. Üstüne bir de yoğurt sosuna bayılırsın. Ama öyle her yerde yemezsin. Ev yapımı olacak, anne eli değmiş gibi. Sarmanın içerisinde bir de et olursa buna bayılırsın. Sen ağzının tadını çok iyi biliyorsun. Şimdiden sana afiyet olsun.

"Mantı"

"Mantı"

Sen resmen mantıya aşıksın! Gittiğin her yerde mantı yemezsin ama ev yapımı mantılara bayılırsın. Ev de annene sürekli mantı yapması için ısrar edersin. Mutlaka her hafta mantı yersin, her hafta yemesen bile iki haftada bir mutlaka yersin. Hiç aksatmazsın. Senin için mantı her şeydir. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Hamsi Balığı"

"Hamsi Balığı"

Sen deniz ürünlerinden balık türlerine bayılıyorsun. Ama içlerinden mutlaka birini tercih edeceksen bu 'hamsi' olurdu. Her hafta  mutlaka yediğin bir deniz ürünüdür kendisi. Hem sağlık açısından hem de gerçekten çok sevdiğinden hiç eksik etmezsin. Bir de hamsinin yanında salata olursa tadından yenmez. Hadi şimdiden sana afiyet olsun.

"Palamut Balığı"

Sen balık türlerinden palamuta bayılıyorsun. Böyle palamut balıklarını bol bol tuz, karabiber ve zeytinyağı karışımına bulayıp döküm ızgara tavada kızarttıktan sonra da limon suyu, az miktarda zeytinyağı ve maydanoz ile hazırlanan sosu balıkların üzerine gezdirdikten sonra bayıla bayıla yiyorsun. Sana şimdiden afiyet olsun.

"İskender"

"İskender"

Sen yemek türlerinden aslında neredeyse hepsini yersin. Öyle ayırt etmezsin. Ama bir yemek var ki ona bayılıyorsun. Böyle bol tereyağ  ile süslenmiş 'iskender' olsa da yesek değil mi? Sen iskendere bayılıyorsun. Yanına da içecek olarak bir kola olursa tadından yenmez. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Kuru Fasulye ve Pilav"

"Kuru Fasulye ve Pilav"

Meşhur Türk yemeği olan kuru fasulye ve pilav senin favori yemeğin. Şöyle kuru fasulye ve pilavın yanında da yeşil soğan olacak ki bunlara bayılıyorsun. Bu ikili senin yemeklerinden vazgeçilmezin. Evde mutlaka her hafta yapılır ve yenir. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Musakka"

"Musakka"

Sen yemeklerden musakkaya bayılıyorsun. Zaten patlıcanlı yemekleri çok seversin. Fakat böyle patlıcanın yanında kıyma olunca daha çok seversin. Her hafta önüne gelsin hepsini de yersin. Öyle çok seviyorsun. Sen ağzının tadını biliyorsun. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Adana Kebap"

"Adana Kebap"

Sen acılı yemeklere bayılıyorsun. İçinde resmen Adanalı bir insan yatıyor. Kebap türlerine bayılırsın fakat içlerinden bir tanesi senin en favori yemeğin. O da 'Adana Kebap.' Böyle yanında da mezeleri olacak ki yeme de yanında yat. Sen ağzının tadını çok iyi biliyorsun. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Urfa Kebap"

"Urfa Kebap"

Sen kebap türlerin bayılıyorsun .Fakat acıyla aran pek iyi olmadığı için içlerinden bir tanesi var ki onu tercih ediyorsun. Bu da ' Urfa Kebap.' Kebabın yanında bir de bol köpüklü ayranı ve salatası olursa tadından yenmez. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Döner"

"Döner"

Sen dönere bayılıyorsun. İster tavuk döner olsun ister et döner olsun fark etmez. İkisine de  bayılırsın. Dışarıya çıktığın zaman bir yemek tercih edecek olursan o 'döner' olur. Yanında da bir ayran olursa yemede yanında yat. Senin vazgeçilmezin bunlar. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Domates Soslu Makarna"

"Domates Soslu Makarna"

Sen soslu makarnalara bayılırsın. Ama içlerinden bir makarna seçecek olursan bu domates soslu makarna olacaktır. Senin en favori yemeğin olur kendisi. Haftanın bir günü evde mutlaka yapılır. Çünkü sevdiğini ailen de bilir. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Fırın Makarna"

"Fırın Makarna"

Sen makarnayı çok seversin. Fakat içlerinden farklı olarak fırında makarnaya bayılırsın. Kıymalı olsun peynirli olsun fark etmez sana. Üstüne de dereotunu ekleyince kendinden geçiyorsun. Yanında da bir ayran olsa ne güzel gider değil mi? Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Tavuklu Makarna"

"Tavuklu Makarna"

Sen sağlığına çok dikkat eden bir insansın. Sağlıklı beslenmeyi seversin. Ama bir yemek var ki ona bayılıyorsun. İşte senin favori yemeğin 'tavuklu makarna.'

"Ton Balıklı Makarna"

"Ton Balıklı Makarna"

Sen makarnaya bayılıyorsun. Fakat içlerinden sadece bir tanesi senin favori yemeğin olabiliyor. Bu da 'Ton Balıklı Makarna.' Ton balığını zaten ayrı bir seviyorsun. Bir de en sevdiğin şey makarnanın yanında olunca da tadından yenmiyor. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Çiğ Köfte"

"Çiğ Köfte"

Aslında çoğunun aşkla yediği bir yemektir kendisi.Ama bol acılı limonlu olacak. Yanına da kıvırcık, nane, roka, maydanoz bir de nar ekşisini eklersek yemede yanında yat. Sen ağzının tadını biliyorsun. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Ispanak"

"Ispanak"

Sen sebze yemeklerine bayılırsın. İçlerinde bir tanesi var ki o senin favori yemeğin. İşte senin favori yemeğin bol yoğurtlu olacak şekilde 'ıspanak'. Her hafta mutlaka ıspanak yersin. Hem sağladığı faydalar açısından hem de lezzetli olması açısından bayılıyorsun. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Lahmacun"

"Lahmacun"

Sen tam bir lahmacun aşığısın. Evet yemek tercihi yapmazsın. Ne olsa yersin fakat senin favori yemeğin 'lahmacun.' Böyle bol acılı olacak ve sen onu sarıp sarıp yiyeceksin. Seni bir tanesi kesmiyor hiçbir şekilde, en az 4 tane yersin. Yanına da küçük turşu biber ve ayran. Yemede yanında yat. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Kuşbaşılı Pide"

"Kuşbaşılı Pide"

Sen kuşbaşılı pideye bayılıyorsun. Nerede olursa yersin. Bir de kaşarlı olunca tadından yenmez. Bir tam pideyi bitirebiliyorsun. Gerçekten çok seviyorsun. Yanında da şöyle güzel bol köpüklü ekşi ayran olunca keyfine diyecek yok. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Hamburger"

"Hamburger"

Sen öyle çok sebze yemeklerini sevmezsin. Fast food yemeklerine bayılıyorsun. İçlerinden en tercih edilen hamburgere resmen aşıksın. Yanında da dilim patatesi ve sosları olduğu zaman lezzetine lezzet katmaya bayılıyorsun. Bir de yanında kola olduğu zaman keyfine diyecek yok. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Pizza"

"Pizza"

Senin vazgeçilmezin 'pizza' diyebiliriz. Bol sebzeli olacak şekilde büyük boylarda yiyebilirsin. Yanına da kola söylersen keyfine diyecek yok. Acıktığın zaman aklına ilk gelen şey pizza oluyor. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"İçli Köfte"

"İçli Köfte"

Sen içli köfteye bayılıyorsun. Dışarıda acıkmasan bile atıştırmalık olsun diye yersin. Yemeyi çok seversin. Evet çok yemek seçmezsin ama favori yemeğin olarak söyleyebileceğin bir yemek 'içli köfte.' Yanına da içecek olarak ayran söylediğin zaman tadından yenmez. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Fırında Etli Türlü"

"Fırında Etli Türlü"

Sen sebze yemeklerine bayılıyorsun. Hele hepsini içinde barındıran etli türlüye aşıksın. Senin hayır diyemeyeceğin bir yemek türü olur kendisi. Yiyemediğin zamanlarda bu yemeği mutlaka ararsın. Ağzının tadını çok iyi biliyorsun. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

"Hamur İşi"

"Hamur İşi"

Sen sulu yemeklerden çok hamur işlerini daha çok seviyorsun. Börek, poğaça, açma gibi türleri çok seversin. Bir de bunun yanında yapılan kısır olsun mercimek köftesi olsun bayılırsın. Senin hayır diyemeyeceğin yemek türleri bunlar. Hadi sana şimdiden afiyet olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1661
675
238
163
163
85
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Çağlar

musakka ne la ilk kez duydum ama bi deniyim belki favorim olur daha notunu vermedim onedio

Sinan Kazak

bilemedinnn...

Pasif Kullanıcı

"İskender"