Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre En Çok Neyini Kıskanıyorlar, Söylüyoruz!

Burcuna Göre En Çok Neyini Kıskanıyorlar, Söylüyoruz!

Ecivicivokke
07.04.2022 - 15:00

Çevrendekiler senin hangi özelliğini kıskanıyor?

Burcunu seç, söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Enerjini!

i.pinimg.com

Sen fazlasıyla enerjik, hiçbir zaman yerinde duramayan birisin. Maceraperest bir yapın var, yeni şeyler keşfetmeyi seviyorsun. Seni bırakanlar hiçbir zaman bıraktığı yerde bulamıyor, oradan oraya hızla geçiyorsun. Ne kadar yorgun olsan da aktiviteler için enerjin her zaman var. Bir şeylere bağlı kalmaktan kaçınıyorsun, zaman zaman özensiz biri haline gelebiliyorsun. Kafan her zaman aşırı rahat, özgür bir ruha sahipsin. Bir şeylere canın sıkılsa bile bir süre sonra hemen geçip gidiyor. insanlar senin bu huyunu kıskanıyor, herkes senin gibi dertlerini kolayca unutabilmek istiyor ama nafile!

Azmin!

www.neoldu.com

Sen, kafana koyduğun her şeyi gerçekleştiren ve gerçekleştirecek azme sahipsin. Hayatında küçük ya da büyük herhangi bir terslik olduğunda yılmadan tekrar ayağa kalkabiliyorsun. Çevrendekiler bu özelliğini hayretle izliyor ve kıskanıyor. Senin gibi tuttuğunu koparan insanlarla karşılaşmak hayrete düşürüyor. Kariyerinle alakalı planların da tıkırında gidiyor, çoğu zaman hayal kırıklığına uğratmıyor. Biliyorsun ki sen bir şeyi istiyorsan bu yolda seni kimse yıkamaz.

Neşen!

img.wattpad.com

Sen, her ortama hızla ayak uydurabilen birisin. Ortamlara ayrı bir hava katıyor, adından bahsettiriyorsun. Neşeli yaklaşımın da herkesi kendine hayran bırakıyor ve kıskanılıyor. Pozitif ruhun ve insan canlısı oluşunla herkesle kolaylıkla arkadaş olabiliyorsun. Cıvıl cıvıl hayat dolu bir yapın var, bu da hayata her zaman pozitif yönüyle yaklaşmanı sağlıyor. Herkesle arkadaş olabilmen ve iyi anlaşabilmen, yüksek neşen çevrendekiler tarafından pek çekilemiyor gibi!

Gizemli yapın!

64.media.tumblr.com

Sen kendini geliştirmek için her zaman uğraşıyor, hiçbir zaman bu taraftaki azmini eksik etmiyorsun. Kişisel gelişim konusundaki özverin ve gözlemci yapın sayesinde hızla gelişiyorsun. Bir gördüğünü kolayca unutmuyor, aklına kazıyabiliyorsun. Gizemli yönünle insanların sık sık senden bahsetmesini sağlıyorsun. Seni tanıyanlar bu yönünü çekemiyor, çünkü insanlarda çok fazla merak oluşturuyorsun. Gizemliliğin herkesi sana çekiyor, ortamların aranan ismi oluyorsun. Bu yönünle adından sık sık söz ettiriyorsun!

Gösterişin!

Sen; fazlasıyla dikkat çekici, gösterişli, gururlu ve lider ruhlu birisin! Zaman zaman çevrendekiler senin egoist olduğunu düşünüyor. Evet eleştirilmekten pek hoşlanmadığın doğru ama bunun kendin de farkındasın. Sen her konuda mükemmel olmak, her şeyi en iyi şekilde bilmek istiyorsun. Kendinle barışıksın ve her şeyin farkındasın. Bu yüzden kimse sana derin yaralar açamıyor. Gösterişli yapını çevrendekiler çekemiyor!

Zekan!

pigmelaf.com

Sen, etkileyici bir zekaya sahipsin. Bu özelliğin dışarıdan pek çekilemiyor gibi! Kişilere ve olaylara fazlasıyla gerçekçi yaklaşıyor, minimum beklentiyle hayatını sürdürüyorsun. Her olayı ve yaşanacakları önceden ön görebiliyorsun. Problemlere hızla çözüm üretebiliyor, sana yöneltilen her soruya akıllı bir cevapla karşılık verebiliyorsun. Bu yönün çevrendekiler tarafından pek çekilemiyor, herkes senin kadar zeki olabilmek istiyor ama zor!

Sosyalliğin!

i.pinimg.com

Çevren o kadar geniş ki, eninle bir kere tanışan bir daha senden kopamıyor kendini sevdirmeyi başarıyorsun. Seni öyle bir seviyorlar ki seninle arkadaş olmak için yanıp tutuşan insanlar var. Zeki, heyecanlı ve her işi halledebilen bir karakterin var. Hayat enerjin sayesinde pozitifliğini hiçbir zaman kaybetmiyorsun, bu çevrende büyük hayranlık yaratıyor. Herkesin seni sevmesi ve seni kaybetmemeye çalışması kıskanılıyor!

Merhametin!

64.media.tumblr.com

Merhametin, kimseye kıyamayışın, herkesin iyiliğini isteyişin çevrendekileri fazlasıyla etkiliyor. Arkadaşlarından birinin başına bir şey geldiğinde, en ufak moralleri bozulduğunda koşarak giden ilk kişi sen oluyorsun. Başları derde girdiğinde gidebilecekleri kişinin sen olduğunu çok iyi biliyorlar. Sen merhametinle çevrendekiler tarafından kıskanılıyorsun, seni tanıyanlar bu kadar da iyi olunmaz diye isyan ediyor!

Cesaretin!

listelist.com

Canlı, cesur, korkusuz  mücadeleci yapınla çevrendekiler seni çekemiyor. Her işini hızla hallediyorsun, girişimci ruhun sayesinde karşında hiçbir engel duramıyor. Hayatın kısa olduğunun farkındasın, bu vakti bir şeylerden korkarak geçirmenin doğru olmadığını düşünüyorsun. Başkalarının arkasından gitmeyi sevmiyor, kendine her zaman farklı bir yol buluyorsun. Lider ruhun her zaman seni ön planda tutuyor. Her konuda kendine güveniyorsun ve inandığında başaramayacağın hiçbir şey olmadığını biliyorsun.

Güven veren yapın!

d.wattpad.com

Nerede olursan ol, kendini güvende hissediyor, en gerici ortamlarda bile çevrendekilerin de güvende hissetmesini sağlıyorsun. Yeni iş, yeni arkadaş grubu, neresi olursa olsun insanlar senin yanındayken güven duyuyor, kendini iyi hissediyor. Hiçbir zaman fevri davranmıyorsun. Ani çıkışların hiçbir zaman faydası olmadığının farkındasın  ve çoğu zaman bunu yapmamak için büyük çaba harcıyorsun. İnsanların senin yanındayken bu kadar huzura kavuşması çevrendekiler tarafından çekilemiyor!

Açık sözlülüğün!

c.tenor.com

Senin kadar açık sözlü, her olaya farklı çözümler üretebilen, arkadaş canlısı, egosuz ve tarafsız birini bulmak çok zor olsa gerek. Önemsiz, herkesin düşündüğü konuların üzerinde durmak sana aşırı saçma geliyor. Zaten birçok kişi o konuda kafa yoruyor, neden bir de sen uğraşasın? Sen farklı ve ilgi çekici konularla uğraşmak istiyorsun. Özgür ruhun herkesin yaptığı şeyleri yapmaya el vermiyor. Açık sözlülüğün ve bağımsızlığın kıskanılıyor, bizden söylemesi!

Hayal gücün!

galeri13.uludagsozluk.com

Benzersiz bir düşünme biçimine sahipsin. Capcanlı bir hayal gücün var ve sonsuz bir yaratıcılık kaynağın var. O kadar yaratıcısın ki herkes seni hayretle izliyor. Hayal gücünü fikirlerinle de bağdaştırıyorsun. Saatlerce hayal kurmaya bayılıyorsun. Tavana bakıp düşünmek favori aktiviten! Duygusal, naif, fedakar biri olmana rağmen hayatı olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Her yönünle kıskanılıyorsun!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
13
12
6
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Oğlak ASen, kafana koyduğun her şeyi gerçekleştiren ve gerçekleştirecek azme sahipsin. Hayatında küçük ya da büyük herhangi bir terslik olduğunda yılmadan te... Devamını Gör

Necla Kaplan

Gizemli yapın! Sen kendini geliştirmek için her zaman uğraşıyor, hiçbir zaman bu taraftaki azmini eksik etmiyorsun. Kişisel gelişim konusundaki özverin ve g... Devamını Gör

İdil

Sosyalliğin! Çevren o kadar geniş ki, eninle bir kere tanışan bir daha senden kopamıyor kendini sevdirmeyi başarıyorsun. Seni öyle bir seviyorlar ki seninle ... Devamını Gör